Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Κοροϊδία: Έτσι «φοβάται» τον «φονικό» ιό ο Τ. Μπάιντεν; – Ψωνίζει σε μαγαζί με τη μάσκα στο πιγούνι (βίντεο)

 Απίστευτη η κοροϊδία του Αμερικανού Προέδρου προς τους πολίτες, καθώς ο Τζο Μπάιντεν παρόλο που «τρομοκρατεί» τους πολίτες για τη «φονική» νόσο, ο ίδιος δεν φαίνεται να τηρεί τους -υποχρεωτικούς για τους υπολοίπους- κανόνες. 

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (27/11), ο Τζο Μπάιντεν εθεάθη να ψωνίζει μέσα σε ένα κατάστημα με τη μάσκα κατεβασμένη στο πιγούνι, παρ’ όλο που έχει επανειλημμένα συστήσει στους Αμερικανούς να τη φορούν με τον σωστό τρόπο.

Αναλυτικά, αγνοώντας μια σαφή ειδοποίηση έξω από την είσοδο του μαγαζιού που ζητούσε από τους πελάτες να φορέσουν μάσκα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ απαθανατίστηκε στο κατάστημα «Murray’s Toggery» στο

νησί Ναντάκετ, στη Μασαχουσέτη, χωρίς μάσκα να καλύπτει το στόμα και τη μύτη του.

Εν συνεχεία, ο Τζο Μπάιντεν βγήκε από το μαγαζί με τη μάσκα κατεβασμένη και με ένα μιλκσέικ στο χέρι, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του FOX News. Καθώς όδευε προς ένα άλλο κατάστημα, ο Αμερικανός Πρόεδρος φέρεται να αρνήθηκε να απαντήσει σε μια ερώτηση σχετικά με το τι θα μπορούσε να γίνει περισσότερο ώστε να σταματήσει η εξάπλωση του στελέχους Όμικρον.

Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο μήνα, το Ναντάκετ στη Μασαχουσέτη, όπου ο Τζο Μπάιντεν περνά τις διακοπές του για την Ημέρα των Ευχαριστιών, επανέφερε την υποχρέωση για μάσκες σε εσωτερικούς χώρους.

Πάντως, μέσα στον Νοέμβριο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ εντοπίστηκε να συνομιλεί με πολίτες χωρίς μάσκα πριν τη φορέσει για τις ανάγκες μιας φωτογραφίας.

Πηγή: pronews.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ