Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

ΗΠΑ: Οι τέσσερις Πολιτείες που κρίνουν (προσωρινά) το εκλογικό αποτέλεσμα – Το «colpo grosso» με τις επιστολικές ψήφους

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

O N.Tραμπ έχει δηλώσει ότι ξεκινάει ο δικαστικός αγώνας για να πάρει πίσω αυτό που-όπως καταγγέλλει-του έκλεψαν, δηλαδή την προεδρία των Η.Π.Α ενώ την ίδια στιγμή τα μέχρι στιγμής  αποτελέσματα δείχνουν τον Τζο Μπάιντεν να έχει συγκεντρώσει 264 εκλεκτορικές ψήφους και ο Ντόναλντ Τραμπ 214. 

Χρειάζονται 270 για την επικράτηση.

Οι τρεις εκλέκτορες της Αλάσκας δεν έχουν ακόμη κριθεί, αλλά θεωρείται βέβαιο πως θα πάνε στο Ν.Τραμπ. Η διαφορά είναι κολοσσιαία για να καλυφθεί ακόμα και με χιλιάδες σάκους γεμάτους με επιστολικές ψήφους στις οποίες θα ψηφίζει ακόμα και ο… Μπάτμαν.

Τέσσερις Πολιτείες έχουν ακόμα απομείνει οι οποίες είναι όλες κρίσιμες, καθώς αν πάρει μια από αυτές ο Τ.Μπάιντεν, προσωρινά τουλάχιστον κερδίζει τις εκλογές.

Τζόρτζια
Διακυβεύονται 16 εκλέκτορες.

Έχει καταμετρηθεί το 94% των ψήφων στη

νοτιοανατολική πολιτεία, που παραδοσιακά ψηφίζει Ρεπουμπλικάνους.

Ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν μπροστά το βράδυ της Τρίτης, αλλά το προβάδισμά του συρρικνώθηκε χθες και αμερικανικά ΜΜΕ αναμένουν εξαιρετικά αμφίρροπη κατάληξη.

Ως εδώ ο απερχόμενος Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος πιστώνεται το 50% των ψήφων έναντι 48,8% του Δημοκρατικού αντιπάλου του.

Οι τοπικές αρχές έχουν διαβεβαιώσει πως η καταμέτρηση θα ολοκληρωθεί το βράδυ.

Νεβάδα
Διακυβεύονται 6 εκλέκτορες.

Έχει καταμετρηθεί το 86% των ψήφων στη δυτική πολιτεία, μεγάλο μέρος της οποίας καλύπτεται από έρημο. Οι ψηφοφόροι σε αυτήν είχαν επιλέξει τη Χίλαρι Κλίντον το 2016.

Ο Τζο Μπάιντεν προηγείται προς το παρόν, με το 49,3% των ψήφων, έναντι 48,7% του Ντόναλντ Τραμπ.

Οι τοπικές αρχές έκαναν γνωστό αρχικά το πρωί χθες Τετάρτη πως δεν θα ανακοινώσουν νεότερα αποτελέσματα πριν από σήμερα Πέμπτη.

Ωστόσο, αργότερα ανέφεραν πως θα τα δημοσιοποιήσουν το βράδυ της Τετάρτης λόγω του «μεγάλου ενδιαφέροντος» που συγκεντρώνουν.

Τα τελικά αποτελέσματα δεν θα είναι πάντως γνωστά πριν από την Πέμπτη το πρωί (τοπική ώρα). Πάντως οι Ρεπουμπλικάνοι περιμένουν να καταμετρηθούν κομητείες που θεωρούνται «κάστρα» τους.

Βέβαια όλα αυτά «εξανεμίζονται» μπροστά στην επιστολική ψήφο, η οποία είναι αγνώστου «ταυτότητας» και διάτρητη ως προς την εγκυρότητά της.

Πενσιλβάνια
Διακυβεύονται 20 εκλέκτορες.

Έχει καταμετρηθεί το 86% των ψήφων σε αυτή τη βιομηχανική βορειοανατολική πολιτεία της λεγόμενης Rust Belt (της «ζώνης της σκουριάς», όπως αποκαλείται η περιοχή λόγω της αποβιομηχάνισης από τη δεκαετία του 1980), όπου έκαναν εντατικά εκστρατεία και οι δύο αντίπαλοι.

Ο Ντόναλντ Τραμπ διέθετε ακόμη άνετο προβάδισμα το βράδυ της Τετάρτης (συγκέντρωνε το 51,4% των ψήφων, έναντι ενός 47,3% του Τζο Μπάιντεν) όμως, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η ενσωμάτωση μεγάλου αριθμού επιστολικών ψήφων θα ανεβάσει πολύ το ποσοστό του Μπάιντεν, που κατάγεται από την Πενσιλβάνια.

Οι τοπικές αρχές ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν την καταμέτρηση ως αύριο Παρασκευή όπου λαμβάνει χώρα το πρωτοφανές γεγονός να κάνουν δεκτές επιστολικές ψήφους που φτάνουν προς καταμέτρηση ακόμα και τρεις ημέρες μετά τις εκλογές!

Αρκεί να έχουν «σφραγίδα» από την ημέρα των εκλογών!

Βόρεια Καρολίνα
Διακυβεύονται 15 εκλέκτορες.

Έχει καταμετρηθεί το 95% των ψήφων στη νοτιοανατολική πολιτεία, που παραδοσιακά ψηφίζει Ρεπουμπλικάνους.

Προς το παρόν έχει προβάδισμα ο Ντόναλντ Τραμπ (50,1%) επί του Τζο Μπάιντεν (48,6%), όμως οι επιστολικές ψήφοι, που μπορούσαν να κατατεθούν ως την ημέρα των εκλογών (3η Νοεμβρίου) το αργότερο γίνονται αποδεκτές και μπορούν να καταμετρηθούν εκεί μέχρι και τη 12η Νοεμβρίου!

Εν ολίγοις η τράπουλα είναι «σημαδεμένη». Οι Δημοκρατικοί γνωρίζουν πόσες ψήφοι τους λείπουν και εν συνεχεία ως δια μαγείας εμφανίζονται οι απαιτούμενες επιστολικοί ψήφοι όπως προκύπτει από τις καταγγελίες του Αμερικανού προέδρου.

Αυτό έγινε και στο Μίσιγκαν και στο Γουισκόνσιν, όπως καταγγέλλει ο Ν.Τραμπ με το Twitter να τον λογοκρίνει μάλιστα.

Φαίνεται λοιπόν ότι μία μεγάλη εκστρατεία νοθείας συμβαίνει αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς στις κρίσιμες βόρειες πολιτείες που ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς εμφανίστηκαν ξαφνικά το βράδυ τεράστιες επιστολικές ποσότητες ψήφων από το πουθενά για να δώσουν το προβάδισμα στον Μπάιντεν.

Χθες το βράδυ ο Πρόεδρος Τραμπ ήταν πρωτοπόρος με μεγάλη διαφορά σε πολλές πολιτείες, όπως η Τζόρτζια, η Βόρεια Καρολίνα, το Μίσιγκαν, το Ουισκόνσιν και η Πενσυλβανία.

Ο Πρόεδρος Τραμπ είχε μεγάλο προβάδισμα στο Ουισκόνσιν και το Μίσιγκαν, αλλά σήμερα το πρωί ο Τζο Μπάιντεν πήρε το προβάδισμα αφού εμφανίστηκαν από το πουθενά τη νύχτα εκατοντάδες χιλιάδες συνεχόμενοι ψήφοι για τον Μπάιντεν. Μάλιστα η συμμετοχή σε αυτές τις πολιτείες υποτίθεται ότι έφτασε το απίθανο νούμερο του… 90%, το οποίο δεν έχει καταγραφεί ποτέ σε εκλογές παγκοσμίως.

Αυτό έχει συμβεί μέχρι στιγμής στις δημοκρατικές ελεγχόμενες Μίσιγκαν και Ουσικόνσιν, ενώ το ίδιο σκηνικό στήνεται και στην Πενσιλβάνια, που έχουν σταματήσει να μετρούν ψήφους! 

Μάλιστα η κλεψιά είναι τόσο καραμπινάτη που είναι… στατιστικά αδύνατη.

Συγκεκριμένα στο Μίσιγκαν μία πολιτεία που ο Ντόναλντ Τραμπ προηγούνταν με 10 μονάδες κατά τη διάρκεια της… βραδινής καταμέτρησης εμφανίστηκαν 140.000 συνεχόμενοι ψήφοι του Μπάιντεν έναντι 0 του Τραμπ! 

Δείτε τη στιγμή (πορτοκαλί κύκλος) που προστέθηκαν 140.000 συνεχόμενοι(!) ψήφοι υπέρ του Μπάιντεν.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στο Ουσκόνσιν, μία πολιτεία που επίσης ο Ντόναλντ Τραμπ προηγούνταν το βράδυ και ξαφνικά εμφανίστηκαν μέσα στη νύχτα πάνω από 139.000 συνεχόμενοι ψήφοι για τον Τζο Μπάιντεν. Σε άλλη μία καραμπινάτη απόδειξη νοθείας.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ψήφους στις εκλογές θα πρέπει να ψήφισε σχεδόν το.. 90% των κατοίκων του Ουισκόνσιν. Καθώς από τους 3,684,726 καταγεγραμμένους ψηφοφόρους, ψήφισαν οι… 3,239,977!


Μάλιστα στην πολιτεία του Μιλγουόκι έγιναν κάποιες σκιερές ενέργειες και καθυστερούσε συνεχώς να αναφέρει τις ψήφους.

 

Την ίδια στιγμή τα κανάλια έδιναν σίγουρα την Αριζόνα στον Μπάιντεν και μετά «ανακαλύφθηκε» ότι έγινε λάθος και δεν είχαν μετρηθεί 400.000 ψήφοι από περιοχές του Τραμπ. 

Όλο αυτό το χυδαίο σκηνικό που θυμίζει εκλγοές αφρικανικής χώρας ή Βόρειας Κορέας έχουν οδηγήσει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να έχει εξαπολύσει επίθεση μέσω Twitter σε δημοκρατικούς και βαθύ κράτος μιλώντας πια ξεκάθαρα για νοθεία, αφού το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και στη Πενσιλβάνια όπου ο Τραμπ προηγείται με 500.000 ψήφους και το βράδυ σταμάτησαν την καταμέτρηση! 

«Κάνουν ότι έκαναν στο Μίσιγκαν και στο Ουισκόνσιν στην Πενσιλβάνια, θέλουν να εξαφανίσουν το προβάδισμά των 500.000 ψήφων», είπε.

Πηγή: pronews.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »