Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Θανατόμετρο made in u.s.a.: αποκάλυψη τώρα!

 

Κάποιος έπρεπε να κάνει μια προσεκτική (και χωρίς τρομοκρατικά κίνητρα) έρευνα και στις ηπα – για την πραγματικότητα των θανάτων που χρεώνονται στον τσαχπίνη. Τα ευρωπαϊκά στοιχεία υπάρχουν ήδη διαθέσιμα, όπως και τα ελληνικά, για όποιον / όποιαν αντέχει να αντικρίσει την απαγορευμένη (από το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα) πραγματικότητα. Στις ηπα όμως; Μήπως εκεί, τουλάχιστον, ο τσαχπίνης είναι real killer;

Η Geneviene Briand, υποδιευθύντρια των master στο αμερικανικό πανεπιστήμιο John Hopkins (το ίδιο του οποίου άλλος κλάδος είναι διευθυντής ορχήστας της τρομοεκστρατείας!) τόλμησε να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά στους θανάτους από covid-19 στις ηπα, με βάση τα επίσημα στοιχεία. Και βρήκε… αυτό που φαντάζεσθε!

Από τα μέσα Μάρτη ως τα μέσα Σεπτέμβρη το σύνολο των θανάτων στις ηπα ήταν 1,7 εκατομμύρια, απ’ τους οποίους οι 200.000 (το 12% του συνόλου) αποδόθηκαν στον covid. Αντί, όμως, να

απομονώσει αυτούς τους διάσημους θανάτους η Briand ασχολήθηκε με το σύνολο και την κατανομή τους ανά ηλικία και αιτία θανάτου.

Προς έκπληξή της διαπίστωσε ότι οι θάνατοι των ηλικιωμένων είχαν παραμείνει σταθεροί στην «περίοδο covid» σε σχέση με πριν. Όχι μόνο ο covid δεν έχει αυξήσει το ποσοστό θανάτων των ηλικιωμένων στις ηπα, αλλά δεν έχει αυξήσει ούτε το σύνολο των θανάτων! Δεν υπάρχει αξιόλογη υπερβάλλουσα θνησιμότητα (ούτε) στις ηπα!

Προκειμένου να έχει ικανοποιητικό βάθος χρόνου για να κάνει συγκρίσεις, η Briand έβαλε κάτω τα σχετικά στοιχεία απ’ το 2014 ως το 2020. Όταν διαμόρφωσε τους σχετικούς πίνακες διαπίστωσε ότι το 2020 οι θάνατοι που αποδίδονταν στον covid ξεπερνούσαν τους θανάτους απ’ τα καρδιακά. Πράγμα περίεργο, μιας και τα καρδιακά θεωρούνταν η βέβαιη πρώτη αιτία θανάτου (και) στις ηπα.

Αλλά ύστερα πρόσεξε κάτι ακόμα πιο παράξενο. Κάνοντας σύγκριση μεταξύ των στοιχείων των θανάτων ανά αιτία μεταξύ 2018 (χρονιά χωρίς covid) και 2020 (χρονιά τίγκα covid), σε συνδυασμό με την αύξηση του πληθυσμού, πρόσεξε πως αντί να υπάρχει η αναμενόμενη αύξηση των θανάτων από όλες τις αιτίες, υπήρχε μια αξιοσημείωτη μείωση των θανάτων και απ’ τα καρδιακά και από οποιαδήποτε άλλη αιτία – εκτός του covid!

Και σα να μην έφτανε αυτό, η συνολική μείωση των θανάτων από όλες τις άλλες αιτίες ήταν ίση με τους θανάτους που αποδίδονταν στον καινουργιοφερμένο covid!! Η Briand κατέληξε στο συμπέρασμα ότι θάνατοι που οφείλονταν σε καρδιακά, λοιμώξεις του αναπνευστικού, γρίπη και πνευμονία ταξινομήθηκαν σαν θάνατοι απ’ τον covid! Τα cdc χαρακτήριζαν οποιονδήποτε ήταν, απλά, positive στον covid και πέθαινε, σαν θύμα του τσαχπίνη… αλλά η σημαντική μείωση στην καταγραφή θανάτων που τα προηγουμένα χρόνια αποδίδονταν σε άλλες αιτίες δεν θα μπορούσε να σημαίνει ότι αυτές οι «άλλες αιτίες» έγιναν λιγότερο φονικές ή ότι εξαφανίστηκαν…

… Αν οι μετρήσεις των νεκρών απ’ τον covid 19 δεν ήταν καθόλου παραπειστικές, τότε αυτό που θα έπρεπε να παρατηρήσουμε είναι ένας αυξημένος αριθμός θανάτων από εμφράγματα και ένας αυξημένος αριθμός θανάτων από covid 19. Αλλά η μείωση των εμφραγμάτων και όλων των άλλων αιτίων θανάτου δεν μας αφήνει άλλο περιθώριο απ’ το να υποδείξουμε κάποια λαθεμένη ταξινόμηση… σημειώνει ευγενικά η Briand.

Το ξέρουμε, το ξέρετε, το ξέρουν και αρκετοί άλλοι. Το έχουμε ονομάσει δημιουργική λογιστική θανάτου ή/και κοινές δεξαμενές… Θάνατοι από διάφορες αιτίες άσχετες με τον covid χρεώνονταν σ’ αυτόν· όπως ακριβώς κάνουν οι αξιοσέβαστες αστυνομίες του κόσμου, όταν θέλουν να κλείσουν ανοικτές υποθέσεις: δένουν κάποιον και του φορτώνουν τα πάντα… Με βάση το μέγεθος και την ισχύ των (καπιταλιστικών) συμφερόντων που από χρόνια “ψάχνονταν” για ένα great reset, το περίεργο θα ήταν αν ΔΕΝ φτιαχνόταν μια τέτοια τακτική / λογιστική!

Είναι βέβαιο πως η έρευνα της Briand ή και οποιαδήποτε άλλη παρόμοια, δεν θα αρχίσει να παρελαύνει απ’ τους δημαγωγικούς μηχανισμούς! Το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα δεν θέλει να αναστηθεί η νοημοσύνη των υποτελών· θέλει να τους πουλήσει, εκτός από τεχνητή ανοσία ως τον αιώνα τον άπαντα και τεχνητή νοημοσύνη….

Αν έχετε στη διάθεσή σας 1 ώρα και 7 λεπτά, και γνώσεις αγγλικών καλύτερες από καλούτσικες (και αχρησιμοποίητες) δείτε το παρακάτω video. Είναι μια webinar παρουσίαση της έρευνας της Briand (πίνακες και σπικάζ) και ύστερα οι απαντήσεις της σε κάποιες ερωτήσεις.

(Εννοείται ότι αυτό το video είναι αυστηρά ακατάλληλο για κάθε είδους φίλους της καραντίνας!)

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ