Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί στην Ελλάδα ;;; «Κατραπακιά» από το… Harvard – BINTEO

 Ας απαντήσουν οι «ειδικοί» στην Ελλάδα…

Από χθες σύμφωνα με έγγραφο που υπογράφει ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Στέφανος Κολοκούρης, αποφασίστηκε ο πρώτος υποχρεωτικός εμβολιασμός στην Ελλάδα, καθώς όσοι εργαζόμενοι δεν εμβολιαστούν μέχρι τις 11 Ιουνίου θα αντικατασταθούν από άλλα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.

Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την πορεία της πανδημίας μίλησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, όπως διαβάσατε νωρίτερα, λέγοντας πως ότι από την αρχή έπρεπε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού να είναι υποχρεωτικό.

«Όλη η Ευρώπη θα έπρεπε να είναι πιο αποφασιστική στο θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού ευθύς εξαρχής. Η υποχρεωτικότητα δεν είναι κάτι καινοφανές. Οι εργαζόμενοι στις κουζίνες των εστιατορίων εδώ και χρόνια έχουν την

υποχρέωση να είναι εμβολιασμένοι για ηπατίτιδα. Τα παιδιά στα σχολεία εδώ και χρόνια είναι υποχρεωμένα να είναι εμβολιασμένα για όλες τις παιδικές ασθένειες. Στην προκειμένη περίπτωση, από την αρχή υπάρχει μια διστακτικότητα. Έπρεπε από την αρχή ο εμβολιασμός για τον κορωνοϊό να είναι υποχρεωτικός».

Ωστόσο, ο καθηγητής του Harvard, Dr. Martin Kulldorff, επιδημιολόγος και βιοστατιστικός, μιλώντας προσφάτως στο αμερικανικό foxnews, ρωτήθηκε το εξής:

«Αν νόσησες, έχεις τα Τ-λεμφοκύτταρα ή τα αντισώματα. Υπάρχουν τεστ και για τα δύο… Αν νόσησες (με κορωνοϊό) δεν πρέπει να εμβολιαστείς. Αυτό λέτε απόψε;»

Με τον καθηγητή να απαντά: «Δεν χρειάζεσαι το εμβόλιο σ’ αυτήν την περίπτωση!!!!! Ίσως σε 5 ή 10 χρόνια από τώρα… Αλλά τώρα αμέσως δεν το χρειάζεσαι και είναι καλύτερα άλλοι άνθρωποι να εμβολιαστούν, οι οποίοι δεν εμβολιάστηκαν συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων στην Ινδία ή τη Βραζιλία ή σε άλλες χώρες όπου πολλοί ηλικιωμένοι δεν έχουν εμβολιαστεί».

Έχει δίκιο ο κ. Kulldorff, του οποίου παλαιότερα είχε «κλειδωθεί» ο λογαριασμός στο Twitter για απόψεις του περί της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας;;;

Τότε γιατί να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός (κατά παραβίαση του Συντάγματος), ειδικά σε όσους έχουν περάσει τον κορωνοϊό;;;

Οι ειδικοί» στην Ελλάδα ας απαντήσουν…


3 σχόλια:

  1. Nurnberg 2021: 1.000 de avocați și 10.000 de medici au intentat un proces pentru încalcările codului de la Nurnberg.

    Νυρεμβέργη 2021: 1.000 δικηγόροι και 10.000 γιατροί έχουν καταθέσει αγωγή για παραβιάσεις κώδικα στη Νυρεμβέργη.
    .
    Ξεκινά της 3ης Ιουλίου 2021
    .

    17 Μαΐου 2021
    https://www.incorectpolitic.com/nurnberg-2021-1-000-de-avocati-si-10-000-de-medici-au-intentat-un-proces-pentru-incalcarile-codului-de-la-nurnberg/


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Π.Ο.Υ. και C.D.C.: Η Νέα Δίκη της Νυρεμβέργης 2021 για Εγκλήματα Κατά της Ανθρωπότητας από Ομάδα 1000 Δικηγόρων με Επικεφαλής τον Δρ. Reiner Fuellmich + Η Φόρμα Υποβολής για Αδίκημα που Τελέστηκε σε Εσάς.



    https://tgnews.gr/%cf%80-%ce%bf-%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-c-d-c-%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b4%ce%af%ce%ba%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bd%cf%85%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%ad%cf%81%ce%b3%ce%b7%cf%82-2021-%ce%b3/




    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μπόλι της Φάιζερ περιέχει την ίδια ουσία που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ σε ενέσημες εκτελέσεις…θανατοποινιτών!!!

    .
    http://greeknewsondemand.com/2021/04/18/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%86%ce%ac%ce%b9%ce%b6%ce%b5%cf%81-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%bf/


    -----------------------

    Επείγον – Το Κονέκτικατ δημοσιεύει συστατικά του εμβολίου Moderna: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΟ το SM-102. “Όχι για ανθρώπινη ή κτηνιατρική χρήση”
    .
    http://greeknewsondemand.com/2021/05/19/%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%af%ce%b3%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%ad%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%84-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b5%cf%8d%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%85%cf%83/?fbclid=IwAR1UedqWcl8UgXk1LIt6BC4bdFLmIzGyUnhGjDEAVYoqkaTL_hTPHvsa630

    .
    SM-102
    Μετάφραση από αγγλικά-Το SM-102 είναι ένα ιονίζον αμινο λιπίδιο που έχει χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα λιπίδια στο σχηματισμό νανοσωματιδίων λιπιδίων. Η χορήγηση mRNA λουσιφεράσης σε νανοσωματίδια λιπιδίων που περιέχουν SM-102 προκαλεί έκφραση ηπατικής λουσιφεράσης σε ποντίκια.

    ----------------


    Horrifying Bombshell! Connecticut Warns Moderna VAX Contains Deadly Poison

    562,706 views May 19, 2021

    https://banned.video/watch?id=60a524572dc8c73727232894

    ----
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »