Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Σ.Δ.Ι.Τ.: το μαστίγιο του κράτους και το ρόπαλο της αγοράς (1)

Ερώτηση: Είδαμε ότι παγκοσμίως τώρα μεγάλες … όπως η Quantas, η αεροπορική εταιρεία, είπαν ότι στο αεροπλάνο το δικό μου δεν θα ανεβαίνει άνθρωπος που δεν είναι εμβολιασμένος. Αυτό μπορεί με κάποιο τρόπο στη χώρα μας να περιοριστεί; Γιατί θα μπορούσε με το ίδιο σκεπτικό μια βιομηχανία, μια πολυεθνική, μια δημόσια υπηρεσία, ένας δημόσιος οργανισμός…

Απάντηση: Μην έχετε καμμία αμφιβολία ότι πέραν των κρατικών επιλογών που θα γίνουν, είναι βέβαιο ότι θα κινηθούμε, τουλάχιστον όπως στα ταξίδια, σε αυτή την κατεύθυνση. Και θα πρέπει να γνωρίζουν ενδεχομένως κι αυτοί που οικειοθελώς δεν θα εμβολιαστούν, γιατί όπως είπα ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός, μπορεί να θέλουν να ταξιδέψουν και να μην μπορούν! Είναι τόσο απλό!!!

Άρα εγώ δεν πρόκειται να κυνηγάω με το εμβόλιο στο δρόμο ανθρώπους οι οποίοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν… Αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αναλαμβάνουν μια ευθύνη απέναντι στον εαυτό τους· και μπορεί, όχι εμείς, αλλά η ίδια η αγορά, η ελεύθερη οικονομία να επιβάλλει τέτοιους, εεεε, τέτοιους περιορισμούς που να είναι η ζωή τους λίγο πιο δύσκολη!

Αυτά είπε προχτές συνεντευξιαζόμενος στον ρ/σ status fm της Σαλονίκης ο ρημαδοΚούλης. Είναι ενθουσιασμένος και

σίγουρος ότι τα τεχνολογικά σκουπίδια των big pharma είναι «ασφαλή», και θα κάνει όποιο εμβόλιο βρεθεί μπροστά του (mRNA θα είναι) πρώτος και καλύτερος – «καλή τύχη» λοιπόν! (Εκτός αν κάνει ένα «placebo», ζαχαρόνερο δηλαδή, και προτιμήσει κρυφά είτε κανά κινέζικο εμβόλιο είτε κάποια «ειδική αγωγή», απ’ αυτές που είναι για υψηλά ιστάμενους…)

Το αν τα κράτη (και οι «δημόσιες υπηρεσίες» ή οι «δημόσιοι οργανισμοί» κράτος είναι, σωστά;) ή/και τα αφεντικά μπορούν να επιβάλλουν τον γενετικό αναπρογραμματισμό θα το δούμε… Υπάρχουν πολλά ράματα για τις γούνες και των μεν και των δε, που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα ραφτούν όχι σε μέρη σαν το ελλαδιστάν, όπου οι δικαστές είναι …. ας το πούμε έτσι, «ευάλωτοι»…

Το βασικό που έχουμε τώρα πια σαν δεδομένο, επιβεβαιωμένο απ’ τα χείλη της νο 1 εντόπιας πολιτικής βιτρίνας, είναι ότι … κεφάλαιο και κράτος γεννούν τον φασισμό! Παλιό, καλό αναρχικό σύνθημα, ακριβές και επίκαιρο. Το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα έχει, πράγματι, άφθονα αφεντικά κάθε μεγέθους συστρατευμένα στην εκστρατεία του. Και υπάρχουν παραπάνω από ένας λόγοι για να μείνουν εκεί, στην επιμελητεία του στρατεύματος, αυτά τα αφεντικά.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ