Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Καταγγελία στη Χάγη κατά του εμβολιαστικού διαβατηρίου

 Προειδοποιητική επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας R. Speranza και στον Πρωθυπουργό Mario Draghi για να σταματήσει το νομοθετικό διάταγμα σχετικό με τα διαβατήρια εμβολιασμού.


Η προειδοποιητική επιστολή προέρχεται από τον σύλλογο «Eretico» (Ο Αιρετικός), υπό την προεδρία του δικαστή Dr. Angelo Giorgianni, που είναι και Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Ζωής (OMV).

Η επιστολή υπογράφηκε επίσης από 24 γιατρούς μαζί με την Ένωση Καταναλωτών και Παρόχων Ολοκληρωμένης Ιατρικής (SUOMI).
Αντικείμενο της επιστολής είναι η προειδοποίηση προς τον Ντράγκι και τον Σπεράντσα να σταματήσουν το νομοσχέδιο που θα εισάγει διαβατήρια εμβολιασμού.

Το διαβατήριο εμβολιασμού, σύμφωνα με το νομοθετικό διάταγμα, θα χρειάζεται από τους Ιταλούς για να μετακινηθούν μεταξύ διαφορετικών περιοχών και θα πρέπει να πιστοποιεί αρχικά την κατοχή τουλάχιστον μιας από τις ακόλουθες προϋποθέσεις: να έχουν εμβολιαστεί, να έχουν ασθενήσει (και αποθεραπευτεί) από Covid πριν από λιγότερους από έξι μήνες ή να έχουν ένα αρνητικό διαγνωστικό τεστ, εντός των προηγούμενων 48 ωρών.

Για αυτούς τους λόγους, ο δικαστής Giorgianni κινείται για να σταματήσει τις προθέσεις των Σπεράντζα και Ντράγκι λέγοντας ότι σκοπεύει να προσφύγει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο στη Χάγη, εάν δεν σταματήσει το νομοσχέδιο για το διαβατήριο εμβολιασμού.

Ο Δρ Giorgianni είχε ήδη εκφραστεί για το θέμα δηλώνοντας ότι «ο πολιτικός και δημόσιος λόγος για τα εμβόλια χαρακτηρίζεται από βίαιο στιγματισμό όσων αρνούνται την ένεση. Όλα αυτά υποδηλώνουν ένα μελλοντικό σενάριο πιθανής δίωξης ή αποκλεισμού από τη δημόσια ζωή των μη εμβολιασμένων. Η ιστορία διδάσκει ότι τα διαβατήρια ή τα δελτία ταυτότητας που διακρίνουν τους «καλούς» από τους «κακούς» και ο δημόσιος εξοστρακισμός των «κακών» μπορεί να οδηγήσουν σε τεράστιες θηριωδίες». 

Ως εκ τούτου, ο δικαστής Giorgianni αγωνίζεται για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς και για το σεβασμό του Συνταγματικού Χάρτη που προβλέπει, μεταξύ άλλων, την ελεύθερη κυκλοφορία, που θα περιοριζόταν με την εισαγωγή του διαβατηρίου εμβολιασμού.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο OMV είναι μια ένωση που ασχολείται με την υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής και όλων των δικαιωμάτων που σχετίζονται με την προστασία και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου, τα οποία έχουν περιοριστεί και καταπατηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Μετάφραση: Γιάννης Αυγουστάτος

Πηγή: fai.informazione.it

Μαντάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »