Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Η Λύση της προσφυγής στις ΔΟΥ για αδυναμία πληρωμής φόρων!

Στις 27 Σεπτεμβρίου κατέθεσα προσφυγή στο Δικαστικό Τμήμα της τοπικής ΔΟΥ για αδυναμία πληρωμής φόρων. Η κυρία που παρέλαβε την προσφυγή μου ...έδειξε έκπληκτη από την κίνηση που σημαίνει ότι μάλλον κανένας άλλος δεν έκανε κάτι παρόμοιο. Με ρώτησε επίσης γεμάτη απορία ποιος με συμβούλεψε και ποιος την έγραψε. 

Προσφυγή για αδυναμία πληρωμής των παράνομων, δυσανάλογων κι αντισυνταγματικών φόρων θα έπρεπε κανονικά να κάνουν οι μισοί Έλληνες πολίτες που έχουν αντικειμενικές δυσκολίες να πληρώσουν φόρους που δεν έχουν καμία σχέση με τη φοροδοτική τους ικανότητα. 
Φόροι αντισυνταγματικοί που υπολογίζονται σε εικονική φορολογητέα ύλη, φόροι που δεν αφορούν το περίσσευμα των εισοδημάτων αλλά χρήματα που εισπράττουν τράπεζες ή το ίδιο το κράτος! 
Γιατί αυτό κάνει το κράτος... Μας υποχρεώνει να πληρώσουμε φόρο εισοδήματος για χρήματα που καταβλήθηκαν σε Τράπεζες, σε άλλους φόρους ή σε δαπάνες σε σουπερμάρκετ. 

Κι αντί οι προσφυγές να είναι εκατομμύρια... τελικά είναι μετρημένες στα δάκτυλα. Σαν να υπάρχει κρυφή συνωμοσία Δικηγόρων και Λογιστών ...να μην ανοίξουν τα μάτια των φορολογουμένων που στερούνται τα βασικά για να
πληρώσουν τα γούστα της Βουλής, τους κλέφτες της λίστας Λαγκάρντ και τα κομματόσκυλα που διόρισαν όλα τα κόμματα εδώ και δεκαετίες για να εξασφαλίσουν τη στήριξη του κόσμου. 

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησε από το ΚΡΑΤΟΣ, από εμάς, να τον βοηθήσουμε να πληρώνει τα δάνειά του... υπολόγισε τα μηνιαία του έξοδα για τις βιοτικές του ανάγκες στα 5.000 ευρώ και το ΚΡΑΤΟΣ ...έκανε αποδεκτό αυτό το ποσό ως απαραίτητο για την αξιοπρεπή του διαβίωση ...και κανόνισε το χρέος του να πληρώνεται με όσα χρήματα περισσεύουν πέραν των 5000 ευρώ. 

Την ίδια στιγμή το ίδιο ΚΡΑΤΟΣ, με την απόλυτη συμφωνία Δκαστών και Συνταγματολόγων ...δεν εξασφαλίζει ΟΥΤΕ 500 ευρώ τον μήνα για την αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών
Υποχρεώνει μεροκαματιάρηδες να πληρώνουν με αίμα, να πεινούν και να στέλνουν τα παιδιά τους νηστικά στο σχολείο, για να καλύπτουν τα απλήρωτα των μεγαλόμισθων, που εντάχθηκαν στον Νόμο Κατσέλη. 
Ο βουλευτής να έχει εξασφαλισμένα 5000 / μήνα για τα πάγια έξοδά του... κι ο μεροκαματιάρης να μην μπορεί να εξασφαλίσει ούτε 500 ευρώ αφορολόγητα. Μπορεί να υπάρχει αφορολόγητο για τους μισθωτούς, αλλά ο ΕΝΦΙΑ και δεκάδες άλλοι φόροι δεν ακυρώνονται λόγω αυτού του αφορολογήτου. 

Στη δική μου περίπτωση, που έχω έσοδα από ενοίκια, το ΚΡΑΤΟΣ σκόπιμα δεν λαμβάνει υπόψη του το που δαπανήθηκαν αυτά τα χρήματα, τα φορολογεί εφάπαξ ενώ τα χρήματα αυτά μπήκαν σε λογαριασμούς άλλων οργανισμών, υπολογίζει ΕΝΦΙΑ χωρίς να λαμβάνει υπόψη αν θα μπορέσω να επιβιώσω με τα ρέστα και επιπλέον με επιβαρύνει με πρόστιμα και τόκους, επειδή δεν μπορώ να πληρώσω φόρους για χρήματα, που δεν έμειναν ποτέ στα χέρια μου. 

Κι όλα αυτά το ΣτΕ τα βρήκε συνταγματικά ...αφού εξασφάλισαν για τον εαυτό τους ότι οι Δικαστικοί, όπως και οι Πολιτικοί... θα έχουν νομοθετημένο (!) αφορολόγητο συγκεκριμένου ποσού... που δεν διαθέτουν οι πιο αδύναμες οικονομικά ομάδες του πληθυσμού.
Σημειώστε ότι για την προσφυγή το Κράτος απαιτεί πρακτικά από τους φτωχότερους πολίτες να την καταθέσουν εγγράφως αλλά και ηλεκτρονικά με όλα τα έγγραφα σκαναρισμένα και γραμμένα σε CD!
Δηλαδή υποχρεώνει άπορους ή υπερήλικες να επιβαρυνθούν εκ νέου οικονομικά, ώστε να γίνει αποδεκτή η αίτησή τους

Προσθέστε ότι ΟΥΤΕ οι λογιστές, ΟΥΤΕ οι δικηγόροι ενημερώνουν σχετικά τους πελάτες τους... και αφήνουν το κράτος να καταστρέφει νοικοκυριά και μεροκαματιάρηδες για να συνεχίσει να πληρώνει χιλιάδες κομματικούς εγκάθετους, που διορίζονται χωρίς να έχουν ούτε αντικείμενο, ούτε τα προσόντα για οποιαδήποτε εργασία.
Το κράτος έχει δικαίωμα να απαντήσει σε 4 μήνες για την προσφυγή κι εφόσον δεν απαντήσει τότε αποκτώ το δικαίωμα να προσφύγω σε διοικητικά δικαστήρια. Νέα έξοδα δηλαδή.

Για το αυτονόητο δικαίωμα στην επιβίωση το κράτος καθιστά αδύνατη κάθε είδους αντίσταση με νομικά μέσα.
Κάνοντας τις «πάπιες» για την αδυναμία πληρωμής δυσανάλογων αντισυνταγματικών φόρων... καταστρέφουν εκατομμύρια Έλληνες για να πληρωθούν τα εικονικά δάνεια δεκάδων δισεκατομμυρίων των Υποβρυχίων, των Ολυμπιακών κλπ...













το είδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ