Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Μια κακόγουστη φάρσα. Ο Bill Gates είναι ένας αλτρουιστής φιλάνθρωπος

 Ήρθε η ώρα να εξεταστεί ο μεγαλύτερος πωλητής λαδιού φιδιού στον πλανήτη.

Artwork by twitter user @SchwabBum

Μπίλ Γκέιτς 
η ανεξάρτητη κοσμοθεωρία του, τα υποτιθέμενα φιλανθρωπικά κίνητρά του, η μονοπώληση της επιστήμης, τα πρότυπα συμπεριφοράς του επίδοξου σωτήρα του πλανήτη και τα πιθανά τελικά παιχνίδια.

Για να κατανοήσουμε τον οπορτουνιστή Μπιλ Γκέιτς, πρέπει κανείς να ανακαλύψει την ιστορία του, καθώς και να ενσωματώσει τη βασική του στάση:
Ο απόλυτος έλεγχος σε οποιαδήποτε τιμή, τα ηθικά ζητήματα είναι ανύπαρκτα στον κόσμο του, οι παράπλευρες απώλειες, ήταν και εξακολουθούν να αποτελούν μέρος του καθημερινού του ψωμιού, μέρος του παιχνιδιού του.

Ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης είχαν πρώιμες ιδέες για τον "Έλεγχο του πληθυσμού".
Τόμας Ρ. Μάλθους
«Μια Έκθεση για την Αρχή του Πληθυσμού» (1798) σκιαγραφεί τον «θετικό έλεγχο στον πληθυσμό»:
Ασθένειες, πόλεμοι, καταστροφές, λιμοί και λοιμοί, ήθελε να τις χρησιμοποιήσει. bit.ly/3dasgLZ

An Essay on the Principle of Population by Thomas R. Malthus (1798)

Ο Charles Darwin κυκλοφόρησε το "On The Origin Of Species" (1859), υπαινίχθηκε τις επιπτώσεις των ανθρώπινων πληθυσμών, αλλά ο ξάδερφος του Sir Francis Galton έγινε εμμονικός με την ιδέα:
Δημοσίευσε "Έρευνες στην Ανθρώπινη Σχολή και την Ανάπτυξή της" (1883)

Έρευνες για την Ανθρώπινη Σχολή και την Ανάπτυξή της, από τον Sir Francis Galton (1883)

Έρευνες για την Ανθρώπινη Σχολή και την Ανάπτυξή της, από τον Sir Francis Galton (1883)


Ο Galton έγραψε: "Η πρόθεσή του είναι να αγγίξει διάφορα θέματα που σχετίζονται λίγο πολύ με αυτό της καλλιέργειας της φυλής, ή, όπως μπορούμε να το πούμε, με ευγονική " Ο όρος προέρχεται από την ελληνική λέξη ευγενής , και σημαίνει ευγενές γένος .

Στις αρχές του 20ου αιώνα η Ευγονική έγινε ακαδημαϊκή πειθαρχία στα πανεπιστήμια, ιδρύθηκαν οργανισμοί και χρηματοδοτήθηκαν για να λάβουν δημόσια υποστήριξη. Το Ινστιτούτο Kaiser Wilhelm στο Βερολίνο, το Cold Spring Harbour στη Νέα Υόρκη, απέρριψε την ιδέα ότι όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ίσοι.



Η Planned Parenthood δημιουργήθηκε στην Αμερική από τη φυλετική ευγονίστρια Margaret Sanger.
Ο Πρόεδρος της IBM Thomas Watson ίδρυσε μια ειδική θυγατρική στην Πολωνία - "Watson International Business Machines", που βοήθησε στην ναζιστική εισβολή στην Πολωνία, η επιχείρηση διευθύνθηκε στη Νέα Υόρκη

Οι Ναζί ανέφεραν στην δίκη της Νυρεμβέργης, ότι το πρόγραμμα Eugenics εκτελείται στις ΗΠΑ από την IBM.
Ο Watson δεν ενοχλήθηκε περαιτέρω για εγκλήματα πολέμου, μεταβίβασε την IBM στον γιο του Tom Watson Jr. Η εγγονή του, Jeanette Watson, παντρεύτηκε τον εγγονό του Alexander Sanger της Margeret Sanger.




Ο πατέρας του Bill Gates William Henry Gates II εργάστηκε στο διοικητικό συμβούλιο για το Planned Parenthood.
Η μητέρα του Mary Maxwell Gates εργάστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της IBM.
Ο Bill Gates συνεργάστηκε με την IBM για τη δημιουργία .
Ο Γουίλιαμ Γκέιτς ήταν επίσης σημαντικός δικηγόρος. Μέσω του πατέρα του, ο Μπιλ Γκέιτς έμαθε τα κόλπα του νόμου και της πολιτικής, πώς να περιηγηθείτε στα ανώτερα κλιμάκια των ελίτ, πώς να χειραγωγήτε, πώς να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο.

William Gates II, επιρροή δικηγόρος με βασικές ελίτ, συμπεριλαμβανομένων των David Rockefeller και George Soros

Ο Bill Gates είναι διαπιστευμένος για το 1ο Microsoft OS, στην πραγματικότητα δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην εφεύρεση. "[...] αδειοδοτήθηκε το 86-DOS από τον Tim Paterson της Seattle Computer Products για 50.000 $ [...], το εκχώρησε ξανά την άδεια [...] στο Big Blue, το οποίο το εμπορεύτηκε ως DOS."archive.is/cBxNj

Ενώ ο συνιδρυτής της Microsoft, Paul Allen, μάχεται με τον καρκίνο, ο Bill Gates βρήκε την τέλεια ευκαιρία απλά να εξαπατήσει τον μακροχρόνιο συνεργάτη του από το μερίδιο της εταιρείας - ενώ ο Paul ήταν - κυριολεκτικά - «στη μέση της θεραπείας με ακτινοβολία».



Το 1998 οι επιχειρηματικές στρατηγικές του Μπιλ Γκέιτς τέθηκαν υπό έλεγχο: το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών μήνυσε
την Microsoft
για παραβίαση κατά της εμπιστοσύνης.
Κατά τη διάρκεια της δίκης 18 μηνών, ο Γκέιτς κατέθετε για πολλές ώρες.



Ο δικαστής έκρινε ότι η Microsoft παραβίασε τον νόμο Sherman Antitrust Act, ο οποίος θεσπίστηκε για να απαγορεύσει τα μονοπώλια / καρτέλ, η θέση της Microsoft στην αγορά αποτελούσε μονοπώλιο - απειλούσε όχι μόνο τον ανταγωνισμό αλλά και την καινοτομία στον κλάδο.


Ο δικαστής αποφάσισε να χωρίσει τη Microsoft στη μέση. Η Μicrosoft άσκησε έφεση, το εφετείο ανέτρεψε την απόφαση. Αντί να επιδιώξει τη διάλυση της εταιρείας, το Υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε να συμβιβαστεί με την εταιρεία. Η MS συμφώνησε να μοιραστεί διεπαφές με άλλες εταιρείες. bit.ly/3d7q6gg

Mε μια κίνηση για να επισκιάσει τον αρνητικό τύπο, ο Μπιλ Γκέιτς επένδυσε 100 εκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσει το Ιδρυμα Γκέιτς
.
Mέσα σε μια νύχτα ο Μπιλ Γκέιτς δεν ήταν πλέον το αδίστακτο μονοπώλιο τεχνολογίας, το νέο μάντρα από τώρα και στο εξής ήταν:
Ο Μπιλ Γκέιτς - ο πιο γενναιόδωρος φιλάνθρωπος του κόσμου.


Χωρίς καν υπαινιγμό για ιατρική εκπαίδευση, ο Γκέιτς χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως ο παντογνώστη ηγέτη των Επιστημών Ζωής, ένας καλός, ένας φιλάνθρωπος που γνωρίζει πού κατευθύνεται ο πλανήτης, ο έλεγχος του πληθυσμού γίνεται σταδιακά το αγαπημένο του θέμα.


Σε πλήρη αντίθεση, ο Γκέιτς αγοράζει τις ίδιες τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουν πραγματικά το αντίθετο της αειφορίας, του ανθρωπισμού, της φιλανθρωπίας, της κοινωνικής υγείας και της δικαιοσύνης.
Τα πλοκάμια του είναι παντού, στρατηγικά τοποθετημένα, ενεργεί άκαρδα, με την πρώτη παράπλευρη ζημιά.


Από την αρχή το Ίδρυμα ασχολείται με επενδύσεις σε κυβερνήσεις, φαρμακευτικά προϊόντα στα οποία το ίδρυμα λέει στις κυβερνήσεις να δώσουν χρήματα.
Περαιτέρω$$$ : πετρέλαιο, όπλα, εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης (shills), επιβλαβή φάρμακα, καπνός.


Το Ίδρυμα Gates κατέχει μερίδια σε ενεργειακούς γίγαντες Exxon Mobile & BP (αριστερά), το Gates Fourndation κατέχει μερίδια σε εταιρείες καπνού

Το ίδρυμα Gates επενδύει σε εταιρείες που προκαλούν βλάβη στους ανθρώπους, ενώ ισχυρίζεται ότι ενδιαφέρεται για αυτούς: "[...] Slim & [...] Bill Gates, [...] ανακοίνωσε[... ] 50 εκατομμύρια δολάρια για το πρόγραμμα υγείας Latam. " "[...] Η Slim κατέχει τη Cigatam, η οποία [...] ανήκει κατά 80% στον Philip Morris." bit.ly/31sJqyQ

Υγεία και φιλανθρωπία, από τον Simon Chapman, Σχολή Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ, DOI: 10.1016 / S0140-6736 (10) 61036–7, The Lancet

Το 2010 το ίδρυμα Gates αγόρασε 500k + μετοχές της μετοχής Monsanto αξίας 23 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο στόχος: «τροφοδοτώντας τον κόσμο».
Ωστόσο, κάτι που παραβλέπεται είναι πόσο παρόμοια είναι τα επιχειρηματικά μοντέλα Microsoft & Monsanto, η ικανότητά τους να κλειδώνουν
τα προϊόντα των επιχειρήσεων τους.


"[...] 3 εκατομμύρια υπολογιστές πωλούνται κάθε χρόνο στην Κίνα, [...] οι άνθρωποι δεν πληρώνουν για το λογισμικό.[... ] θέλουμε να κλέψουν το δικό μας.
Θα εθιστούν, και στη συνέχεια θα καταλάβουμε πώς να κερδίσουμε κάποτε την επόμενη δεκαετία. "bit.ly/3cseuoU
Δελτίο τύπου Screenshot Cybersource, Αρχείο Ιστού

Το Gates Foundation & η Microsoft παραμένουν αδιαχώριστες. Ινδονησία 2008, Wikileaks / Cablegate (2010): "Ο Πρέσβης ζήτησε μια συνάντηση [...] με το Ίδρυμα Gates μέσω μιας επικοινωνίας της Microsoft." Ο Γκέιτς χρησιμοποιεί την «υγεία» ως δικαιολογία για να τους δεσμεύσει ταυτόχρονα με τη Microsoft.



Wikileaks, Cablegate (2010), Στιγμιότυπα οθόνης e-mails 

Σχέδιο: Ο Γκέιτς επιλέγει μια χώρα με υψηλό ποσοστό αναλφαβητισμού, συνήθως χώρα τρίτου κόσμου, μονοπωλεί τον τομέα των ΜΚΟ υπό την προϋπόθεση της ανθρωπιστικής βοήθειας, όπως το AIDS: και απλά ισχυρίζεται ότι ο ακρωτηριασμός των αρσενικών γεννητικών οργάνων θα μπορούσε να λύσει το AIDS (χωρίς επιστημονική βάση) .


Σχέδιο: Τις περισσότερες φορές, αυτές οι ψευδο-επιστημονικές σειρές κλινικών δοκιμών καταλήγουν σε παράπλευρη ζημιά που δεν μπορεί πραγματικά να ποσοτικοποιηθεί. Υποτίθεται ότι επηρεάζονται έως και 35 εκατομμύρια αγόρια / άνδρες. Το όλο θέμα βασίστηκε σε εικαζόμενες μελέτες που ήταν «γεμάτες τρύπες όπως ένα ελβετικό τυρί».


Σχέδιο: Αναλφάβητοι και φτωχοί άνθρωποι πείθονται να συμμετάσχουν στα ανώριμα προγράμματα εμβολιασμού του Γκέιτς με ψευδείς υποσχέσεις, και πάλι υπάρχει παράπλευρη ζημιά μέχρι εκεί που μπορεί να δει το μάτι. Το επόμενο παράδειγμα περιλαμβάνει παράνομα πειράματα από το Ίδρυμα Gates στην Ινδία.


Σχέδιο: Και πάλι, μιλάμε για παράπλευρη ζημιά σε αδιανόητες αναλογίες, επηρεάστηκαν 491 χιλιάδες ινδές κορίτσια, γυναίκες και μωρά.
Το κοινοβούλιο της Ινδίας σχημάτισε τότε μια ομάδα εργασίας, η οποία απέλασε
Επέστρεψαν στην Ινδία μετά την κρίση της Κορώνας.


"[...] οι 491.000 επιπλέον περιπτώσεις παράλυσης δεν θα είχαν παρατηρηθεί διαφορετικά." "Συσχέτιση μεταξύ ποσοστών Non-Polio Acute Flaccid Paralysis χωρίς πολιομυελίτιδα με συχνότητα Pulse Polio στην Ινδία" . Ο Γκέιτς δεν μπόρεσε να την αγοράσει για να την θάψει.




Σχέδιο: Τις τελευταίες δύο δεκαετίες είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθούν τομείς που αφορούν "παγκόσμιες πρωτοβουλίες για την υγεία" που να έχουν παραμείνει ανέγγιχτοι από το Ιδρυμα Γκέιτς .
Κατάφεραν να κρύψουν τα πλοκάμια τους παντού, μιλάμε για μονοπώλιο των επιστημών.

Τα υποτιθέμενα φιλανθρωπικά κίνητρα του Μπιλ Γκέιτς δεν είναι αλτρουιστικής φύσης, όπως πολλοί θα ήθελαν να πιστέψετε. Το γενικό του σχέδιο υπολογίζεται με πολύ ακριβή τρόπο, ο στόχος είναι «ατελείωτες ταμειακές ροές», χωρίς εμπόδια στη φορολογία.
«Ποσοστό επιστροφής κέρδους 20: 1».


Ο Γκέιτς είναι ο κορυφαίος δωρητής του
, & όλων των άλλων παγκόσμιων πρωτοβουλιών για την υγεία.
Το ίδρυμα Gates είναι η μόνη σε επιρροή οντότητα στον πλανήτη όταν πρόκειται για παγκόσμιες στρατηγικές υγείας και γενικά σχέδια. Όσοι λαμβάνουν τα χρήματά του, ψάλλουν το μάντρα χωρίς δισταγμό.

Ο Γκέιτς ζήτησε ακόμη την συμμετοχή της GAVI στο εκτελεστικό συμβούλιο του WHO το 2017, ως εκ τούτου, απέκτησε εξουσίες υπογραφής της συνθήκης, έχει απόλυτη διπλωματική ασυλία στη χώρα υποδοχής της, την Ελβετία και θέτει την GAVI ίση με την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.



Ο Γκέιτς δυσκολεύεται να μην εμπλακεί σε εξωφρενικά συμπεράσματα ή να τυλίξει τα μεγαλομανιακά του σχέδια σε πιο ευχάριστο λεξιλόγιο. Αυτή η συζήτηση στο TED έχει ήδη ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, με το πρόσχημα της παγκόσμιας υγείας, θεωρείται πιο βιώσιμος ο έλεγχος του πληθυσμού.


Και πάλι πρέπει να κοιτάξουμε πίσω στην ιστορία, την έκθεση Kissinger, 1974 (bit.ly/3sFk9gQ):
"Αν και η πληθυσμιακή πίεση δεν είναι προφανώς ο μόνος παράγοντας που εμπλέκεται, αυτοί οι τύποι απογοητεύσεων είναι πολύ λιγότερο πιθανό υπό συνθήκες αργής ή μηδενικής αύξησης του πληθυσμού."

Πρώην υπουργός Εξωτερικών Henry Kissinger, συνεργάτης του David Rockefeller: ''Aυτός που ελέγχει την προσφορά τροφίμων ελέγχει τους ανθρώπους." 2006: & ξεκίνησαν τη Συμμαχία ύψους 424 εκατομμυρίων δολαρίων για μια Πράσινη Επανάσταση στην Αφρική (AGRA) που συνδέεται με εμβόλια.

Τα προγράμματα εμβολίων κατά της πολιομυελίτιδας για την Αφρική πρέπει να είναι ο σωτήρας του κόσμου τώρα, σύμφωνα με τον Bill & Melinda Gates.
Το αποτέλεσμα: παράπλευρες ζημίες, εξαιρετικά ανήσυχος ο αφρικάνικος πληθυσμός που δεν ήθελε πλέον να χρησιμοποιείται ως ινδικά χοιρίδια.


Δεν είμαστε μόνο αντιμέτωποι με τεράστιες δυσμενείς επιπτώσεις, αλλά είναι μια βιοηθική καταστροφή. "[...] Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας, του Σουδάν ενημέρωσε τον ΠΟΥ για την ανίχνευση ενός κυκλοφορούντος ιού της
πολιομυελίτιδας στη χώρα,  ιό τύπου 2 (cVDPV2) που προήλθε απο το εμβόλιο."

Circulating vaccine-derived poliovirus type 2 – Sudan

Σχέδιο:  Όλα αυτά δεν εντυπωσιάζουν τον Bill & Melinda Gates, και πάλι ο Gates δυσκολεύεται να κρύψει τον ενθουσιασμό του για ηθικά εξαιρετικά αμφισβητήσιμα πειράματα, μοιάζει σχεδόν να αισθάνεται ένα είδος εκπλήρωσης: 
Όλα τα γενετικά τροποποιημένα πρέπει να βρουν το δρόμο τους σε όλους τους βιολογικούς κύκλους ".


Σχέδιο:  Ο Μπιλ Γκέιτς ξέρει πώς να τεντώσει ακόμη περισσότερο το τόξο, έτσι ώστε να είναι κάπως πιο δύσκολο για τους οπαδούς του να τον υπερασπιστούν. 
Τώρα μπαίνουμε σε ακόμη πιο σκοτεινά βασίλεια, ιδίως τις επιχειρηματικές του συναλλαγές με τον Jeffrey Epstein.


Σχέδιο:  Ο Μπιλ Γκέιτς αναφέρεται εδώ από την Ghislaine Maxwell ως μεγάλος υποστηρικτής του Προγράμματος Αειφορίας στον Ωκεανό, το οποίο στη συνέχεια υπέστη περισσότερο από μια μικρή ζημιά αφού έγινε γνωστό σε ποιές σκοτεινές μηχανές συμμετείχε η μακροχρόνια σύντροφος του Jeffrey Epstein.


Παρόλο που ο Epstein είχε χαρακτηριστεί ως «αποκλεισμένος» απο τους χορηγούς του MIT
 
Η επίσημη βάση δεδομένων των δωρητών, το Media Lab συνέχισε να δέχεται δώρα από αυτόν. 
Ο Epstein χρησίμευσε ως μεσάζων μεταξύ του εργαστηρίου και άλλων πλούσιων δωρητών, συμπεριλαμβανομένου του Bill Gates - 2 εκατομμύρια δολάρια. 


Leaked emails reveal that Bill Gates donated 2 Million Dollars to MIT Media Labs, the money was directed by Jeffrey Epstein 

Ο Γκέιτς είχε συναντήσει τον Έπσταϊν πολλές φορές. 

 «Ο τρόπος ζωής του είναι πολύ διαφορετικός και ενδιαφέρων αν και δεν θα λειτουργούσε για μένα», [...] 

Αυτή η εκτενής επισκόπηση μέχρι στιγμής των συμπεριφορών του Bill θα βοηθήσει στην κατανόηση του ακόλουθου βασικού μέρους αυτού του νήματος:

Το ίδρυμα Gates & Κρίση COVID-19.

Ο Μπιλ έχει ένα πολύ εξελιγμένο σχέδιο για ολόκληρο τον πλανήτη, το απελευθερωτικό του όραμα φαίνεται λίγο χαλασμένο τώρα.

Ας γυρίσουμε πίσω για να δούμε ολοκληρωμένη την εικόνα:
Ειδικά το 2017 φαίνεται ότι ο Bill Gates ήταν σε ένα είδος περιοδείας για να προειδοποιήσει για μελλοντικές επιδημίες, μιλώντας ήδη για νέες πλατφόρμες εμβολίων mRNA (Moderna): 

"Πιθανότατα, ας πούμε, να προκαλέσουμε 10 εκατομμύρια υπερβολικούς θανάτους".


Στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου το 2017
Ο Μπιλ Γκέιτς σχεδιάζει μια ήδη πολύ σκοτεινή εικόνα για το μέλλον. 
Μιλά για γενετικά τροποποιημένα παθογόνα, βιολογικά όπλα, μείωση πληθυσμού 30 εκατομμυρίων ανθρώπων σε ένα χρόνο λόγω αναπνευστικών ασθενειών - Hegelian Dialectic.



Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του 2017 στο Νταβός, ο Μπιλ Γκέιτς διαφημίζει ήδη το έργο της CEPI - Coalition for Epidemic Preparedness Innovations - η εκτίμηση του προϋπολογισμού ανέρχεται σε 460 εκατομμύρια δολάρια. Τώρα οι νέες πλατφόρμες mRNA / DNA- "εμβόλιο" βρίσκονται ήδη στο παιχνίδι, "plug & play" - έτοιμες.

Για να κατανοήσουμε το τρέχον status quo που συνδέεται με το  πρέπει να εξετάσουμε εν συντομία την «Hegelian Dialectic»: 
Δημιουργείται μια κρίση, δίνεται μια λύση, η ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο πυλώνων γίνεται Η Νέα Κανονικότητα 
«The New Normal».


 Ακολουθηστε την 
@RosaKoire
 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Agenda21.

Anthony Fauci, μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ιδρύματος Γκέιτς, δήλωσε στο Πανεπιστήμιο Georgetown: 

θα υπάρξει έκπληξη-πανδημία κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Trump.

Στο παρελθόν: Υπέροχες δεξιότητες πρόβλεψης, μοιράζονται όλοι οι συνεργάτες του Gates. 

Τον Νοέμβριο του 2019 χορηγήθηκε στο @Pirbright_Inst
χρηματοδοτούμενο από το @gatesfoundation αριθμός διπλώματος ευρεσιτεχνίας EP3172319B1 :

                      
                              Patent Number EP3172319B1

Ενημέρωση: Σε αυτό το σημείο θέλω να υπογραμμίσω, αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υποδηλώνει Gain of Function Experimentations, ο τομέας ORF1ab εμφανίζει σημαντικά χτυπήματα όταν τα βάλουμε στο BLASΤ. 

Το έγγραφο καλύπτει ένα gammacoronavirion και πιθανότατα έχουν διεξαχθεί εξαιρετικά ανήθικα πειράματα με αυτούς τους τομείς ιών, κάτι που δεν υποδηλώνει συγκεκριμένα τον SARS-CoV-2 (68% γενετική ομοιότητα), αλλά μια γενική παρανόηση της επιστημονικής ηθικής . 

Η ημερομηνία υποβολής του διπλώματος ευρεσιτεχνίας (Νοέμβριος 2019) δεν δημιουργεί εμπιστοσύνη στο Ινστιτούτο Pirbright και στο Ίδρυμα Gates.



BLASTED against SARS CoV-2 (Wuhan-1)

13 Νοεμβρίου 2017: 
"Η επόμενη πανδημία" - από


Συγκεντρώθηκε μια αποκλειστική ομάδα ηγετών σκέψης[... ] για να συζητήσουμε πώς προετοιμάζεται ο κόσμος για την επόμενη παγκόσμια πανδημία, [...]. " 
Συμμετέχων: Anthony Fauci.



Χωρίς αμφιβολία, μπορεί να ειπωθεί ότι ο Anthony Fauci είναι κάτι σαν το δεξί χέρι του  , και ήταν πριν από την πραγματική πανδημία. 
Ειδικά το 2019, ο Fauci έλαβε μια σειρά από μεγάλες επιχορηγήσεις αξίας εκατομμυρίων δολαρίων από το Ίδρυμα Gates.

Οκτ 2019: πραγματοποιήθηκε επίσης το ολοένα και πιο δημοφιλές Event 201, που φιλοξενήθηκε από το Ιδρυμα Γκέιτς ,
Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ @wef
&
John Hopkins Center for Health Security @JHSPH_CHS

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια η (CladeX), αφορούσε και πάλι μια άσκηση πανδημίας, η οποία ήταν πολύ ακριβής σχετικά με προβλήματα στην επικοινωνία περιοριστικών μέτρων για περιορισμό της επικοινωνίας.


Το παγκόσμιο δίλημμα μονοπωλίου του @gatesfoundation  στο πλαίσιο των παγκόσμιων πανδημικών αφηγήσεων και της ερευνητικής προκατάληψης, αντιμετωπίζεται μόνο επιφανειακά, όλα αυτά πρέπει τώρα να παρέχουν αρκετή «τροφή για σκέψη»: 
Μονοπώληση όλων των επιστημονικών τομέων με ατελείωτες ταμειακές ροές.


Ένα από τα κύρια προβλήματα είναι η απεριόριστη επιρροή του Ιδρύματος Γκέιτς στον ΠΟΥ.
Ο Δρ. Τέδρος, ο οποίος δεν έχει καμία ιατρική εκπαίδευση, καθώς και ο Μπιλ Γκέιτς, συμμετείχε ήδη έντονα στη GAVI τα προηγούμενα χρόνια.
Το Ίδρυμα Γκέιτς είναι ο 2ος μεγαλύτερος δωρητής στον ΠΟΥ.


Προσθέστε εκατομμύρια σε επιχορηγήσεις στο Ιmperial College,
έργκιουσον, 79 εκατομμύρια δολάρια 2017 - 279 εκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις σε
, ειδικεύεται στην παγκόσμια συλλογή δεδομένων για την υγεία και στη μοντελοποίηση και πρόβλεψη υπολογιστών.

Το είναι ο ημίθεος της Παγκόσμιας
Ασφάλειας Υγείας και του Προγράμματος των εμβολιασμών.


Το
αφηγηματικό μονοπώλιο μπορεί να λειτουργήσει μόνο εάν ο Μπιλ Γκέιτς έχει επίσης μεγάλα κύρια κανάλια στα χέρια του. Και αυτές οι αφηγηματικές ειδήσεις ομογενοποιούνται μεταξύ τους, οι κριτικές φωνές δεν βρίσκουν θέση, η ιδεολογία είναι:

Ο Μπιλ ξέρει πού να πάει και πώς να βρει μια διέξοδο από την κρίση.

Bill Gates donations to MSM & Our World in Data (right, Screenshot taken from the Corbett Report — Who Is Bill Gates)
Και τότε ο Μπιλ δυσκολεύεται να κρύψει τον σαρκασμό που προκύπτει φυσικά με την παντοδυναμία του.
Δεν είναι εύκολο να απαντηθεί αν πρόκειται για ένα βαθύ ανθρώπινο ελάττωμα ή ως απεριόριστη μεγαλομανία:
Ο Bill & Melinda δεν έχουν κάνει ποτέ πολύ προσπάθεια να κρύψουν τη διασκέδαση τους.


Αυτό το χαμόγελο μπορεί τότε να ερμηνευτεί μόνο ως ένα είδος χαιρεκακίας, ή ίσως ο ίδιος ο Bill Gates δεν μπορεί να πιστέψει πόσα χρόνια προσπαθεί να ανταμειφθεί τελικά και η ανταμοιβή έρχεται με τη μορφή «ατελείωτης ταμειακής ροής», ελέγχου & δύναμης σε όλα τα επίπεδα.


Σύμφωνα με τον Μπιλ Γκέιτς, δεν έχουμε άλλη επιλογή, σύμφωνα με τον ίδιο ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος, παρά να ακολουθήσουμε τις συμβουλές του, η κανονικότητα θα επιστρέψει μόνο όταν ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός εμβολιαστεί με τα προϊόντα του «Next Generation».


Και πάλι, ο Μπιλ δεν μπορεί να κρύψει το χαμόγελο, στο άκουσμα της παρακμής της παγκόσμιας οικονομίας. Και φυσικά, είναι όλες οι κοινωνικές δραστηριότητες που κάνουν αυτή την πανδημία να κυκλοφορεί σε έναν φαύλο κύκλο, παραθέτω:
"είναι πολύ δύσκολο να πούμε, παρακαλώ αγνοήστε αυτόν τον σωρό των πτωμάτων εκεί στη γωνία".


Αν ο Μπιλ εννοούσε και φυσικά εξακολουθεί να σημαίνει ότι όλες οι κοινωνικές δραστηριότητες θα πρέπει να περιοριστούν έως το τέλος του 2020, τότε μπορούμε πραγματικά να είμαστε σίγουροι ότι το βασικό του μήνυμα μεταφέρεται πραγματικά παντού, αφού έχει ήδη προβλέψει τα πάντα, γιατί πρέπει να κάνει λάθος εδώ;


Τώρα φαίνεται προφανές ότι πρέπει να λύσετε το πρόβλημα μετακίνησης σύμφωνα με την παγκόσμια προοπτική του Bill: Πιστοποιητικά που αποδεικνύουν ότι έχετε εμβολιαστεί, με τεχνολογίες στις οποίες ο Γκέιτς έχει επενδύσει φυσικά από καιρό, η μαγική λέξη είναι βιομετρική. Θα έρθω σε αυτό αργότερα.


Το πιο σημαντικό πράγμα για τον Μπιλ Γκέιτς φαίνεται να είναι ο εμβολιασμός πρώτα του ηλικιωμένου πληθυσμού. Λαμβάνονται υπόψη τις παρενέργειες  έχει επίσης στοιχεία για αυτό, γι 'αυτόν είναι υπολογισμός κόστους / οφέλους. Η πρόβλεψή του είναι 700.000.


Ο Μπιλ είναι εκπληκτικά ειλικρινής όταν πρόκειται για τις βασικές ερωτήσεις: 
Δεν είναι σίγουρος για την αποτελεσματικότητα: 50% αποτελεσματικότητα; 
Θα αποτρέψει τους θανάτους; 
Θα αποτρέψει (εκ νέου) λοιμώξεις; 
Η τρέχουσα 1η γενιά, τα εμβόλια είναι -συστατικά- «εργαλεία», οι μαγικές λέξεις είναι «εμβόλια 2ης / 3ης γενιάς».


Η δοκιμή αντισωμάτων σε σχέση με την ανοσία, είναι εκτός συζήτησης  κάτι σαν τη βασική ανοσία δεν φαίνεται να ταιριάζει στην παγκόσμια άποψη του. 
Δεν μπορεί να βασιστεί στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο μας έχει προστατεύσει από τα βιριόνια των κορονοιών για χιλιάδες χρόνια.


Η Μελίντα Γκέιτς πιστεύει ότι οι επαγγελματίες υγείας και οι μαύροι, καθώς και οι αυτόχθονες άνθρωποι στις ΗΠΑ πρέπει να κατατάσσονται πολύ ψηλά στη σειρά προτεραιότητας του μεγάλου έργου μαζικού εμβολιασμού.


Η πρόγνωση του Μπιλ σχετικά με τη διαχείριση κινδύνων είναι «Full Speed ​​Ahead», σύμφωνα με τον ίδιο πρέπει να δουλέψει με συμβιβασμούς, γνωρίζοντας ήδη ότι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των εμβολίων του μπορούν να εμφανιστούν σε 2 χρόνια, ωστόσο το σύνθημα πρέπει να είναι «αυτό είναι 2 χρόνια πάρα πολλών κλινικών δοκιμών ».


Και όμως, στο τέλος, μπορεί κανείς να εντοπίσει ένα είδος δυσαρέσκειας στον Gates. Δεν λειτούργησαν όλα όσα πίστευε σύμφωνα με τις ιδέες του, μπορείτε πραγματικά να νιώσετε τη επιχειρηματική του μελαγχολία που δεν τον παίρνουν τόσο σοβαρά εδώ και εκεί. Η λύση είναι «η επόμενη πανδημία».


Υπάρχουν όλες οι συνωμοτικές φήμες που περιβάλλουν το πρόσωπό του, αν και έχει επενδύσει πολλά σε φιλικές απεικονίσεις των μέσων ενημέρωσης, ο παράγοντας των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης τον στεναχωρεί οπότε, ένα επιπλέον φορτίο χρημάτων θα πρέπει στη συνέχεια να λύσει το πρόβλημα (περισσότερα δολὠματα) .



Για ποιόν λόγο σας μπάινουν τόσο άσχημες ιδέες ότι ο Γκέιτς οραματίστηκε κάτι σαν βιομετρικά μοσχεύματα τσιπ για όλους;

Ίσως επειδή επενδύει εκατομμύρια σε αυτές ακριβώς τις τεχνολογίες;



Website Screenshots, MIT, “Storing medical information below the skin’s surface” supported by Bill & Melinda Gates Foundation 

Αλλά περισσότερα γι 'αυτό αργότερα. 
Προς το παρόν, ας μείνουμε στην «επόμενη πανδημία». 
Οι Bill & Melinda είναι σίγουροι: 
«θα πάρει την προσοχή που της αξίζει». 
Το πονηρό χαμόγελο πρέπει να συγχωρηθεί, πρόκειται για τις προβλέψεις του Γκέιτς και ότι ήταν πάντα σωστός μέχρι στιγμής.


Υπενθύμιση: Και πώς θα αντιμετωπιστεί η επόμενη πανδημία σύμφωνα με τον Bill Gates; 
Φυσικά, με ένα παγκόσμιο πυροσβεστικό τμήμα. Αυτή η επένδυση θα είναι η καλύτερη από όλες τις επενδύσεις για τον πλανήτη μας, ο Μπιλ είναι πεπεισμένος για αυτό.


Το πρόβλημα του τρόπου ελέγχου ενός τέτοιου παγκόσμιου συμβάντος περιλαμβάνει την εισαγωγή ψηφιακών πιστοποιητικών. 
Η Microsoft έχει ήδη υποβάλει αρχικές προτάσεις στα σχολεία σχετικά με την κατάσταση δοκιμής PCR. Λάβετε υπόψη: Η Microsoft & το Gates Foundation είναι αδιαχώριστες.

Ο συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είναι ένας τεράστιος υποστηρικτής του Aadhaar, τώρα της μεγαλύτερης βιομετρικής βάσης δεδομένων στον κόσμο. Εδώ ο Gates συζήτησε τα πλεονεκτήματα του συστήματος βάσεων δεδομένων Aadhaar και πώς εμποδίζει τους πλαστούς να εγγραφούν σε κρατικές μισθοδοσίες, τον Μάρτιο του 2020.



Είναι λογικό και συνεπές να σκεφτόμαστε το ID2020 - την επένδυση του Gates Foundation στην πανδημία - τώρα στο πλαίσιο του πιστοποιητικού εμβολιασμού και της ελευθερίας ταξιδιού
Αν κοιτάξουμε τους συνεργάτες, το συνειδητοποιούμε αμέσως:

Αυτό είναι το τελικό παιχνίδι.

Φυσικά, μπορείτε - αλλά δεν χρειάζεται να - συνδυάσετε όλα αυτά με ιατρικές γονιδιακές θεραπείες. 
Τα «οφέλη» εξηγούνται εδώ.


Η τεχνολογία είναι ακόμη στα σπάργανα, το τελικό παιχνίδι είναι βιολογικός υπολογιστής σε μοριακό επίπεδο για τη θεραπεία της νόσου, με νέες βιομοριακές εφαρμογές.

Ο υπερανθρωπισμός στη θεωρία και στην πράξη.


Δεν μπορείτε να αφήσετε τα κρυπτονομίσματα από όλα τα οράματα του μέλλοντος και αν ο Γκέιτς έχει τον τρόπο του, θα πρέπει να ελεγχθεί κεντρικά αντί να αποκεντρωθεί και η εξόρυξη γίνεται καλύτερα με το ίδιο το ανθρώπινο σώμα (αγνοήστε την αριθμολογία εδώ ).


Στιγμιότυπα οθόνης από το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Microsoft (αριστερά, δεξιά)

«Η Αφρική είναι το πεδίο δοκιμών για μια βιομετρική ψηφιακή πλατφόρμα ταυτότητας που αναπτύχθηκε μεταξύ Mastercard, Trust Stamp, GAVI του Bill Gates. Το Trust Stamp παρέχει έλεγχο ταυτότητας, ταυτότητας μέσω AI, το GAVI βοηθά τα παιδιά να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέα και λιγότερο  χρησιμοποιημένα εμβόλια. "

Δεν φαίνεται τόσο παράλογο που ο Bill αγοράζει φυσικά και όλη την καλλιεργήσιμη γη που μπορεί να πάρει στα χέρια του. Μια άλλη συνέπεια της σύνδεσης των κουκκίδων. Αγοράζει 242 χιλιάδες στρέμματα καλλιεργήσιμης γης στις ΗΠΑ, είναι πλέον ο κορυφαίος ιδιοκτήτης ιδιωτικών γαιών στην Αμερική.


Και δεν θα πρέπει να ενοχλεί περαιτέρω κανέναν ότι το « Σύνδρομο του Σωτήρα του Μπιλ Γκέιτς είναι εκτός ελέγχου, χρηματοδοτεί το σχέδιο Sun-Dimming για να σώσει την ανθρώπινη φυλή ».

Μάλλον τυχαίο:

« Πάνω από 1,2 χιλ. emeil που κυκλοφόρησαν […] αποκαλύπτουν - ο στρατός των ΗΠΑ είναι τώρα ο κορυφαίος χρηματοδότης […] πίσω από μια αμφιλεγόμενη τεχνολογία γενετικής εξαφάνισης που είναι γνωστή ως  gene drive « γονιδιακές κινήσεις »,

1,6 εκατομμύρια δολάρια για την gene drive του ΟΗΕ που καταβάλλονται από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates 


Screenshots Η ιστοσελίδα Genedrives Research ανακοινώνει τη συμμετοχή του Gates Foundation στο πλαίσιο της έρευνας Gene Drives 

Κάποιος είπε «τεχνητό κρέας»; 

Εδώ είναι και πάλι η επένδυσή σας στο @gatesfoundation , το βιώσιμο μέλλον του δεν περιλαμβάνει πραγματικό κρέας όπως φαίνεται.

« Πώς το« απλό »όραμα του αδύνατου Burger υποστηρίχθηκε από τον Bill Gates »

 Υπουργείο Αλήθειας από τον Μπιλ Γκέιτς; 

Αυτό είναι σχεδόν υποχρεωτικό ήδη, και μάλλον είναι μία από τις 1000 εταιρείες ελέγχου γεγονότων που έχει ο Μπιλ Γκέιτς.


«Νερό από ανθρώπινα κόπρανα»; Ορίστε.

https://twitter.com/BillGates/status/631602128574881792

Πίνω νερό από ανθρώπινα κόπρανα. Ακολουθεί μια ενημέρωση για τη μηχανή που παρήγαγε αυτό το νερό:b-gat.es/1hyEu2p


«Άρωμα κοπράνων»; Rock'N'Roll Μωρό!


Από το νερό κοπράνων στο άρωμα κοπράνων, με εκπλήσσει η καινοτομία που βρίσκεται σε εξέλιξη στον τομέα της υγιεινής:b-gat.es/2fWXxTy


"Ατελείωτο παιχνίδι μεταλλαγής ρόλων" χωρίς κλινική αξία και χωρίς στοιχεία ελέγχου (κλειστά δεδομένα); 
Μπορείτε να στοιχηματίσετε τη μητέρα σας σε αυτό ότι χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Gates…

Συναρπαστικό… Το Nextstrain χρησιμοποιεί γενετικά δεδομένα από ιούς για να βοηθήσει τους επιστήμονες να εντοπίσουν την εξάπλωση των επιδημιών.


A new genetic tool maps how deadly viruses spread around the world in real time

Ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσουμε το εγώ του Bill Gates να συνοψίσει ολόκληρο το δίλημμα για μία φορά.


Πρέπει να γίνει αναφορά στην εξαιρετική δουλειά από την έκθεση Corbett εδώ, η οποία πηγαίνει σε πολύ μεγαλύτερο βάθος όταν πρόκειται για το ερώτημα ποιος είναι πραγματικά ο Bill Gates.

Who Is Bill Gates (Full Documentary, 2020, Corbett Report)


Ένας εκτενής κατάλογος δεδομένων και το χρονοδιάγραμμα όλων των παρατυπιών σχετικά με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates μπορείτε να δείτε και να εξερευνήσετε εδώ: 

Επίσης, σας ενθαρρύνω να ακολουθήσετε τον σπουδαίο επιστήμονα @Kevin_McKernan, ο οποίος εντοπίζει σχολαστικά το μονοπώλιο των πανεπιστημίων και της επιστήμης από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.



Εκτός από τη δωρεά ενός κτιρίου Επιστήμης Υπολογιστών, δώρισαν επίσης 50 εκατομμύρια δολάρια στο σχολείο για ανάπτυξη εμβολίων.

Στην πραγματικότητα υπάρχουν πάνω από 151 επιχορηγήσεις στο Στάνφορντ που αναφέρονται στον ιστότοπο του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates.

Εδώ αναφερόμαστε επίσης στο εξαιρετικό μέγα Νήμα του @goddeketal , το οποίο εξετάζει λεπτομερώς τα αποτελέσματα της πολιτικοποιημένης επιστήμης.



Πώς μπορούμε τώρα να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας ενάντια σε αυτό το μονοπώλιο της ζωής μας είναι ένα ερώτημα κάτι περισσότερο από δικαιολογημένο. 
Η μη συμμόρφωση είναι το κλειδί για την επιτυχία. 
Θέλουμε πραγματικά ένα μέλλον στο οποίο οι ζωές μας καθορίζονται αποκλειστικά από τεχνοκράτες;


Ένα μέσο για την επιτυχία στη μη συμμόρφωση είναι φυσικά πάντα το χιούμορ, σε αυτές τις ταραχώδεις στιγμές πρέπει να μην χάνετε ποτέ το γέλιο σας, το χιούμορ είναι ένα όπλο ενάντια στις τεχνοκρατικές εξελίξεις.


Τέλος, συνιστάται για άλλη μια φορά να ασχοληθούμε με την Ατζέντα 21 / Ατζέντα 2030. Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι με το πρόσχημα της βιωσιμότητας λαμβάνει χώρα μια παγκόσμια απάνθρωπη πολιτική.

Σας ευχαριστώ ειλικρινά που διαβάσατε αυτό το νήμα, μοιραστείτε το εάν πιστεύετε ότι τα συμπεράσματα και η ανάλυσή μου σχετικά με τον Bill Gates είναι σημαντικά και σωστά. Για τον Μπιλ Γκέιτς το κάλεσμα άρχισε να επανεξετάζει έντονα την πείνα του για εξουσία.

πηγή


1 σχόλιο:

  1. ΥΠΈΡΟΧΟ ΆΡΘΡΟ.
    Γιατί δεν τον ακουμπάει ΚΑΝΕΙΣ,
    ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ....

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »