Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Σύμφωνο Συμβίωσης: Μία ακόμα θεατρική παράσταση της Νέας Τάξης ...αποκαλύφθηκε

Εκατοντάδες ζευγάρια ομοφύλων δήθεν υπέφεραν από την έλλειψη σχετικής νομοθεσίας στην Ελλάδα. Δεν άντεχαν να ζουν χωρίς τα δεσμά του γάμου. Μόλις δημιουργήθηκε ο νόμος... αυτά τα ζευγάρια με τις σοβαρές και μακροχρόνιες σχέσεις... εξαφανίστηκαν.

Έσπευσαν οι πράκτορες του Soros να νομοθετήσουν για ένα θέμα που αφορούσε ελάχιστους ανθρώπους... την ίδια στιγμή που οι περισσότεροι Έλληνες ήταν σε απόγνωση και κανένας νέος νόμος δεν αποσκοπούσε στην βελτίωση της ζωής τους.

Φανταστείτε ότι μόλις χθες υπεγράφη το ΠΡΩΤΟ Σύμφωνο Συμβίωσης μεταξύ δύο γυναικών... Τόσο «επείγον» ήταν να νομοθετήσουν κάτι μέσα στην κρίση... για το οποίο μάλιστα δεν υπήρχε πρακτικά κανένα ενδιαφέρον.

Αν εξαιρέσουμε τους γνωστούς κι έμμισθους πράκτορες του Soros που
πήγαν την Ελλάδα στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ως δήθεν ζευγάρια που στερούνταν το Δικαίωμα στον Γάμο... πραγματικό μετρήσιμο ενδιαφέρον από την κοινότητα των ομοφυλοφίλων δεν υπήρχε.
Μία ακόμα θεατρική παράσταση της Νέας Τάξης... τόσο όσο για να δώσουν στην Ελληνική Κυβέρνηση το πρόσχημα να νομοθετήσει σχετικά ...αποκαλύφθηκε. Αλλά πλέον δεν έχει σημασία.

Ήθελαν απλά να προκαλέσουν ένα πλήγμα στην έννοια του γάμου στο μυαλό μας, να καταφέρουν ένα πλήγμα στις παραδόσεις των Χριστιανών... όταν σε χώρες όπως το Ισραήλ... δεν θεωρείται νόμιμος ούτε ο Πολιτικός Γάμος μεταξύ ετερόφυλων Ισραηλινών... κι έτσι οι Ισραηλινοί που παντρεύονται με αλλόθρησκα άτομα, υποχρεώνονται να παντρεύονται στην Κύπρο και λόγω συμφωνίας με το Ισραήλ ο γάμος τους αποκτάει νομιμότητα και στο Ισραήλ.
Στο Ισραήλ θεωρείται νόμιμος ΜΟΝΟΝ ο θρησκευτικός γάμος. Και φυσικά ΟΥΤΕ κουβέντα για γάμο μεταξύ ομοφύλων... παρόλο που στο Ισραήλ γίνονται τεράστιες παρελάσεις gay με σκοπό να πλήξουν και τις θρησκευτικές εβραϊκές παραδόσεις, που τηρούνται κυρίως από τους υπερορθόδοξους κι αντισιωνιστές Εβραίους.







το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ