Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Αριθμοί θανάτων…

 Δυστυχώς, πρέπει να επαναρχόμαστε σ’ αυτό το καθόλου ευχάριστο ζήτημα. Και πρέπει, στο βαθμό που τα αφεντικά εξακολουθούν να παίζουν το ίδιο βρώμικο έργο της δημιουργικής λογιστικής θανάτου. Και ίσως το κλιμακώσουν: θέλουν ένα «ελληνικό Bergamo» για να σπάσουν την ήδη μετρημένη απ’ τους ειδικούς τους άρνηση στα γενετικά εμβόλια, που αυξάνεται σταθερά!… Προφανώς έχουν κλείσει δεσμευτικές συμφωνίες με διάφορους ceo…

Και οι δύο πίνακες στη συνέχεια είναι της ελ.στατ., η οποία δεν έχει καταφέρει να φτάσει στο σημείο που αναλογεί σε τέτοιου είδους πρωτοκοσμική υπηρεσία. Για παράδειγμα δεν έχει ανακοινώσει τα σχετικά στοιχεία για το 2018 και το 2019….

Ο πάνω πίνακας δείχνει τα

στοιχεία για τις χρονιές 2000, και 2010 – 2014. Κάπου στη μέση υπάρχει μια λωρίδα με θανάτους από “νοσήματα του αναπνευστικού συστήματος”:

το 2000 > 7.994

το 2010 > 10.341

το 2011 > 10.335

το 2012 > 11.384

το 2013 > 10.924

το 2014 > 12.231

και το 2017 (κάτω πίνακας) > 13.847.

Στην αναλυτική κατηγοριοποίηση του κάτω πίνακα δείχνεται ότι απ’ τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος εκείνες που προκαλούν τους περισσότερους θανάτους είναι:

οι πνευμονίες,

οι άλλες οξείες λοιμώξεις του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος,

τα χρόνια νοσήματα του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος

και οι λοιπές παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος.

Αν και δεν είναι δουλειά της ασταμάτητης μηχανής, με βάση τα πιο πάνω μεγέθη θα ήταν εύλογη η εκτίμηση ότι τις χρονιές 2018 και 2019, όπως και για το 2020 (που θέλει λιγότερο από ενάμισυ μήνα για να τελειώσει) ένας αριθμός μεταξύ 11.000 και 12.000 ανθρώπων θα πέθαιναν στην ελλάδα από «νοσήματα του αναπνευστικού συστήματος». Χωρίς κανέναν covid…

Οι ως χτες θάνατοι που έχουν αποδοθεί στον covid (αβέρτη “κοινή δεξαμενή”…) ήταν (απ’ τις αρχές της πανδημίας) 1.419. Αυτό σημαίνει πως αν (λέμε “αν”…) κάποιοι ήθελαν να χρεώνουν στον covid θανάτους από νοσήματα του αναπνευστικού συστήματος που (στατιστικά) ήταν αναμενόμενοι και εντελώς άσχετοι με τον covid, έχουν άφθονο περιθώριο να ανεβάσουν το θανατόμετρό τους ψηλά. Είναι τόσο απλό όσο το να αλλάζεις «κωδικό» σε κονσέρβες στο excel μιας αποθήκης μπακάλικου – αν και χρειάζονται μερικές επιπλέον συνεννοήσεις / συνενοχές… (Α πα πα! Γίνονται τέτοια πράγματα στα μέρη μας;)

Η ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία θανάτων euromomo «επιμένει» όμως ότι ως και την 46η εβδομάδα (που τέλειωσε το Σάββατο 14 Νοέμβρη…) ΔΕΝ υπάρχει «υπερβάλλουσα θνησιμότητα» στην ελλάδα. Ας το θυμίσουμε: «υπερβάλλουσα θνησιμότητα» θα σήμαινε έξτρα θανάτους (λόγω covid…) πέρα απ’ τους «συνηθισμένους» και «αναμενόμενους» από άλλες αιτίες…

Στο αποκάτω απόσπασμα του σχετικού πίνακα φαίνεται μάλιστα ότι απ’ τα κράτη που χώρεσαν στο screen save, εκτός απ’ την γαλλία, η φινλανδία, η γερμανία, η ουγγαρία και η ιρλανδία είχαν ως τις 14 Νοέμβρη όχι απλά «φυσιολογική θνησιμότητα» το 2020 αλλά, πλησιάζοντας προς το τέλος της χρονιάς έχουν την ελάχιστη, ίσως και ακόμα μικρότερη απ’ την ελάχιστη (ιρλανδία).

Στα υπόλοιπα κράτη του συνόλου των 27 ισχύουν (πάντα με βάση τα στοιχεία του euromomo) τα εξής: η ουαλία, η ελβετία, η ισπανία, η σλοβενία, η ολλανδία, η πορτογαλία, το βέλγιο και η ιταλία έχουν παραπάνω θανάτους απ’ τον μέσο όρο των προηγούμενων χρόνων. Αντίθετα η αγγλία, η βόρεια ιρλανδία, η σκωτία, η σουηδία, η νορβηγία, η μάλτα, το λουξεμβούργο, η ουγγαρία, η εσθονία, η δανία, η κύπρος και η αυστρία είτε κινούνται στους συνηθισμένους μέσους όρους τους είτε στα κατώτατα σημεία τους· είτε ακόμα χαμηλότερα.

Συνολικά, ως το περασμένο Σάββατο, 9 κράτη ή περιοχές της ευρώπης είχαν (ή δήλωναν πως έχουν) πρόβλημα υπερβάλλουσας θνητότητας λόγω covid κάπου μέσα στο διάστημα τέλη Οκτώβρη / Νοέμβρης, ενώ σχεδόν διπλάσια, 17 συνολικά, δεν είχαν.

Το ελλαδιστάν ανήκει στη δεύτερη κατηγορία – ακόμα κι αν θεωρηθούν τίμια και ειλικρινή τα στοιχεία και τα νούμερα που δίνει. Αλλά η τρομοεκστρατεία δείχνει φανερά συμπτώματα υψηλού πυρετού, σχεδόν παροξυσμού! Ανάλογα συμβαίνουν και αλλού. Γιατί άραγε;

Μήπως για να «σπάσει» ο πληθυσμός και να φωνάξει «ε, κάντε μας τα high tech εμβόλια να ησυχάσουμε»; Μήπως για να υποδεχτούν την οριστική κατάκτησή τους απ’ το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα σαν «απελευθέρωση», με ανακούφιση;

Μήπως συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη μια άγρια, στρατιωτικού τύπου psyop; (Α πα πα! Γίνονται τέτοια πράγματα στον καπιταλισμό;)

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »