Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Jonny Bananas: the best, volume 2

 

Ο Jonny Bananas (κατά κόσμον Ηλίας Μόσιαλος, «ειδικός» στην πολιτική υγείας) ανέλαβε να ενημερώσει / καθησυχάσει το εντόπιο πόπολο για την πορεία της επερχόμενης εμβολιαστικής σωτηρίας του. (Δεν έχει αλλού ακροατήριο…) Και, όπως θα περίμενε ο καθένας από έναν «πολιτικό υγείας», εξήγησε με απλό και κατανοητό τρόπο τι είναι τα mRNA εμβόλια:

…Τα εμβόλια που χρησιμοποιούν DNA ή RNA (αγγελιοφόρο ή αυτοδιπλασιαζόμενο) εμπεριέχουν τη γενετική πληροφορία ενός δομικού μορίου του ιού. Όπως και στις άλλες κατηγορίες των εμβολίων, η πληροφορία που δίνεται στα κύτταρα θα ξεκινήσει κυτταρικές διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην παραγωγή του δομικού μορίου του ιού έναντι του οποίου θα παράγουμε αντισώματα….

Απλό, κατανοητό (όχι;) – και συσκότιση! “Δομικά μόρια”, “κύτταρα και διαδικασίες”…. Δυο προτάσεις έχει όλες όλες η καθησυχαστική επεξήγησή του, και ο Jonny Bananas καταφέρνει να πει το παραμυθάκι του. Ότι

«όπως και στις άλλες κατηγορίες εμβολίων, η πληροφορία … θα ξεκινήσει κυτταρικές διαδικασίες…». Η «πληροφορία» θα τα κάνει αυτά, «όπως και στις άλλες κατηγορίες των εμβολίων»… Βρε την «πληροφορία»!!!

Επιβεβαιώνει, τουλάχιστον, ότι τα μόνα εμβόλια που είναι παραδοσιακής τεχνολογίας, με εξασθενημένο / εξουδετερωμένο κορονοϊό σαν “επικρουστήρα”, συνεπώς ελεγμένης (μικρής) επικινδυνότητας, είναι τα τρία κινέζικα – δύο της sinopharm και ένα της sinovac – κι ένα ινδικό, της bharat biotech.

Αυτή η επιλογή (περί επιλογής πρόκειται, αφού οι κινέζοι βιοτεχνολόγοι πειραματίζονται και με mRNA εμβόλια) του Πεκίνου να ΜΗΝ προωθήσει, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων την φουτουριστική αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνη τεχνολογία γενετικών μεταλλάξεων στο ανθρώπινο σώμα, μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες στον παγκόσμιο ενδοκαπιταλιστικό ανταγωνισμό.

Θα φανεί μάλλον σύντομα…

(φωτογραφία: Καταλάβατε; Είναι το αντίθετο του Vitruvian Man, αφού άλλωστε το φτιάχνουν ενσωματωμένοι “επιστήμονες” του 21ου αιώνα, homo cannibales δηλαδή, κι όχι homo universales…)

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ