Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»! Νέες αποκαλύψεις για πολιτικούς, ΜΜΕ και Εκκλησία κάνουν ΚΡΟΤΟ, vid

Οι πολίτες ζουν τον όλεθρο και δεν αντιδρούν – Δείτε όσα λέγονται…

Ο Carlo Maria Viganò είναι αρχιεπίσκοπος της Καθολικής Εκκλησίας, ο οποίος αποκάλυψε την ΟΡΓΑΝΩΣΗ που θα αντικαταστήσει την εκκλησία και μάλλον όλες τις θρησκείες, εκτοξεύοντας «βόμβες» για τον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος έρθει πολύ κοντά τόσο με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, όσο και με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, στο πλαίσιο της νέας εποχής της Μεγάλης Επανεκκίνησης (ΕΔΩ).

Σε νέα του παρέμβαση έκανε λόγο για «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ», δηλώνοντας τα εξής:

«Εδώ και δύο χρόνια γινόμαστε  μάρτυρες ενός παγκόσμιου πραξικοπήματος, στο οποίο μια οικονομική και ιδεολογική ελίτ κατάφερε να πάρει τον έλεγχο ενός μέρους των εθνικών κυβερνήσεων, δημόσιων και ιδιωτικών ιδρυμάτων, των μέσων ενημέρωσης της δικαιοσύνης, των πολιτικών και θρησκευτικών ηγετών.

Όλα αυτά χωρίς διάκριση έχουν υποδουλωθεί σε αυτούς τους νέους κυρίους που εξασφαλίζουν εξουσία, χρήματα, και την κοινωνική επιβεβαίωση στους συνεργούς τους.

Στο όνομα μιας έκτακτης ανάγκης, αυτό το παγκόσμιο πραξικόπημα στέρησε από τους πολίτες κάθε

δυνατότητα άμυνας από την στιγμή που η νομοθετική, εκτελεστική, και οι δικαστικές εξουσίες επιτελούνται κατά παράβαση του νόμου, της δικαιοσύνης, και του σκοπού για τον οποίο υπάρχουν».

Δείτε όσα λέει ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος καλεί τα χριστιανικά έθνη να αντιδράσουν! Τι ακριβώς εννοεί! Ενδιαφέρουσα κόντρα, από την οποία βγαίνουν συνεχώς ειδήσεις:

el.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »