Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ KAI TO TΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Νίκος Αντωνιάδης

Βλ. προηγούμενο post:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=413080096516585&id=100034437944878
___________________________

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,

ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ,

ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ :

-Μόνο στο δικό της το σχολείο, ένα Δημοτικό στα χιλιάδες Δημοτικά και Νηπιαγωγεία, είναι ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ που δεν πήγαν τα παιδιά τους στο σχολείο αυτό !!

Επομένως, το παραμύθι ότι ελάχιστοι γονείς στην Ελλάδα δεν έστειλαν τα παιδιά τους στα σχολεία κάπου εδώ τελειώνει.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ :

-”Με το έγγραφό μας αυτό δεν υπήρχε καμία άλλη πρόθεση, εκτός της ενημέρωσης, καθώς ούτε η σχολική μας μονάδα, αλλά ούτε και η Διεύθυνση Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ (οι δηλώσεις ότι δεν θα στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία) ,

ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΦΟΙΤΗΣΗ” !!!

Και κάπου ΕΔΩ τελειώνει και το παραμύθι με ποινικές ή άλλες κυρώσεις για τους γονείς που ΔΕΝ στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία.

Τελειώνει το παραμύθι με τις ποινικές ευθύνες, την παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, τη γονική μέριμνα και τις “αναζητήσεις” των παιδιών.

Έπρεπε να επιτεθώ προσωπικά στις συγκεκριμένες διευθύνσεις για να ξεκαθαρίσει μια και καλή η υπόθεση αυτή.

Κυρία διευθύντρια :

ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ...

“Κατανοώ την αναστάτωση που σας επέφερα και λυπάμαι ιδιαίτερα για τον τίτλο με τον οποίο απέστειλα το μήνυμα στους γονείς, χρησιμοποιώντας τους όρους 'αρνητές της μάσκας' και 'όσους έχουν προσκομίσει δηλώσεις του Δικηγόρου κου Αντωνιάδη” και παραδέχομαι πως ήταν λάθος λόγω κεκτημένης ταχύτητας, χωρίς να έχω καμία πρόθεση εναντίον σας, αλλά και φυσικά προς τους γονείς των μαθητών μας...Δεν αφιέρωσα την προσοχή που θα έπρεπε στην αποστολή του προκείμενου μηνύματος και σας ζητώ συγγνώμη και πάλι”.

Αν και πρέπει να σας πω ότι οι δικαιολογίες δεν θα γίνονταν δεκτές σε ένα δικαστήριο. Καταλαβαίνετε ότι η “κεκτημένη ταχύτητα” μας κάνει να ξεχνάμε και να αφαιρούμε πράγματα, όχι να προσθέτουμε.

Και εσείς προσθέσατε. ΚΑΙ το όνομά μου, ΚΑΙ τους “αρνητές της μάσκας”. Και ήταν προφανέστατος ο σκοπός της όλης κίνησης.

Δεκτή όμως η ΣΥΓΓΝΩΜΗ και η παραδοχή του “λάθους”.

Αρκεί αυτή η συγγνώμη να παραδειγματίσει τους συναδέλφους σας.

Πολλώ μάλλον αυτούς που τρομοκρατούν τους γονείς με δήθεν ποινικές κυρώσεις, γονικές μέριμνες και "αναζητήσεις" παιδιών.

Όπως έχω γράψει, όταν τελειώσει αυτή η ιστορία όλοι εσείς οι εκπαιδευτικοί με τους γονείς και τους μαθητές θα συνεχίσετε να ζείτε. Όχι με τους υπουργούς και τις κυβερνήσεις.

Μη σπάσει το γυαλί που έχει ραγίσει.

Όσο είναι καιρός.

Και θα τελειώσω, όπως τελείωσα την απάντησή μου στον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο οποίος και αυτός τα πήρε πίσω, με έναν μικρό αστερίσκο, ώστε έχει επιφυλαχθεί να μου απαντήσει εκ νέου, καθώς εξακολουθώ και ερευνώ την τέλεση της αξιόποινης πράξης της ψευδούς βεβαίωσης, γιατί αυτή έχει σε κάθε περίπτωση διαπραχθεί, με τη βεβαίωση ότι υφίστανται ποινικές κυρώσεις. Κάποιος έχει την ευθύνη για τη βεβαίωση αυτή. Αύριο όμως τα του κυρίου διευθυντή.

Ο επίλογος της απάντησής μου στον διευθυντή της Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης :

“Εκτός από τη δικηγορική ιδιότητά μου, πρέπει να ξέρετε ότι προέρχομαι από οικογένεια εκπαιδευτικών (η μητέρα μου ίδρυσε το Κλασικό Λύκειο του Αρσακείου Ψυχικού, το οποίο διηύθυνε επί πολλά έτη, ήταν συντονίστρια των φιλολογικών μαθημάτων στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία στην Ελλάδα και την Αλβανία, και εταίρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας), και δεν πρόκειται, και εκ του λόγου αυτού, να επιδείξω καμία ανοχή σε παράνομες ενέργειες που προσβάλλουν την εκπαιδευτική κοινότητα”...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »