Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Κουρδιστάν: "Ανεξαρτησία"... full extra turbo intercooler


Μιλάμε για "Ανεξαρτησία"... full extra turbo intercooler.

Μην φανταστείτε ότι το ανύπαρκτο Κουρδιστάν ήδη χρωστάει σε ΗΠΑ και Ισραήλ αρκετά δισεκατομμύρια για όπλα κι εκπαίδευση τα οποία θα ξεπληρώσει με μονοπωλιακές συμβάσεις διάθεσης των πετρελαίων του που θα υπογράψουν οι "αυθόρμητα εκλεγμένοι" ηγέτες που θα έχουν εκπαιδευθεί στο London School of Economics. Δεν γίνονται τέτοια πράγματα στις
μέρες μας...

Διαβάζουμε σχετικά στο "ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ":





Εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, ο Πήτερ Κούκ, ανέφερε ότι μετά την επιχείρηση της Μοσούλης, η κυβέρνηση του ιρακινού Κουρδιστάν έχει το δικαίωμα να καθορίσει τη μελλοντική στρατηγική της.
Ο Κούκ υπενθύμισε ότι η επιχείρηση της Μοσούλης έχει εισέλθει την 15η ημέρα και οι δυνάμεις Πεσμεργκά έχουν άριστη συνεργασία με τις ιρακινές δυνάμεις και ότι κάνουν σοβαρή πρόοδο.

Ο Κούκ τόνισε ότι θα συνεχισθεί η υποστήριξη των αεροπορικών δυνάμεων του διεθνούς Συνασπισμού προς τον ιρακινό στρατό και τους συμμάχους του, για την απελευθέρωση της Μοσούλης.





Πηγή: zernews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »