Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Αγωγή 550 εκατ. δολαρίων κατά Soros από πατέρα νεκρού αστυνομικού

Αγωγή εναντίον ΜΚΟ του Soros ύψους 550.000.000 δολαρίων κατέθεσε πατέρας αστυνομικού που δολοφονήθηκε κατά τα επεισόδια που οργάνωσαν οι δήθεν αυθόρμητα εξεγερμένοι υπάλληλοι του Χρηματιστή. 

33.000.000 έδωσε ο πατερούλης Soros σε έμμισθους διαδηλωτές να σπάσουν καταστήματα και αυτοκίνητα πολιτών παριστάνοντας τους αυθόρμητους εξοργισμένους νέους.

Ο πατέρας του αστυνομικού του Ντάλας που σκοτώθηκε από έναν οπλοφόρο κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας υπέρ της
ζωής των μαύρων προχώρησε σε αγωγή κατά των ακτιβιστών της οργάνωσης και του George Soros για 550 εκατομμύρια δολάρια. Σε μια ξεχωριστή υπόθεση ένας άλλος αστυνομικός κατέθεσε αγωγή για τραυματισμούς που υπέστη κατά τη διάρκεια μιας παρόμοιας διαδήλωσης δύο μέρες αργώτερα.
Ο πατέρας του Patrick Zamarripa κατέθεσε αγωγή εναντίον της οργάνωσης Black Lives Matter και άλλων ομάδων για «υποκίνηση πολέμου κατά της αστυνομίας», που οδήγησε στο θάνατο του γιου του, αλλά και του George Soros, φερόμενου ως χρηματοδότη και υποστηρικτή της οργάνωσης BLM.




Η αγωγή κατατέθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ στο Ντάλας την Δευτέρα και ζητά 550 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση. 

«Ενώ η εναγόμενη οργάνωση BLM ισχυρίζεται ότι καταπολεμά τον ρατσισμό κατά των μαύρων», αναφέρει η αγωγή, σύμφωνα με το “Fort Worth Star Telegram”, «το κίνημα στην πραγματικότητα υποκίνησε και διέπραξε βία, σοβαρούς τραυματισμούς και το θάνατο αστυνομικών όλων των φυλών και εθνοτήτων, Εβραίων και λευκών. Η εναγόμενη οργάνωση BLM είναι στην πραγματικότητα μια βίαιη και επαναστατική εγκληματική συμμορία».

Ο 32χρονος αστυνομικός του Ντάλας Patrick Zamarripa βρισκόταν σε περιπολία με το ποδήλατό του την 7η Ιουλίου του τρέχοντος έτους, όταν εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωναν στο κέντρο της πόλης του Ντάλας, διαμαρτυρόμενοι για τις πρόσφατες «εκτελέσεις» αφροαμερικανών από την αστυνομία.

Προς το τέλος της πορείας ένας ελεύθερος σκοπευτής, ο Micah Johnson άνοιξε πυρ, αιφνιδιάζοντας το πλήθος και σκοτώνοντας πέντε αστυνομικούς – τέσσερις από το αστυνομικό τμήμα του Ντάλας, συμπεριλαμβανομένου και του Zamarripa.




το είδα


Δες και,



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ