Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Παράκρουση του ΚΚΕ με τους «ήρωες» πράκτορες

Θυμήθηκαν την Ειρήνη Γκίνη αλλά ξέχασαν ...τη μισή ιστορία που την αφορούσε. Ξέχασαν να πουν ότι η νεαρή αγωνίστρια είχε ενταχθεί αρχικά στη Νεολαία Μεταξά, ξέχασαν να πουν ότι πέρασε στο στρατόπεδο των Σλαβομακεδόνων που επιθυμούσαν την απόσχιση της Μακεδονίας από την Ελλάδα ως αντάλλαγμα για τη βοήθεια που περίμεναν από τη Ρωσία και τη Σερβία...

...Ξέχασαν να θυμίσουν στους στόκους ψηφοφόρους τους, ότι χρησιμοποιούσαν τους σλαβόφωνους Μακεδόνες ως αναλώσιμους στον εμφύλιο.

Ξέχασαν να πουν πόσες χιλιάδες ανήλικα παλληκάρια της Μακεδονίας εκτέλεσαν εν ψυχρώ, επειδή αρνήθηκαν να καταταχθούν στον «Δημοκρατικό» Στρατό, που πολεμούσε για λογαριασμό των ξένων συμφερόντων. 

Ξέχασαν να πουν, ότι η Ειρήνη Γκίνη ...πυροβόλησε κατά λόχου του «Εθνικού» Στρατού κι έτσι συνελήφθη και πέρασε Στρατοδικείο. 

Ξέχασαν να εξηγήσουν, για ποιον λόγο η Ειρήνη Γκίνη θεωρείται και ηρωίδα στα Σκόπια, με το όνομά της μεταφρασμένο σε Mirka Ginova και της έχει αφιερωθεί δρόμος. 

Πως γίνεται το «πατριωτικό» ΚΚΕ να έχει κοινούς ήρωες με γειτονική χώρα, που διεκδικεί Ελληνικά εδάφη; 
Βέβαια το ΚΚΕ είναι κόμμα καλλιτεχνικό.... Δώσε τραγούδια, ποίηση, λογοτεχνία... θρύλους, ήρωες και εμβατήρια... αλλά την αλήθεια ποτέ ολόκληρη. 

Γνώρισα και πήρα συνέντευξη προσωπικά από
δύο συμμαθητές της Ειρήνης Γκίνης, από διπλανό χωριό, παππούδες που επίσης είχαν καταταχθεί στο αντάρτικο... και γελούσαν με την ψυχή τους με τις ιστορίες που έπλασαν γύρω από το όνομά της στο ΚΚΕ ...για να την εκμεταλλευτούν πολιτικά και ως σύμβολο για νέους αγώνες. 

Ξέχασαν πολλά οι πράκτορες των μεν ...επειδή οι πράκτορες των δε αποφάσισαν να τα βρουν όλοι μαζί με εντολή των ξένων αφεντικών.










το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ