Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 1 Μαΐου 2021

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΕΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ “ΦΟΝΙΚΟ” ΙΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ “ΦΟΝΙΚΟ” ΙΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !! Πανεπιστημιακό Λάρισας – ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΠΑΝΟΥ, 76 ΕΤΩΝ – Με κάταγμα στο ισχίο περίμενε στο δωμάτιο την επέμβαση μαζί με ύποπτο “κρούσμα” που βγήκε ΘΕΤΙΚΟ !! Κατά τα λοιπά …ΠΑΝΩΛΗ !! Αυτό δεν είναι ΕΚΘΕΣΗ (Τ Ο Υ Λ Α Χ Ι Σ Τ Ο Ν) – 306 Π.Κ., εισαγγελείς ;; Αφήστε, μην σας ενοχλώ τώρα πασχαλιάτικα…

coronaviurfraud

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Ελάτε να δείτε τώρα στην πράξη και με ένα ακόμα παράδειγμα, ποια είναι αυτή η μία από τις βασικές παραμέτρους του πρωτοκόλλου του θανάτου, της θετικοποίησης. Με μία γερή δόση της απίστευτης κοροϊδίας που τρώει εδώ και ένα χρόνο ο ελληνικός λαός γι αυτό το …τσιμπηματάκι που μας λέει ο Μητσοτάκης.

Η Ευαγγελία Σπανού, 76 ετών, είχε κάταγμα στο ισχίο. Έπρεπε να χειρουργηθεί.

Η μοίρα τής έμελλε αυτό να συμβεί στην εποχή της ψευδοπανδημίας. Στην εποχή της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Των πρωτοκόλλων της απάτης και του θανάτου στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων.

Κάνει εισαγωγή στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας. Ένα από τα 57 νοσοκομεία που

έχω απέναντί μου στην τιτάνια αυτή μάχη απόδειξης της απάτης και της εφαρμογής των δύο πρωτοκόλλων.

Η οποία όπως φαίνεται κατατείνει στο …”τσιμπηματάκι”. Της απέλπιδας προσπάθειας του εντολοδόχου αρχηγού της εγκληματιής οργάνωσης πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη (άντε ντε, “ένας εισαγγελέας να με μαζέψει”…) να πείσει τους ιθαγενείς να “τσιμπηθούν” αντί να βρεθούν στα νοσοκομεία στα οποία ο ίδιος έχει δώσει την εντολή να εφαρμοστεί το πρωτόκολλο του θανάτου για να έχουμε θανάτους και να στηριχθεί το αφήγημα της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Γιατί άλλη λογική δεν έχει αυτή η άνευ προηγουμένου προπαγάνδα για το εμβόλιο και η εκστρατεία “ενημέρωσης”, εκφοβισμού και εκβιασμών. Η οποία έχει φτάσει πλέον στο επίπεδο του ρατσιστικού διαχωρισμού των Ελλήνων σε εμβολιασμένους και σε ανεμβολίαστους, μετατρέποντας τη χώρα σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκεντρώσεως   των Ναζί. Με την κυβέρνηση δια των συνεργών της επιστημόνων να πετάει “τυράκια” στους ιθαγενείς, “προνόμια” δηλαδή στους εμβολιασμένους. Οι οποίοι όπως φαίνεται τελικά μεταδίδουν περισσότερο ακόμα και από τα …βαριά περιστατικά κόβιντ, πέραν των παρενεργειών που επιμελώς αποκρύπτει η κυβέρνηση, με αυτές της Astra Zenecka να κατέχουν περίοπτη θέση. Προνόμια όμως που δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι αυτονόητες έως πέρσι ελευθερίες τους. Σαν την ιστορία του Χότζα, δηλαδή, ένα πράγμα…

Άλλωστε, η κλοπή αυτή των ελευθεριών μας ήταν και αυτή ένα μέσο πίεσης για το “τσιμπηματάκι”. Όπως και η καταστροφή των Ελλήνων, που είδαν τις θέσεις εργασίας τους να χάνονται, τις επιχειρήσεις τους να καταστρέφονται, τα ατομικά δικαιώματά τους να τσαλαπατώνται και τις ατομικές ελευθερίες τους να κατακρεουργούνται, τις ζωές τους να βιάζονται, την ώρα που βομβαρδίζονταν με ανακοινώσεις για τα ψευδή “κρούσματα¨, απλά θετικά αποτελέσματα δηλαδή, και όχι οξείες λοιμώξεις ή νόσους του αναπνευστικού, από εκατομμύρια τεστ στο για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία όργιο αυτό των τεστ στον υγιή πληθυσμό, και με πλασματικά νούμερα νοσηλειών, αλλά κυρίως διασωληνώσεων και θανάτων, που όμως ήρθα εγώ να αποδείξω ότι ήταν αποτέλεσμα εγκληματικών ενεργειών και της εφαρμογής του πρωτοκόλλου του θανάτου στα κολαστήρια.

Η κυρία Ευαγγελία βρέθηκε σε ένα δωμάτιο στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας να περιμένει το χειρουργείο της.

Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν στο δωμάτιο αυτό μαζί. Η κυρία Ευαγγελία, μία άλλη κυρία που περίμενε και αυτή το δικό της χειρουργείο και μία ακόμα κυρία:

Ένα ΥΠΟΠΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ !!

Δηλαδή, έχουμε δύο κυρίες “καθαρές” από “λέπρα”, και τις βάζουν μαζί μία κυρία ύποπτη για …”λέπρα” !!

Δηλαδή, περίμεναν το χειρουργείο τους στο …ιατρείο της Σπιναλόγκας !!

Και βγαίνει το μοριακό της κυρίας αυτής:

Θ Ε Τ Ι Κ Ο !!!

Πώς λέγεται αυτό, κυρίες και κύριοι εισαγγελείς ;;

Αφήστε, είπαμε…

Πάσχα είναι.

Μεγάλο Σάββατο.

Εδώ δεν ασχοληθήκατε και δεν κάνατε ούτε μία αυτεπάγγελτη παρέμβαση για τόσες δολοφονίες που έχω καταγγείλει και τόσους βασανισμούς.

Τζιζ κάνουν αυτά…

Για μία …εκθεσούλα θα παρέμβαιτε ;;

Άλλωστε, προφανώς γνωρίζετε ότι ένας ιούλης είναι και τίποτα παραπάνω, γιατί αν ήταν βουβωνική πανώλη δεν θα αφήνατε έτσι μία εκθεσάρα στην πανώλη αυτή.

Και δεν είναι η πρώτη άλλωστε.

Εδώ κοτζάμ διευθυντής του Αγία Όλγα παραιτήθηκε επιβεβαιώνοντας την παράμετρο αυτήγ της θετικοποίησης του πρωτοκόλλου και ούτε άκουσα ούτε διάβασα για καμία παρέμβασή σας για την έκθεση που διαπράττεται επί μήνες στο Αγία Όλγα.

Γιατί ο κύριος διευθυντής δεν κατήγγειλε ένα περιστατικό που συνέβη σε κάποια εφημερία του Αγία Όλγα ένα απόγευμα κάποιας Τρίτης. Που και ένα περιστατικό να είχε καταγγείλει και πάλι θα έπρεπε να είχατε παρέμβει.

Κατήγγειλε ότι στο Αγία Όλγα, επί μήνες εκτίθετο αόριστος μεγάλος αριθμός επισκεπτών των εξωτερικών ιατρείων στον “φονικό” ιό, ώστε προκύπτει τεράστια ευθύνη του νοσοκομείου, της διοίκησής του και των υπευθύνων ιατρών, για την αύξηση των “κρουσμάτων”, για νοσηλείες, για διασωληνώσεις και θανάτους.

Και όπως ακριβώς είναι με τα ρουά ματ που κάνω με μία συγκεκριμένη κατηγορία μηνύσεών μου και άλλων νομικών ενεργειών μου, όπως π.χ. με την μήνυσή μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη για τα πάρτι της Ομόνοιας και της Πρωτοψάλτη, όπου είτε πρέπει να έχουμε παραπομπή και καταδίκη του δημάρχου Αθηναίων και ανιψιού του πρωθυπουργού για το όργιο των παραβιάσεων των μέτρων (που και αυτό θα πρέπει με βάση τα δικά σας -και βάζω και εσάς στο “σας”- να είναι υπεύθυνο για την αύξση των “κρουσμάτων”, ή κάνω λάθος…;), είτε αρχειοθέτηση, επί τη βάσει όμως της παραδοχής της απάτης ,

έτσι και με σας τους εισαγγελείς, δηλαδή τις προϊστάμενες αρχές των κατά τόπο αρμοδίων κάθε φορά Εισαγγελιών, και του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η παράλειψη να παρέμβετε σε όλες αυτές τις περιπτώσεις της έκθεσης, συνιστά εγκληματική παράλειψη, εκτός και αν γίνει δεκτό ότι όλο αυτό είναι μία τεράστια απάτη, η μεγαλύτερη στην ιστορία του ελληνικού έθνους…

Και αν όμως στην περίπτωση του Κώστα Μπακογιάννη, με την παραδοχή της απάτης μάλλον γλιτώνει τις ποινικές συνέπειες της παραβίασης των μέτρων, με σας υπάρχει πρόβλημα.

Γιατί κόβιντ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Είναι ένας απλός αναπνευστικός ιός, τον οποίο όμως, όπως ακριβώς συνέβαινε με την γρίπη, αν τον κολλήσεις, ειδικά μέσα σε ένα νοσοκομείο, σε ηλικιωμένους ανθρώπους, με υποκείμενα νοσήματα ή άλλα προηγούμενα ή έκτακτα προβλήματα υγείας, μπορεί να τους σκοτώσεις.

Όπως παραδοσιακά έκανε η γρίπη, άλλο τώρα που …”εξαφανίστηκε” χάριν της απάτης του κόβιντ, και εσείς σφυρίζετε αδιάφορα, αφού “καταπίνετε” τις αστείες “δικαιολογίες” της εγκληματικής οργάνωσης για την “εξαφάνιση” αυτή της γρίπης, και οι οποίες πιστεύουν ότι απευθύνοται σε ηλιθίους, όπως φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν τους πολίτες ,

είτε διότι …”φοράμε μάσκες” ,

οι οποίες όμως μας προφυλάσσουν ΜΟΝΟ έναντι της γρίπης αλλά όχι του επίσης αναπνευστικού ιού SARS-CoV-2 (!!),  όπως προφορικά μας διαβεβαιώνουν οι συνεργοί της οργάνωσης ειδικοί στο ψέμα επιστήμονες,

είτε διότι έχουν “ελαχιστοποιηθεί οι επισκέψεις των πολιτών στις δομές με γριπώδη συμπτώματα”,

λες και τα συμπτώματα του κόβιντ είναι αυτά …της κίρρωσης του ήπατος ή του εμφράγματος, ώστε όχι απλώς δεν έχουν ελαχιστοποιηθεί οι επισκέψεις αυτές αλλά έχουν αντιθέτως πολλαπλασιαστεί, αφού οι πολίτες πηγαίνουν για “ψύλλου πήδημα” στις δομές με τα πιο απλά γριπώδη συμπτώματα (με έναν πυρετό 37,5, με ένα βηχαλάκι ή μία απλή δυσκολιούλα στην αναπνοή -συμπώματα που έχουν δαιμονοποιηθεί στην εποχή της απάτης), αφού έχουν αναλάβει οι συνεργοί της οργάνωσης “δημοσιογράφοι” – προπαγανδιστές του εμβολίου να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, αναπαράγοντας τα στοιχεία της απάτης και τα νούμερα των διασωληνώσεων και των θανάτων, εν γνώσει της εγκληματικής δράσης σε βάρος των Ελλήνων στα κολαστήρια.

Η κόρη της κυρίας Ευαγγελίας, η Χριστίνα, “ανέβηκε στα κάγκελα”. 

Ζήτησε απολύμανση του δωματίου, όπως θα ζήταγε κάθε φυσιολογικός άνθρωπος πεπεισμένος από την εγκληματικήγ οργάνωση ότι ο SARS-CoV-2 ισοδυναμεί με βουβωνική πανώλη.

Όχι, δεν μπορούμε απολύμανση. Τα σεντόνια θα αλλάξουμε” !!!

Λες και είναι ξενοδοχείο, λερώθηκαν τα σεντόνια και ήρθαν οι καμαριέρες να τα αλλάξουν !!

Και δεν πρόκειται για ένα δωμάτιο νοσοκομείου όπου διεγνώσθη θετική σε έναν φονικό ιό μία γυναίκα, την οποία το ίδιο  το νοσοκομείο, εν γνώσει της πιθανότητας να είναι τελικά θετική στον φονικό ιό, την έβαλε δίπλα στις άλλες δύο γυναίκες που περίμεναν οι δυστυχείς το χειρουργείο τους !!

Έγινε το χειρουργείο, όλα πήγαν καλά, η κυρία Ευαγγελία ήταν μια χαρά, ώσπου ξαφνικά ανέβασε πυρετό !!

Τρελαίνεται η κόρη !!

Αφήστε που κάποια στιγμή την έψαχνε και δεν την έβρισκε και όταν την βρήκε σε άλλο δωμάτιο από αυτό στο οποίο την μετέφεραν αρχικά μετά το χειρουργείο και ζήτησε εξηγήσεις, πήρε την απάντηση ότι “συνηθίζουν να αλλάζουν δωμάτια στους ασθενείς” !!

Τι άλλο θα ακούσουμε…

Αφήστε που έπεσε ο αιματοκρίτης στο 30, της είπαν ότι δεν χρειάζεται να της δώσουν αίμα, ενώ η Χριστίνα τους είχε πάει …7 φιάλες, και μόνο αφού έπεσε στο …25 της έδωσαν με το ζόρι τις 2 από τις 7…

-“Πώς προέκυψε ο πυρετός;“, τους ρώτησε η Χριστίνα, η οποία προηγουμένως είχε κάνει τεράστια φασαρία για το ύποπτο “κρούσμα” που είχαν βάλει δίπλα στη μητέρα της και που εν τέλει απεδείχθη ότι ήταν …καρακρούσμα.

-“Δεν ξέρουμε, θα το ψάξουμε“, απάντησαν αυτοί.

Και κοιτάξτε τώρα το πρόβλημα που έχουν οι γιατροί στη Λάρσια.

Είναι προφανές ότι υπό κανονικές συνθήκες η κυρία Ευαγγελία θα ήταν …ξερολούκουμο. Ούτε που τους ένοιαζε που η ευθύνη για την θετικοποίηση θα ήταν καθαρά δική τους. Ποιος θα το ψάξει τώρα και ποιος θα το ερευνήσει, το πρωτόκολλο πάνω απ’ όλα…

Αλλά εδώ έχουμε μία Χριστίνα που έχει ξεσηκώσει όλο το νοσοκομείο για την έκθεση της μητέρας της στον “φονικό” ιό. Δεν είναι και πολύ εύκολο να γυρίσουν να της πουν ότι ο πυρετός είναι από τον κόβιντ που εν τω μεταξύ κόλλησε, ώστε μετά σειρά να έχει η ενημέρωση για τους “χάλια πνεύμονες¨, τα “ευρήματα” και τις “διηθήσεις”, μετά για τη “χειροτέρευση”, μετά τη “βαριά κατάσταση”, μετά οι “σκέψεις” για διασωλήνωση, μετά η διασωλήνωση και στο βάθος …σακούλα.

Να φανταστείτε …ούτε τεστ της έχουν κάνει !!

Που υπό “κανονικές” συνθήκες θα της είχαν κάνει μέχρι τώρα ίσα και με …τριάντα !!

Τη λύση φαίνεται πως σήμερα το πρωί τους τη δίνει η ίδια η κυρία Ευαγγελία. Έπεσε ο πυρετός της, ο οποίος ανέτως τώρα μπορεί να αποδοθεί στο χειρουργείο.

Η Χριστίνα πάντως, ακού κακού, χθες το βράδυ ζήτησε τη βοήθειά μου.

Ώστε να μη βγει η μητέρα της “και …κερατού και γδαρμένη”.

Πιστέυω ότι μετά και την πρωινή εξέλιξη, η κυρία Ευαγγελία έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Όχι βέβαια του κόβιντ.

Αλλά του πρωτοκόλλου…

Εδώ είμαστε όμως να το παρακολουθούμε.

Μέχρι το εξιτήριο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »