Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!


777fd4b38f1d4d381f93aaabb29458ef
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΣΤΕΙΛΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ! ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ…
Η κυβέρνηση Τσίπρα υπέστειλε ακόμη μία σημαία. Διακήρυσσε τα περί γερμανικών αποζημιώσεων, αλλά σήμερα ως πρωθυπουργός ο Τσίπρας το μόνο που κάνει είναι να πλέκει το εγκώμιο της Μέρκελ.
Υπάρχει όμως και ο πατριωτικός αγώνας. όπως διαβάζουμε από το προφίλ του…

ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς, παραμένοντας πιστός στη βασική του θέση για την διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων διοργανώνει διαδικτυακή ψηφοφορία για τη συλλογή υπογραφών, ώστε να πιεστεί η Κυβέρνηση να εγγράψει επιτέλους τις Γερμανικές Αποζημιώσεις στον
κρατικό προϋπολογισμό.
 
Η διαδικτυακή αυτή ψηφοφορία, στόχο έχει να αναγκάσει την κυβέρνηση να αναλάβει πρακτικές πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της αποτελεσματικής διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα και να θέσει την ελληνική Βουλή προ των ευθυνών της.
Όπως δήλωσε ο Νότης Μαριάς: «η Γερμανία δε μπορεί πλέον να κρύβεται και σύντομα θα αναγκαστεί να σεβαστεί τις Διεθνείς Συνθήκες που της επιβάλουν την καταβολή των πολεμικών επανορθώσεων, την επιστροφή του κατοχικού δανείου και την αποζημίωση των συγγενών των θυμάτων που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.   Καλούμε όλους τους απανταχού Έλληνες να στηρίξουν το δίκαιο αυτό αγώνα ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ. Καλούμε και την ελληνική Βουλή να πράξει το ίδιο.      Δε θα σταματήσουμε μέχρι να τα καταφέρουμε.»

Ψηφίζετε στην ιστοσελίδα notismarias.gr, η γνώμη σας μετράει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ