Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

«Κανονιά» στην ελευθερία: «Παγκόσμιο νομοσχέδιο ασφαλείας»!!! Παίρνουν την ΕΞΟΥΣΙΑ στους δρόμους (vid)

Όλα τελικά ξεκινούν από την Γαλλία!

Το Σαββατοκύριακο έλαβαν χώρα σκληρά επεισόδια εξαιτίας του «Καγόσμιου Νομοσχεδίου για την Ασφάλεια»! Γιατί άραγε παγκόσμιο; Θα εφαρμοστεί και αλλού; Μάλλον…

Το εν λόγω νομοσχέδιο καθιστά εγκληματική πράξη την φωτογράφιση προσώπου αστυνομικού. Όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ πραγματοποιήθηκαν συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας.

Οι υπέρμαχοι του νομοσχεδίου επισημαίνουν πως οι

αστυνομικοί και οι οικογένειές τους χρειάζονται προστασία από την παρενόχληση, τόσο διαδικτυακά όσο και κατά πρόσωπο, όταν είναι εκτός υπηρεσίας.

Οι επικριτές του νομοσχεδίου υποστηρίζουν ότι ο νόμος καταπατά την ελευθερία των δημοσιογράφων να καταγράφουν τα γεγονότα και καθιστά δυσκολότερο το να λογοδοτούν οι αστυνομικοί για καταχρήσεις όπως την υπέρμετρη χρήση βίας, η οποία έχει διογκωθεί στις μέρες μας με αφορμή τον κορωνοϊό.

Όποιος παραβιάζει τον «Παγκόσμιο Νόμο Ασφαλείας», θα βρίσκεται αντιμέτωπος με μέγιστη ποινή φυλάκισης ενός έτους και πρόστιμο 45.000 ευρώ.

Κατά αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσε να πει κάποιος, πως η όποια εξουσία θα μπορεί να ασκεί υπέρμετρη βία χωρίς κάποιος να μπορεί να δημοσιεύσει τα συμβάντα. Έτσι όλοι θα νομίζουν πως όλα βαίνουν… καλώς και όλοι έχουν συμμορφωθεί! Με το νομοσχέδιο αυτό παίρνουν ουσιαστικά της εξουσία στους δρόμους!!!

Δείτε τι έγινε το Σαββατοκύριακο στην Γαλλία:

el.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ