Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Ο εμβολιασμένος είναι … «ανεμβολίαστος»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ο εμβολιασμένος είναι … «ανεμβολίαστος»
… και «η άγνοια είναι δύναμη» όπως έλεγε ένα από τα σλόγκαν του μεγάλου αδερφού στο «1984». Και στο ασυνάρτητο και σχιζοφρενικό αφήγημα που λέγεται «πανδημία» σκόπιμα εξαπολύεται ο ένας παρανοϊκός ισχυρισμός μετά τον άλλον ώστε η λογική να αναιρεθεί πλήρως και να καταλήξει να γίνει παράνοια. Τελευταίο δείγμα αυτής της επίθεσης είναι ο παραλογισμός ότι: ο εμβολιασμένος είναι «ανεμβολίαστος». Δηλαδή η ένεση με τη γονιδιακή έγχυση δεν θεωρείται εμβολιασμός παρόλο που το αμφιλεγόμενο μείγμα έχει ήδη εισαχθεί στο σώμα του ατόμου. Κατ’ αυτούς θα πρέπει να περάσει ένα διάστημα 14 ημερών για να θεωρείται κάποιος εμβολιασμένος.

Αυτό είναι σαν να μας λένε ότι κάποιος κάηκε αλλά δεν είναι καμένος, πνίγηκε αλλά δεν είναι πνιγμένος. Θα πρέπει να περάσει ένα αυθαίρετο διάστημα (14 μέρες) για να ισχύουν τα παραπάνω. (Επίσης το ίδιο ισχυρίζονται και μετά την παρέλευση έξι μηνών όπου το άτομο δεν θεωρείται εμβολιασμένο αν δεν κάνει την επόμενη δόση) Μέσα από την κραυγαλέα αυτή διαστρέβλωση υπονοούν ότι το εμβόλιο αποβάλλεται πλήρως από τον οργανισμό και ότι δεν υπάρχουν μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρενέργειες. Ενώ επίσης προετοιμάζουν στη συμμόρφωση των δόσεων (ανά λίγους μήνες).

Μία ακόμη χρήση της αυθαιρεσίας αυτής είναι ότι τους επιτρέπει να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα. Γιατί αν στο

διάστημα των 14 ημερών προκύψουν άμεσες παρενέργειες ή θάνατος δεν καταγράφονται ως αποτέλεσμα της έγχυσης. Το θύμα δεν αναφέρεται ως εμβολιασμένο παρόλο που μέσα στο σώμα και στο αίμα του έχει το χημικό κοκτέιλ της ένεσης. Οπότε παραγράφονται οι ευθύνες και αποσυσχετίζεται το εμβόλιο με οποιαδήποτε βλάβη στην υγεία. (Το θύμα επίσης αναφέρεται ως «ανεμβολίαστο» αν δεν κάνει την επόμενη δόση). Και έτσι μπορούν να συνεχίζουν τον ισχυρισμό του «ασφαλούς και αποτελεσματικού».

Η πραγματικότητα όμως τους διαψεύδει και αποκαλύπτει τη φρίκη των βλαβών και των θανάτων (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία στο Vaers και Eudravigilance και παρά το ελάχιστο ποσοστό των περιστατικών που καταγράφονται). Ιδιαίτερα μέσα στο διάστημα των 14 ημερών από τον εμβολιασμό όπου πάρα πολλοί έχουν πεθάνει ξαφνικά. Στο εύλογο ερώτημα αν ευθύνεται το εμβόλιο, η απάντηση τείνει έντονα στο «Ναι» γιατί τα περιστατικά δεν είναι ένα και δύο. Και ήδη οι κυβερνήσεις θα έπρεπε αμέσως να είχαν σταματήσει τους εμβολιασμούς αντί μετά μανίας να αποποιούνται κάθε ευθύνη. Επειγόντως δε θα έπρεπε να δεχτούν να διεξαχθεί έρευνα από ανεξάρτητους επιστημονικούς φορείς ώστε να εντοπιστεί η αιτία. Γιατί η «ξαφνικίτιδα» δεν υπήρχε προ του εμβολίου.

Ως τώρα όμως υπάρχει άρνηση και αυτό εγείρει υποψίες και ερωτηματικά στον πολίτη. Πως αυτοί που παρουσιάζονται ως θεματοφύλακες της «δημόσιας υγείας» δεν ευαισθητοποιούνται γι’ αυτό το μέγα ζήτημα. Και γιατί είναι κάθετα αντίθετοι σε οποιοδήποτε συσχετισμό του εμβολίου με θανάτους ή παρενέργειες ενώ είναι απόλυτα βέβαιοι για τους θανάτους κοβιντ (όταν ποτέ δεν έχει απομονωθεί ο ιός); Μήπως έχουν στοιχεία που δεν ξέρουμε; Αν ναι, ας τα δημοσιοποιήσουν. Αν όχι, ο ρόλος τους είναι απόλυτα ύποπτος και εγκληματικός.

1 σχόλιο:

  1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δοκιμή PCR Off The Track

    ΒΙΝΤΕΟ

    https://www.blckbx.tv/videos/breaking-pcr-test-van-de-baan?fbclid=IwAR1RI4ie0T8s1W3dzxM9zUVEjL1b1b4T6F8TgiulBXref1IlNgZvD-rUn_s

    Στο NPO Radio 1, ο συν-συγγραφέας της εργασίας Drosten-PCR είπε στον Thijs van der Brink πριν από δύο ημέρες ότι το τεστ PCR δεν είναι μια διαγνωστική ένδειξη που μπορεί να δείξει εάν έχετε μολυνθεί από τον ιό.

    Στο στούντιο BLCLBX, ο Flavio Pasquino συζητά τις δηλώσεις του Koopmans + το χαρτί ανάκλησης του Borger με τον εμπνευστή του, Patrick Savalle. Ο Savalle είναι παλιός γνώριμος του Pasquino, γιατί πριν από λίγους μήνες οι κύριοι έκαναν και ένα βίντεο μαζί «Does Sars-Cov2 υπάρχει; Πού είναι η απόδειξη», στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε και ο Koopmans. Επίσης, τότε συζητήθηκε η αμφίβολη δημοσίευση Drosten-PCR - η οποία ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από 48 ώρες -, όπως και το γεγονός ότι το Sars-Cov2 δεν απομονώθηκε ποτέ σύμφωνα με τον κανόνα του χρυσού.

    Στο NPO Radio 1, η Marion Koopmans είπε πριν από δύο ημέρες, "Δοκιμάζετε μόνο εάν κάποιος φέρει ένα κομμάτι RNA που μπορεί να είναι μηνών". Ο Jaap van Dissel είχε ήδη δηλώσει τέτοια θέματα εναντίον του Wybren van Haga κατά τη διάρκεια μιας τεχνικής ακρόασης, αλλά ο Koopmans είναι επίσης ξεκάθαρος.

    «Όλη η πολιτική του κορωνοϊού βασίζεται στα τεστ PCR, τα οποία τώρα αποδεικνύονται άκυρα», λέει ο Δρ Mario Ortiz Buijsse (βιοχημικός), ο οποίος ήταν παρών στο στούντιο όπως ο Savalle. Ο Ortiz είναι επίσης παλιός γνώριμος του Pasquino γιατί μαζί έφτιαξαν ένα βίντεο που είχε περισσότερες από 350.000 προβολές για την αναπηρία του τεστ PCR και αυτό πλέον επιβεβαιώνεται ακόμα περισσότερο με την ανάκληση και τη δήλωση του Koopmans.

    «Είναι απίθανο να γίνει αποδεκτή η ανάκληση», λέει ο Savalle.

    "Πολλά εξαρτώνται από αυτό και αυτό το χαρτί είναι σαν χαρτί πληροφοριοδότη", λέει ο Ortiz.

    «Αυτό που δεν αμφισβητείται τώρα είναι ότι τα μέτρα στα οποία βασίζονται όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό δεν έχουν πλέον βάση και, επομένως, μπορούμε να περιμένουμε ότι οι πολιτικοί στη Χάγη θα αναλάβουν τώρα δράση. Ο νόμος έκτακτης ανάγκης πρέπει ακόμα να καταργηθεί», σύμφωνα με τον κατασκευαστή του προγράμματος Flavio Pasquino.

    Δείτε το βίντεο με τον Peter Borger στο Cafe Weltschmerz σχετικά με το Retraction Paper.

    Δείτε το πλήρες βίντεο του Mike Yeadon στο Lockdown TV., με ολλανδική μετάφραση.

    Αυτοί είναι όλοι οι επιστήμονες που συνέβαλαν στην ανάκληση, μαζί με τον Peter Borger. Ακολουθεί η λίστα των συγγραφέων/υποβαλόντων της επιστολής και του χαρτιού ανάκλησης.

    Dr. Pieter Borger (MSc, PhD), Molecular Genetics, W+W Research Associate, Lörrach, Γερμανία

    Καθ. Δρ. Ulrike Kämmerer, ειδικός στην Ιολογία / Ανοσολογία / Ανθρώπινη Βιολογία / Κυτταρική Βιολογία, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Würzburg, Γερμανία

    Καθ. Δρ. Klaus Steger, Τμήμα Ουρολογίας, Παιδιατρικής Ουρολογίας και Ανδρολογίας, Μοριακής Ανδρολογίας, Κέντρο Βιοϊατρικής Έρευνας του Πανεπιστημίου Justus Liebig, Giessen, Γερμανία

    Καθ. Δρ. Makoto Ohashi, Ομότιμος Καθηγητής, Διδάκτωρ Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας, Πανεπιστήμιο Τοκουσίμα, Ιαπωνία

    Καθ. Δρ. ιατρ. Henrik Ullrich, ειδικός Διαγνωστικής Ακτινολογίας, Επικεφαλής Ιατρός στο Κέντρο Ακτινολογίας του Collm Oschatz-Hospital, Γερμανία

    Rajesh K.Malhotra (Artist Alias: Bobby Rajesh Malhotra), Πρώην 3D Καλλιτέχνης / Επιστημονικές Οπτικοποιήσεις στο CeMM – Κέντρο Μοριακής Ιατρικής της Αυστριακής Ακαδημίας Επιστημών (2019-2020), Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Τεχνών – Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών Βιέννη, Αυστρία

    Dr. Michael Yeadon BSs(Hons) Biochem Tox U Surrey, PhD Pharmacology U Surrey. Διευθύνων Σύμβουλος, Yeadon Consulting Ltd, πρώην επικεφαλής επιστήμονας της Pfizer, Ηνωμένο Βασίλειο

    Δρ. Kevin P. Corbett, MSc Nursing (Kings College London) PhD (London South Bank) Κοινωνικές Επιστήμες (Science & Technology Studies) Λονδίνο, Αγγλία, Η.Β.



    ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ...........



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ