Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

24 πλειστηριασμοί αυτή την Τετάρτη, 16-11-16, στην Αττική. Αναλυτικά το πρόγραμμα. Όλοι στα Ειρηνοδικεία να υπερασπιστούμε τη λαϊκή περιουσία!

Με 24 πλειστηριασμούς στην Αττική συνεχίζεται αυτή την Τετάρτη, 16-11-2016, η υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας από τους τραπεζίτες και τα λοιπά κοράκια. Στο σφυρί βγαίνουν κατοικίες, οικόπεδα, αγροτεμάχια, καταστήματα και άλλα περιουσιακά στοιχεία συμπολιτών μας, τα οποία παραδίδονται στα χέρια των σύγχρονων μαυραγοριτών.

Συγκεκριμένα, 7 πλειστηριασμοί είναι προγραμματισμένοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 1 στο Ειρηνοδικείο Αίγινας, 2 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Ελευσίνας, 2 στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου, 3 στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων, 3 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Σαλαμίνας και 2 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο θα δώσει δυναμικό “παρών” όπως
3 χρόνια τώρα στα Ειρηνοδικεία και σας καλεί να ενισχύσετε αυτόν τον μεγάλο αγώνα αντίστασης.

Το ραντεβού είναι σταθερό κάθε Τετάρτη 4-5μμ στα Ειρηνοδικεία της χώρας.


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

το είδα



Επανασύνδεση ρεύματος σε τριμελή οικογένεια με καρκινοπαθή γιαγιά, άνεργη μητέρα και ανήλικο παιδί

Η αναλγησία της ΔΕΗ ξεπέρασε κάθε όριο καθώς η εταιρία προχώρησε σε αποκοπή ρεύματος στο διαμέρισμα τριμελούς οικογένειας στο Χαλάνδρι με καρκινοπαθή γιαγιά, άνεργη μητέρα και ανήλικο παιδί 13 χρόνων. Μετά από αγωνιώδη έκκληση της οικογένειας αγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο έσπευσαν και προέβησαν σε άμεση επανασύνδεση.


Το συνολικό χρέος της οικογένειας είναι 2000 ευρώ και η ΔΕΗ παρότι γνώριζε επακριβώς τα προβλήματα της οικογένειας τους ζητούσε 625 ευρώ προκαταβολή προκειμένου να μην τους κόψει το ρεύμα. Η οικογένεια δεν μπόρεσε να πληρώσει αυτό το ποσό και η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή.


%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%af%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%b4%ce%b5%cf%83%ce%b7-%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%ac%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b9-1

Χαρακτηριστικό της ζοφερής κατάστασης στην οποία οδήγησε την οικογένεια η εγκληματική συμπεριφορά της ΔΕΗ είναι ότι η καρκινοπαθής (με 80% αναπηρία) γυναίκα αναγκάστηκε να συντηρεί τα φάρμακά της σε ψυγείο διπλανού διαμερίσματος προκειμένου να μην διατρέξει άμεσο κίνδυνο η υγεία της. Εκτός των σοβαρότατων προβλημάτων υγείας της γιαγιάς, η οικογένεια μαστίζεται και από μεγάλα οικονομικά προβλήματα καθώς το μοναδικό εισόδημα που μπαίνει στο σπίτι είναι η σύνταξη της γιαγιάς, η οποία δεν φτάνει σε καμία περίπτωση για να καλύψει ούτε τις βασικές ανάγκες της οικογένειας.


Το δίχτυ προστασίας της πολιτείας για τις ευπαθείς ομάδες είναι ανύπαρκτο και γι’ αυτό ακέραια η ευθύνη βαραίνει τη ΔΕΗ και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που έχουν αφήσει εκατοντάδες χιλιάδες ευάλωτους συμπολίτες μας έρμαια της οικονομικής κρίσης.


Το ρεύμα δεν είναι εμπόρευμα, είναι κοινωνικό αγαθό και κανένας πολίτης δεν πρέπει να το στερείται επειδή αδυνατεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του. Το Κίνημά μας θα είναι στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας που μαστίζονται από την αναλγησία κυβέρνησης και ΔΕΗ. Δηλώνουμε σε όλους τους τόνους ότι θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας και δε θα αφήσουμε κανέναν μόνο του στην κρίση.


%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%af%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%b4%ce%b5%cf%83%ce%b7-%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%ac%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b9-2


Δείτε το βίντεο από τη δράση επανασύνδεσης


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ