Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Mike Yeadon : “Δεν πεθαίνει κανείς από τον κορωνοϊό.Ειναι παράνομος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός”

Mike Yeadon.. Πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Επιστημών της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer

Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν πλέον από τον κορανοϊό, πεθαίνουν από άλλους ιούς. Επομένως, δεν υπάρχει πλέον πανδημία, λέει ο Mike Yeadon, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Επιστημών της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer, σε συνομιλία με την πρώην παρουσιαστή του BBC Anna Brees.

Αν κοιτάξετε τη συνολική θνησιμότητα, δεν υπάρχει κάτι ασυνήθιστο για αυτό, λέει για την κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία. Στην πραγματικότητα, η θνησιμότητα είναι ακόμη ελαφρώς χαμηλότερη από την κανονική. «Δεν υπάρχει καμία υπερβολική θνησιμότητα. Δεν μπορεί να υπάρχει μια θανατηφόρα πανδημία χωρίς υπερβολική θνησιμότητα».

Η καραντίνα είναι άσκοπη, σύμφωνα με τον ίδιο. Δεν μπορεί κανείς να κρυφτεί από ιούς του αναπνευστικού συστήματος γιατί υπάρχουν πάντα.

Συνεχίζετε να

ακούτε ότι πρέπει να περιμένουμε έως ότου υπάρξει κάποιο εμβόλιο κορώνας. Ένα τέτοιο εμβόλιο αναγκάζει το σώμα σας να παράγει αντισώματα κατά του ιού. Αυτά τα αντισώματα δεν είναι το πιο σημαντικό μέρος του ανοσοποιητικού σας συστήματος, είναι τα κύτταρα Τ, συνεχίζει. “Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το χρειάζονται.”

Εντελώς παράνομο

Πολλοί άνθρωποι δεν σκοπεύουν να εμβολιαστούν κατά του ιού της κορώνας. Θέλουν να απαγορέψουν το ταξίδι, εκτός εάν έχετε εμβολιαστεί. “Αυτό είναι παράνομο”, λέει ο Yeadon. Εξηγεί ότι μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ψηφίστηκε νόμος που ορίζει ότι καμία ιατρική διαδικασία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε άτομα χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή τους.

Τι γίνεται αν δεν επιτρέπεται να εργάζεστε ή να ταξιδεύετε επειδή δεν έχετε εμβολιαστεί;

«Να πάτε όλη στο δικαστήριο. Είναι εντελώς παράνομο. “

Ο Yeadon τόνισε πρόσφατα στο βρετανικό ραδιόφωνο ότι «η πανδημία έχει τελειώσει». “Τα νοσοκομεία δεν είναι γεμάτα από ασθενείς με κορώνα.”

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

https://twitter.com/BreesAnna/status/1321847935127224321?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1321847935127224321%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Fer-sterven-geen-mensen-meer-aan-het-coronavirus%2F

Κορακας

το είδα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »