Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

«Αντιφασίστας» και «αντιρατσιστής» ο παιδεραστής – προπονητής της Κρήτης

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά απέρριψε ομόφωνα την χορήγηση ελαφρυντικού πρότερου έντιμου βίου στον καταδικασθέντα Νίκο Σειραγάκη, επικυρώνοντας έτσι την πρωτόδικη απόφαση, βάσει της οποίας καταδικάστηκε σε 401 έτη φυλάκισης.

Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί για τις πράξεις του σε βάρος 36 παιδιών. Τον Μάιο του 2013, έπειτα από μία μαραθώνια διαδικασία, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά, επέβαλε στον πρώην προπονητή ποινή κάθειρξης 401 ετών, που κατά συγχώνευση γίνονται 220 και από αυτά, θα εκτίσει τα 25.

Ο εγκληματίας εμφανίστηκε αμετανόητος, δηλώνοντας ότι δεν έκανε κάτι που «δεν ήθελαν τα παιδιά», ενώ δήλωσε ότι «σε 10 χρόνια οι ποινές του δεν θα έχουν καμία αξία», γιατί όπως είπε, «θα είναι έτσι τα ήθη της κοινωνίας» και αυτό που έχει κάνει, δεν θα έχει καμία σημασία.

Κρατήστε το αυτό. Το έχουμε πει και το έχουμε δείξει με αρκετά άρθρα. Το επόμενο βήμα της θρησκείας του «προοδευτισμού» είναι η φυσιολογικοποίηση της παιδεραστίας.


Το ότι δίνεται "φωνή" σε τέτοια άτομα από τις διάφορες τατιάνες, φωνάζει το πόσο κοντά είναι τελικά, αυτά τα.. "10 χρόνια".
ΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ