Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Profiling

Έχουμε κάνει έντιμα και χωρίς να λογαριάζουμε τον κόπο ό,τι χρειάζεται για να προειδοποιήσουμε ότι αυτά, δηλαδή τα σανεμβόλια και το ψηφιακό φακέλωμα (στο όνομα της υγείας) ήταν τα ζητούμενα συγκεκριμένων κατηγοριών δυτικών αφεντικών πολύ πριν σκάσει ο covid. Ήταν οι επιδιώξεις τους που προϋπήρχαν και προδιαμόρφωσαν το “πλαίσιο” μέσα στο οποίο ο τσαχπίνης θα γινόταν η “ατμομηχανή” του πολεμικού / αντικοινωνικού “άλματος εμπρός”, για τα συμφέροντά τους. Έχουμε ενημερώσει (ή προειδοποιήσει) ότι μέσα απ’ όλη αυτή την τρομοεκστρατεία και την άγρια κοινωνική ομηρία που έχει επιβληθεί τα αφεντικά του δυτικού βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος επεδίωκαν και επιδιώκουν να αποκτήσουν έναν καθολικό και ταυτόχρονα εξατομικευμένο, λεπτομερειακό έλεγχο του κοινωνικού εργοστάσιου (των κοινωνικών σχέσεων, ηθών, συμπεριφορών στο σύνολό τους δηλαδή) τουλάχιστον ως το επίπεδο που αυτό το έχει πετύχει το κινεζικό κράτος / κεφάλαιο.

Όσοι / όσες έφαγαν την δημιουργική λογιστική θανάτου, την θανατοπολιτική του συστήματος, τις κοινές δεξαμενές και όλα τα υπόλοιπα, δεν θα παραδεχτούν ότι παραδόθηκαν με τα χέρια κατεβασμένα. Δεν έχουν ιδέα καν και καν για το περί τίνος πρόκειται.

Η mRNA τεχνολογία γενετικού αναπρογραμματισμού, που διαφημίζεται σαν «η σωτηρία απ’ τον θάνατο λόγω κορονοϊού», ΔΕΝ πρόκειται να περιοριστεί στα συγκεκριμένα σανεμβόλια!!! Και, αντίστοιχα, το ψηφιακό φακέλωμα δεν

πρόκειται να μείνει στην επιβεβαίωση ότι «έκατσες» στον τωρινό εκβιασμό! Αυτά που συνδέονται με τον covid, αυτά που συμβαίνουν τώρα και θα συμβούν τους επόμενους μήνες είναι, απλά, η πρεμιέρα.

Αν ο τωρινός covidεκβιασμός πετύχει, πολύ σύντομα όλα τα υπάρχοντα, «παλιά» εμβόλια θα γίνουν mRNA! Για την γρίπη, την διφθερίτιδα, τον τέτανο, τον κοκκύτη… τα πάντα. Είναι τεχνικά εύκολο, και θα φέρει στις big pharma βουνά από καινούργια κέρδη! Ταυτόχρονα το ψηφιακό φακέλωμα θα περιλάβει όλες αυτές τις ατομικές, προσωπικές πληροφορίες. Και, αφού νομιμοποιηθεί αυτό το, και καλά, «εμβολιαστικό profiling υγείας», θα επεκταθεί σε “φαρμακευτικό” (γιατί να μην υπάρχουν τα στοιχεία των φαρμάκων που παίρνει ο καθένας; κρυφό είναι;….) και ουσιαστικά θα είναι εύκολο να προστεθούν τα πάντα γύρω απ’ την υγεία! Πώς, για παράδειγμα, θα επιτρέπεται να ταξιδέψεις ή ακόμα και απλά να μετακινηθείς αν δεν υπάρχουν άμεσα προσβάσιμα τα data σου για το αν έχεις ιστορικό καρδιακού νοσήματος, αλλεργιών, ατυχημάτων, αλκοολισμού, χρήσης «απαγορευμένων» ή νόμιμων ουσιών· αν έχεις «κληρονομική προδιάθεση» για το Α ή το Β· αν έχεις εμφανίσει «ψυχολογικά προβλήματα» και τι είδους· αν έχεις διατροφικές επιπλοκές, πρόγνωση κάποιου καρκίνου, ή επικίνδυνες αντιδράσεις στα τσιμπήματα· και τα λοιπά;; “Πού θα σ’ αφήσουμε να πας ρε Καραμήτρο;” λέει το πατερναλιστικό πανοπτικό κράτους και κεφάλαιου α λα 4η βιομηχανική επανάσταση…

Ενόσω, λοιπόν, οι big pharma θα κάνουν χρυσές δουλειές με όλο και πιο «αναβαθμισμένα» βιοτεχνολογικά «εργαλεία» (που θα λανσάρονται σαν η θεραπεία στα προβλήματα που δημιούργησε το προηγούμενο κύμα «σωτηρίας»…), οι big tech θα κάνουν εξίσου χρυσές δουλειές με τα «clouds» τους και τους όλο και πιο σύνθετους αλγόριθμους επεξεργασίας της διαρκούς ροής δεδομένων· οι ασφαλιστικές εταιρείες θα κάνουν επίσης χρυσές δουλειές εξατομικεύοντας με ακρίβεια και διαρκή επιτήρηση τα οποιαδήποτε συμβόλαια οποιασδήποτε υποχρεωτικής ασφάλειας (από οχήματος μέχρι ζωής…)· και τα στρατο-αστυνομικά συμπλέγματα θα έχουν στην κατοχή τους όσο πιο λεπτομερή και αναλυτική γίνεται την χαρτογράφηση των υπηκόων τους.

Δεν είναι αυθαίρετες υποθέσεις της ασταμάτητης μηχανής τα πιο πάνω! Τα λένε οι ίδιοι οι λακέδες και οι δημαγωγοί των αφεντικών εδώ και χρόνια! Τα λένε ακόμα πιο δυνατά τώρα!!! Δεν ακούτε; Δεν καταλαβαίνετε τι λένε;

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »