Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Οι πολεμοκάπηλοι και ο Τραμπ

Σας το είπα. Στη Δαμασκό πανηγύρισαν τη Νίκη της Δημοκρατίας και του κράτους Δικάιου.Έρχονται οι μεγάλες αλλαγές. Ο νέος αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξής του στην Wall Street Journal είπε ότι η προτεραιότητά του στη Συρία θα είναι να εξαλειφθεί το Ισλαμικό Κράτος και όχι να απομακρυνθεί ο κ. Άσαντ από την εξουσία.

«Η θέση μου είναι ότι η Συρία πολεμάει το Ισλαμικό Κράτος και πρέπει να απαλλαγούμε από αυτό. Η Ρωσία βρίσκεται τώρα σε συμμαχία με τη Συρία. Εάν οι ΗΠΑ εξαπέλυαν επίθεση εναντίον του Άσαντ «θα καταλήγαμε να πολεμάμε με τη Ρωσία», είπε ο κ. Τραμπ. Απλά και ξεκάθαρα.

Για αυτό λυσσάνε οι ανθρωποφάγοι Σόρος, η Ανοιχτή Κοινωνία, το MoveOn.org, και η διεθνής τροτσκιστική πουστιά, για τον «μισογυνισμό, τον ρατσισμό, την ισλαμοφοβία και την ξενοφοβία».

Οι επαγγελματίες τροτσκιστές της MoveOn.org και το
Χαλιφάτος έχουν την ιδια μαμά. Την εβραιουργία. Και η εβραιουργιά ήθελε πόλεμο με τον Πούτιν και τον έχασε.
Κάθε τίμιος και ηθικός άνθρωπος χαίρεται.

Τα καθάρματα, οι πολεμοκάπηλοι, οι ρουφιάνοι, τα μίσθαρνα φασιστικά όργανα της εβραιουργιάς κλαίνε οδύρονται και ολοφύρονται.

Η καμπάνια ,«Όχι στον ρατσισμό, την ισλαμοφοβία και την ξενοφοβία», σημαίνει Ναι στον πόλεμο, Ναι στις σφαγες του ισλαμικού Κράτους, ναι στο ξερίζωμα των ανθρώπων από τα σπίτια τους, ναι στην πείνα τη φτώχεια και την αρρώστια.

Αυτοί είναι οι Κομμουνιστές της Νέας Υόρκης . Η Διεθνής του Πολέμου και των τοκογλύφων. Οι επαγγελματίες τροστκιστές.

ΥΓ. Ο μεγαλύτερος δολοφόνος όλων των εποχών δεν ήταν ο μουστάκιας ούτε ο Αδόλφος. Ηταν ένας Εβραίος. Ο Λεμπ Νταβίντοβιτς Μπρονστέιν από τη Γιάνοφκα της Ουκρανίας.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ