ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Τραμπ: Τεράστιο λάθος που βομβαρδίσαμε τους Σέρβους – Ήταν σύμμαχοι σε 2 πολέμους και μας έσωζαν – Ζητώ συγγνώμη

Μια συνέντευξη που έδωσε πριν αρκετούς μήνες ο Donald Trump στο Larry King κάνει εκ νέου το γύρο του διαδικτύου καθώς μετά την εκλογή του, ορισμένες δηλώσεις του αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.
Τότε ο Trump είχε ερωτηθεί σχετικά για την επέμβαση των ΗΠΑ στη Γιουγκοσλαβία το 1999 καθώς συμπληρωνόντας η 17η επέτειος.
Στην απάντησή του ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ είχε επισημάνει:
– Οι Κλίντον δημιούργσαν ένα χάος στα Βαλκάνια και το Κοσσυφοπέδιο. Κοιτάξτε τι κάναμε στη Σερβία σε εναέριους βομβαρδισμούς από ασφαλές ύψος. Αυτοί οι ίδιοι οι Σέρβοι διέσωζαν Αμερικάνους πιλότους στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

-Είναι ένα λάθος μας που βομβάρδισαμε ένα έθνος το οποίο υπήρξε σύμμαχός
μας σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Οι Κλίντον πιστεύουν ότι ήταν μια επιτυχία, εγώ θεωρώ ότι είναι ντροπή.

Απευθύνω μια συγγνώμη σε όλους τους Σέρβους για το λάθος της αμερικανικής πολιτικής, κυρίως των Κλίντον. Χρειαζόμαστε συμμάχους στον αγώνα κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας που έχουν την εμπειρία της μάχης πολεμώντας αυτό το κακό – και αυτοί στην Ευρώπη είναι οι Ρώσοι και οι Σέρβοι.

Αν γίνω ο επικεφαλής της Αμερικής η εξωτερική πολιτική θα
αλλάξει πορεία που έχει μέχρι τώρα αποδειχθεί συχνά λάθος.
Ο Τραμπ πλέον εξελέγη. Αναμένουμε να δούμε τις διορθωτικές κινήσεις.

newsnea.com

Σχόλιο ιστολογίου:
μα όλα αυτά τα έλεγε ο φασίστας Τραμπ; αυτός που λύσσαξαν όλοι να τον κατηγορήσουν, και να ανυψώσουν την Χίλαρι, μια γυναίκα που ήταν έτοιμη να μας οδηγήσει στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.
Είναι φοβερή η προπαγάνδα, αλλά ακόμα μεγαλύτερη η βλακεία που κατέχουν οι δήθεν πολιτισμένοι λαοί, ακόμα και ένα παιδάκι να ρωτήσεις θα σου έλεγε ότι ο πόλεμος είναι απορριπτέος. Φαίνεται οι ενήλικες έχουν διαβρωθεί τόσο πολύ που το αυτονόητο απαιτεί επεξήγηση … 

eleftheroiellines
το είδα

Επίσης ο "φασίστας" και  "ξενοφοβικός" (η σύζυγος του κατάγεται από τη Σλοβενία και θα γίνει η πρώτη αλλοδαπή Πρώτη Κυρία της Αμερικής μετά το 1820) Ντόναλντ Τραμπ, είχε δηλώσει και αυτό:


φωτ: Paul Craig Roberts (πρώην βοηθός υπουργός Οικονομικών
επί Ρήγκαν και αρθρογράφος σε οικονομικές εφημερίδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ