Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

“Ν Α Ι” ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Νίκος Αντωνιάδης

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ :

ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ,

ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ !!
_________________________

“Ν Α Ι”

ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ
_______________________________________

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ :

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΙΚΙΛΙΑ ,

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

“Σας δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εξουσιάσει το σώμα το δικό μας και των παιδιών μας. Η απόφαση του εμβολιασμού μας ή μη συνιστά εκ του Συντάγματος αποκλειστικό δικαίωμα και επιλογή μας, και κανενός τρίτου”

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΑ “Ν Α Ι” ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ


ΑΥΞΑΝΟΝΟΝΤΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ

ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ !!

ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ “Ν Α Ι”

ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ “Ν Α Ι” ΣΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 30.000 ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ :

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ :

ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ,

ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ,

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ
___________________________

ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ :

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ
Με επιφύλαξη δικαιωμάτων

Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, κατοίκου Αθηνών, οδός Πιπεροπούλου & Ματρώζου 2.

ΑΤΟΜΙΚΩΣ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ... (...) ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

που μου έχουν παράσχει τη σχετική εξουσιοδότηση, δια της συμμετοχής τους στη σχετική πρόσκλησή μου στη σελίδα μου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”.

ΠΡΟΣ

Βασίλειο Κικίλια, Υπουργό Υγείας, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.
________________________________________

Όπως γνωρίζετε, την 26.8.2020 επιδόθηκε στη Βουλή των Ελλήνων εξώδικο αίτημα του και εδώ πρώτου αιτούντος, ατομικώς και για λογαριασμό τριάντα χιλιάδων (30.000) Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών, για την κατάργηση των αντισυνταγματικών διατάξεων των νόμων 4675/2020 & 4682/2020, οι οποίοι προβλέπουν, μεταξύ άλλων, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των Ελλήνων.

Καίτοι το αίτημα δεν έγινε τύποις δεκτό, στην πράξη έχετε εσείς ο ίδιος δημοσίως διακηρύξει την αντισυνταγματικότητα των ανωτέρω διατάξεων και έχετε βεβαιώσει τον ελληνικό λαό ότι δεν θα τις εφαρμόσετε.

Πλην όμως, την 30.10.2020 υπογράψατε την υπ' αριθμ. οικ. 6677/2020 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β΄ 4792/30.10.2020), με την οποία συστήθηκε το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμού.

Σύμφωνα με το άρθρο 1 περ. (η) της ως άνω Απόφασης, προβλέπεται η παραγωγή βεβαίωσης διενέργειας εμβολιασμών, στις περιπτώσεις που αυτή απαιτείται για συγκεκριμένες νόμιμες χρήσεις (όπως για την εγγραφή σε σχολική μονάδα, για ταξίδι σε χώρα με συγκεκριμένες υποχρεώσεις εμβολιασμού, κ.λπ.).

Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η πρόβλεψη αυτή καθιστά στην πράξη τον εμβολιασμό απολύτως υποχρεωτικό, αφού χωρίς αυτόν δεν θα παράγεται η ως άνω βεβαίωση, άνευ της οποίας δεν θα είναι δυνατή η διατήρηση της ιδιότητάς μας ως ενεργών πολιτών. Κατά την έκφραση του συναδέλφου σας βουλευτή Μαγνησίας, κ. Κωνσταντίνου Μαραβέγια, όσοι δεν εμβολιαστούμε, με τις “απαγορεύσεις που θα μπουν θα πάρουμε τα βουνά”.

Τα παραδείγματα της εγγραφής των παιδιών μας σε σχολικές μονάδες και του ταξιδιού σε χώρα με συγκεκριμένες υποχρεώσεις εμβολιασμού, παρατίθενται όλως ενδεικτικώς, η δε παράθεση της σύντμησης “κ.λπ.” (και λοιπά), δεν αφήνει την ελαχίστη αμφιβολία επ' αυτού.

Ως εκ τούτου, και με βάση και τη δική σας παραδοχή περί της ούτως άλλως αυτονόητης και αυταπόδεικτης αντισυνταγματικότητας του υποχρεωτικού εμβολιασμού, συνιστά μονόδρομο για σας η ανάκληση της ανωτέρω για τον ίδιο λόγο αντισυνταγματικής Υπουργικής Απόφασης.

Σας δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εξουσιάσει το σώμα το δικό μας και των παιδιών μας. Η απόφαση του εμβολιασμού μας ή μη συνιστά εκ του Συντάγματος αποκλειστικό δικαίωμα και επιλογή μας, και κανενός τρίτου.

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ
και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας

ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ

Την άμεση ανάκληση της υπ' αριθμ. οικ. 6677/2020 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β΄ 4792/30.10.2020), με την οποία συστήθηκε το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμού.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο αριθμός των ...χιλιάδων πολιτών που παρείχαν εξουσιοδότηση στον υπογράφοντα, σε μία και μόνο σελίδα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”, να επιδώσει το παρόν σε σας, παραπέμπει σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό, εκατοντάδων χιλιάδων αν όχι εκατομμυρίων πολιτών, ώστε η ευθύνη σας είναι βαριά και ιστορική.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει το παρόν στον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλειο Κικίλια, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17, μετά της αναφερομένης στο κείμενο του παρόντος ανάρτησης στο Facebook, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.

Αθήνα, ... 2020

Οι Εξωδίκως Αιτούντες
Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

Ατομικώς και ως Πληρεξούσιος Δικηγόρος
... χιλιάδων (...000) Ελληνίδων και Ελλήνων Πολιτών που μου έχουν παράσχει τη σχετική εξουσιοδότηση





1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ