Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Το Πολυτεχνείον Ζει και αυτό τους οδηγεί

Η μεταπολίτευση είχε δρομολογηθεί από τον (πονηρό) Γιώργο και θα την έφερνε εις πέρας ο Μαρκεζίνης.
Οι χαφιέδες τροτσκιστές, (Μαμή), και άλλοι συνεργάτες του Γκάς, όπως η Δαμανάκη ο Λαλιώητης και άλλα παιδιά, εργάστηκαν για την ανατροπή του Μαρκεζίνη, (και όχι του Γιώργου), και για την μεταπολίτευση του Καραμανλή, την οποίαν  προέκριναν οι Υπηρεσίες ,μέσω της Προδοσίας της Κύπρου.
Χωρίς το Πολυτεχνείο δεν θα υπήρχε Καραμανλής και Αττίλας. Απλά πράγματα. Όπως λέμε, ΚΚΕ το Κόμμα σου Χαφιέ.

ΥΓ. και η κα Καίτη Ζει

Τα έλεγα και πριν από δύο χρόνια εδώ http://deltio11.blogspot.gr/2014/11/blog-post_67.html

Η κα Καίτη και το Πολυτεχνείο Ζουν Άρχισε ξανά η εμποροπανήγυρις . «Το πολυτεχνείο Ζει». Πέσατε θύματα αδέλφια εσείς κλπ. κλπ. Λοιπόν, ας το ξαναδούμε ένα-ένα. Μετά την πρωτομαγιά του 76, οι τοίχοι είχαν γεμίσει με τα συνθήματα, «το πολυτεχνείο Ζει» που το έγραφε το ΚΚΕ, ο «Σιδέρης Ζει», που το έγραφαν οι τροτσκιστές», «ο Παναγούλης Ζεί» που το έγραφαν τίποτα Κεντρώοι, και ακόμα ο «Μπελογιάννης Ζει» και δεν ξέρω ποιοι πεθαμένοι ζούσαν στους τοίχους. Τότε
δολοφονήθηκε μια «διευθύντρια γραφείου ερευνών» που έβαζε αγγελείες με την επαγγελματική «φίρμα» κα Καίτη, και μας κατέβηκε η ιδέα με τον μακαρίτη τον φίλο μου Βαγγέλη Βλουμίδη, (που τον μαχαίρωσαν κάτι πρεζάκηδες στα Εξάρχεια), και γεμίσαμε τους τοίχους με το επαναστατικό σύνθημα «η Κα Καίτη ζει». Το αποκαλύπτω τώρα, σαν φόρο τιμής στη μνήμη του Βαγγέλη, αλλά και να το συνδέσω με το «Πολυτεχνείο».
Η «εξέγερση του Πολυτεχνείου», εφερε τη Δημοκρατία ή έφερε την τουρκική κατοχή στην Κύπρο; Και είχε σχέση με το πραξικόπημα της «Αρσακειάδας», και γιατί ποτέ δεν αποκαλύφθηκα τα υπηρεσιακά τηλεγραφήματα του Γκας και του κλιμακίου; Μπήκα μέσα από το μεσημέρι της Τρίτης, όταν η ΚΝΕ και οι «Ρηγάδες», μιλούσαν για προβοκάτσια, ενώ οι «επαναστάτες» τους κατηγορούσαν ότι «έκαναν πρόβα τα κουστούμια» για να πάρουν μέρος στις εκλογές του Μαρκεζίνη. Γιατί η τόση επιφυλακτικότητα τις πρώτες ώρες από το Γραφείο Εσωτερικού και το ΚΚΕεξ; Ποιος έβαλε τους τροτσκιστές της ΜΑΜΗΣ και την ΠΠΣΠ να ξεκινήσουν την κατάληψη; Ερωτηματικά που παραμένουν χωρίς απάντηση. Και γιατί δεν έκοψαν το νερό και το ρεύμα; Και ποιος «έβαλε» το ΕΚΚΕ να φέρει τον κόσμο μετά την κατάληψη της ανυπεράσπιστης νομαρχίας στο Αιγάλεω, στην 3η Σπτεμβρίου για να καταλάβουν το φρουρούμενο υπουργείο Δημόσιας Τάξης με «πορδές» και άρχισε το μακελειό; Και ποιός είχε βάλει τους ελευθέρους σκοπευτές μαζί με τους φωτογράφους της ΚΥΠ* στην ταράτσα του Ακροπόλ; Μετά από 41, χρόνια πιστεύω ότι ο εκδημοκρατισμός είχε αρχίσει. Οι εκλογές είχαν προσδιοριστεί για τις 10 Φεβρουαρίου 1974 και σε αυτές θα μετείχε η ΕΔΑ. Δεν θα μετείχε το ΚΚΕ και δεν θα επέστρεφαν ο Καραμανλής και ο «Αντρέας». Θα είχαμε όμως μεταπολίτευση Μαρκεζίνη.
Επομένως το "Πολυτεχνείο" έγινε όχι για να φέρει τη Δημοκρατία, αλλά για να ανατραπέι ο Μαρκεζίνης και να έρθει η νατοϊκή βάρδια Ιωαννίδη που ευθύνεται για την προδοσία στη Κύπρο. Να γατί πιστεύω ότι οι διαδηλώσεις της εμποροπανηγύρεως είναι υπέρ των προδοτών και των μυστικών υπηρεσιών. 
Τα έβαλα συνοπτικά, ως τροφή για σκέψεις. Επιφυλάσσομαι για περισσότερα.

* Στον ατομικό μου "φάκελο" που τον είδα πριν καταστραφεί ,υπήρχε φωτογραφεία μου μέσα από το Πολυτεχνείο, τραβηγμένη από την ταράτσα του Ακροπόλ, καθώς και μια "αντιδικατορική" Εκθεση, που ειχα γράψει στην 6η Γυμνασίου.

Σπυρίδων Χατζάρας

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ