Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Το 2019, η Ρωσία μελέτησε πώς να δημιουργήσει «έναν νέο τύπο κοινωνίας», χρησιμοποιώντας την επεξεργασία γονιδιώματος

 Η Κρατική Δούμα της Ρωσίας διερεύνησε στρατηγικές «απαλλαγμένες από διαμάχες» για την εισαγωγή νέων τεχνολογιών με «προβληματικές προεκτάσεις για τον κοινωνικό, νομικό, ηθικό και θρησκευτικό τομέα».

Κρατική Δούμα: Η επεξεργασία του γονιδιώματος είναι εκπληκτική, παρόλο που «η παρέμβαση στη φυσική διαδικασία της σύλληψης μπορεί να προκαλέσει πολύπλοκες αλλαγές στο γενετικό υλικό».

Του Edward Slavsquat

Τον Αύγουστο του 2019 - λίγους μήνες πριν οι κυβερνήσεις αρχίσουν να πλασάρουν το υπερανθρωπιστικό ουτοπικό δηλητήριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ως αντίδοτο στον Ιό - η Κρατική Δούμα της Ρωσίας έθεσε ένα πολύ ενδιαφέρον (θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι πολύ επίκαιρο!) ερώτημα: 

Πώς μπορούμε να μετασχηματίσουμε πλήρως την κοινωνία χρησιμοποιώντας την γονιδιακή επεξεργασία, χωρίς να παραβιάσουμε τον νόμο και χωρίς να τσαντίσουμε τους πάντες;

Δεδομένου ότι η απάντηση σε αυτό το ερώτημα απαιτούσε νομικές και ηθικές εκτιμήσεις -θέματα για τα οποία ελάχιστοι Ρώσοι νομοθέτες ενδιαφέρονται-, η Κρατική Δούμα αποφάσισε να αναλάβει την έρευνα σχετικά με τα έσω και τα έξω της αναβάθμισης των απαρχαιωμένων «νόμων» της Ρωσίας, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να τροποποιηθούν γενετικά. Προσφέροντας σχεδόν 9 εκατομμύρια ρούβλια (122.000 δολάρια), το νομοθετικό σώμα ζήτησε μια μελέτη που θα εξέταζε:

«...τις δυνατότητες ανάπτυξης χωρίς προστριβές μιας νέας γενιάς τεχνολογιών, για τη χρήση τεχνολογιών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (επεξεργασία γονιδιώματος, μεταβολική διαχείριση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κ.λπ.) για να δημιουργηθεί ένας νέος (συμβατικός) τύπος κοινωνίας, που θα βασίζεται σε πιο προηγμένη νομοθεσία»

(Η επεξεργασία γονιδιώματος ή γονιδιακή επεξεργασία είναι ένας είδος γενετικής μηχανικής κατά την οποία DNA εισάγεται, διαγράφεται, τροποποιείται ή αντικαθίσταται στο γονιδίωμα ενός ζωντανού οργανισμού.)

Μπορείτε να κατεβάσετε ένα αποθηκευμένο αντίγραφο της επίσημης «διάταξης» εδώ.


Σελίδα 4 της διάταξης της Δούμας για την μελέτη «μπορούμε να αρχίσουμε να φτιάχνουμε μωρά στον δοκιμαστικό σωλήνα;»

Το έγγραφο αναγνώρισε τις «προβληματικές πτυχές» του να παριστάνεις τον Θεό, αλλά ήλπιζε να βρει νομικά παραθυράκια για αυτά τα δευτερεύοντα ζητήματα:

«Έχοντας πολλά πλεονεκτήματα, οι τεχνολογίες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής κατά την εφαρμογή τους, παρουσιάζουν πολλές προβληματικές παραμέτρους στον κοινωνικό, νομικό, ηθικό και θρησκευτικό τομέα. [...] Η παρέμβαση στη φυσική διαδικασία της σύλληψης μπορεί να προκαλέσει πολύπλοκες αλλαγές στο γενετικό υλικό», σημειώνεται στο έγγραφο.
«Η νομοθεσία που ισχύει στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού, λαμβάνοντας υπόψη τα θρησκευτικά, ηθικάδεοντολογικά και νομικά προβλήματα, είτε απαγορεύει είτε περιορίζει τη χρήση των τεχνολογιών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, παραδέχονται οι συντάκτες των εγγράφων για τις δημόσιες συμβάσεις.»

Η Κρατική Νομική Ακαδημία της Μόσχας ανέλαβε τη σύμβαση. Σύμφωνα με την ακαδημία, τα τεχνητά έμβρυα δεν πρέπει να έχουν τα ίδια νομικά δικαιώματα με έναν «κανονικό» άνθρωπο - διότι αυτό θα ήταν κακό για την επιστήμη:

Σύμφωνα με την καθηγήτρια Μπογκντάνοβα, «η απόδοση νομικού στάτους στο έμβρυο από τη στιγμή της σύλληψης θα συνεπαγόταν την απαγόρευση της επιστημονικής έρευνας [για νέες τεχνολογίες]... γεγονός που θα επηρεάσει αρνητικά την ανάπτυξη της επιστήμης».

Τελικά, η Κρατική Νομική Ακαδημία της Μόσχας εισηγήθηκε ότι ένα έμβρυο in vitro θα πρέπει να εντάσσεται σε μια «ξεχωριστή νομική κατηγορία πολιτικών δικαιωμάτων, με διαφορετικά δικαιώματα [από τους ανθρώπους], τα οποία δεν έχουν ακόμη καθοριστεί».

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί αυτό είναι ελαφρώς ανησυχητικό - ακόμη και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σχολίασε το πού μπορούν να οδηγήσουν τέτοιες «ξεχωριστές κατηγορίες» ανθρώπινης ζωής.

Τον Οκτώβριο του 2017, ο Πούτιν μίλησε στην εκδήλωση «Νεολαία 2030: Εικόνα του μέλλοντος» (που δεν πρέπει να συγχέεται με την Ατζέντα 2030 ή τη Μόσχα 2030) στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της Ρωσίας.

Όπως ανέφερε το RIA Novosti:

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του κράτους, η σύγχρονη επιστήμη προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες στον τομέα της αλλαγής της ανθρώπινης φύσης, αλλά η έρευνα αυτή μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

«Μπορείτε να φανταστείτε ότι ένας άνθρωπος μπορεί να δημιουργήσει ένα άτομο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Μπορεί να είναι ένας λαμπρός μαθηματικός, μπορεί να είναι ένας λαμπρός μουσικός, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένας στρατιωτικός - ένα άτομο που μπορεί να πολεμήσει χωρίς φόβο, χωρίς αίσθημα συμπόνιας και λύπης, χωρίς πόνο», δήλωσε ο πρόεδρος.

«Καταλαβαίνετε, η ανθρωπότητα μπορεί να εισέλθει -και πιθανότατα θα εισέλθει στο άμεσο μέλλον- σε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη περίοδο της ανάπτυξης και της ύπαρξής της. Και αυτό που μόλις είπα μπορεί να είναι χειρότερο από μια πυρηνική βόμβα», τόνισε ο Πούτιν.

Αυτό έγινε το 2017.

Η Ρωσία θα κάνει γενετικά τεστ σε στρατιώτες για να εντοπίσει τους καλύτερους μαχητές και τους πιο νοήμονες.

Η Ρωσία σχεδιάζει να αναπτύξει «γενετικά διαβατήρια» για το στρατιωτικό προσωπικό, σύμφωνα με τον Αλεξάντερ Σεργκέγιεφ, επικεφαλής της Ακαδημίας Επιστημών της χώρας. Στο πρόγραμμα εμπλέκεται επίσης η Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία του Κίροφ, η οποία διεξάγει έρευνα στις στρατιωτικές ιατρικές υπηρεσίες.

Μιλώντας ενόψει του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF), ο Σεργκέγιεφ δήλωσε ότι «το πιο σημαντικό και ενδιαφέρον έργο που εξετάζεται από τους εκπροσώπους της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών και της Στρατιωτικής Ακαδημίας, είναι το λεγόμενο γενετικό διαβατήριο ενός στρατιώτη. Το έργο είναι μακρόπνοο, επιστημονικό, θεμελιώδες. Η ουσία του είναι να βρεθούν τέτοιες γενετικές προδιαθέσεις μεταξύ του στρατιωτικού προσωπικού, οι οποίες θα τους επιτρέψουν να προσανατολιστούν σωστά ανάλογα με τις στρατιωτικές ειδικότητες».

Τον Μάρτιο, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν εξέδωσε ένα διάταγμα για τη «χημική και βιολογική ασφάλεια για την περίοδο έως το 2025», το οποίο εισήγαγε την έννοια των γενετικών διαβατηρίων για όλους τους πολίτες.








Σ.Ι. Ασκητής : Ακολουθεί δεύτερο άρθρο του ιδίου συγγραφέα. 

**********************

Ο φιλικός δήμαρχος της Μόσχας ονειρεύεται «γενετικά διαβατήρια» μέχρι το 2030.




Αν σας αρέσει η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, θα λατρέψετε τη Μόσχα 2030!


Οι Ρώσοι -όλοι τους, εκτός από τους φοβιτσιάρηδες - είναι ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι θα μαρκάρονται σαν βόδια με κωδικούς QR·  στην πραγματικότητα, πολλοί φοβήθηκαν ότι δεν θα υπήρχαν αρκετοί κωδικοί QR για όλους, λόγω της τεράστιας λαϊκής ζήτησης και των δυτικών κυρώσεων.

Αλλά στη Μόσχα, οι κωδικοί QR έχουν ήδη βγει από τη μόδα - όλοι ανυπομονούν για το «γενετικό διαβατήριό» τους, το οποίο ο δήμαρχος Σεργκέι Σομπιάνιν, ο πανίσχυρος Τσάρος του Ιού, έχει υποσχεθεί να παραδώσει στις μάζες.

Όλα αυτά περιγράφονται σε απλά ρωσικά, στο σχέδιο «Μόσχα 2030» του Sobyanin για τη δημιουργία μιας «έξυπνης πόλης» εμπνευσμένης από τα Ηνωμένα Έθνη:

Ηλεκτρονικοί ιατρικοί φάκελοι και γενετικά διαβατήρια

Η ευρεία εισαγωγή των ηλεκτρονικών ιατρικών φακέλων, καθώς και η δημιουργία των «γενετικών διαβατηρίων», θα καθορίσει το βαθμό της γενετικής προδιάθεσης για την ανάπτυξη παθήσεων κάθε Μοσχοβίτη, θα υπολογίσει τους κινδύνους εμφάνισης ασθενειών και θα βελτιστοποιήσει τα πρωτόκολλα της παραδοσιακής θεραπείας και μελλοντικά της γονιδιακής θεραπείας, προκειμένου να παρέχει εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες.

Φυσικά, αυτό το «γενετικό διαβατήριο» θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να σας κρατήσει σε φόρμα. Δεν υπάρχει κανένας πιθανός τρόπος να γίνει κατάχρηση ενός εγγράφου που απαριθμεί τα γενετικά σας ελαττώματα. 

Πρόκειται 100% για τη δημόσια υγεία. Αφορά την υγεία σας. Έχει να κάνει με το πόσο αγαπάτε και σέβεστε τον Sergey Sobyanin, ο οποίος το 2030 θα είναι πιθανότατα ένα Cyborg που θα τροφοδοτείται από φιλικά προς το περιβάλλον δάκρυα μωρών.



Στη σελίδα 38, μαθαίνουμε για το πώς τα ψηφιακά εμφυτεύματα θα χρησιμοποιηθούν για να... υπολογίσετε πόσα πρέπει να πληρώσετε για την υγειονομική σας περίθαλψη; Κάπως έτσι:

Φορητές και εμφυτευμένες ιατρικές ψηφιακές συσκευές

Θα αναπτυχθούν περαιτέρω φορητές ψηφιακές ιατρικές συσκευές και έξυπνα ρούχα, τα οποία θα υποστηρίξουν την επιθυμία των Μοσχοβιτών να διατηρήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και θα βοηθήσουν στην πρόληψη των ασθενειών και στην αύξηση της αντιδράσεως στην εμφάνισή τους. Φορητές συσκευές, αισθητήρες και αισθητήρες στα ρούχα των κατοίκων θα στέλνουν εκ των προτέρων σήμα στο UMIAS [Ενιαίο σύστημα ανάλυσης ιατρικών πληροφοριών, το οποίο ήδη υπάρχει] για μια υποτιθέμενη επιδείνωση της υγείας ή ένα ξαφνικό ατύχημα και θα καλούν γιατρό στο σπίτι ή ασθενοφόρο στον τόπο του συμβάντος.

Με βάση τα δεδομένα σχετικά με τον τρόπο ζωής και την υγεία του ατόμου που λαμβάνονται από αυτές τις συσκευές, οι ασφαλιστικές εταιρείες θα υπολογίζουν το ποσό των ασφαλιστικών πληρωμών.

Επίσης, «γνωστικές διαταραχές» και άλλες παθήσεις θα αντιμετωπίζονται με «νανορομπότ - συσκευές στο μέγεθος των κυττάρων του αίματος, που λειτουργούν μέσα στο ανθρώπινο σώμα».




Ο Sobyanin έχει έναν ολόκληρο ιστότοπο αφιερωμένο στα εκπληκτικά σχέδιά του για τη Μόσχα. Εμείς μόνο περιληπτικά το περιγράψαμε. Πιθανώς υπάρχουν πολλά άλλα φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον της Μόσχας. 

Ίσως να υπάρχει κάπου κρυμμένη μια παράγραφος που να εξηγεί πώς ο Cyborg Sobyanin θα δημιουργήσει σημεία ελέγχου σε όλη την πόλη για να διασφαλίσει ότι όλοι έχουν λάβει το ωριαίο τους ενισχυτικό Sputnik.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »