ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Η Δημοκρατία ενίκησε και στις ΗΠΑΌταν βλέπεις τους ρουφιάνους να κλαίνε, πρέπει να φωνάζεις με όλη τη δύναμη της ψυχής σου.
Δημοκρατία! Ο λαός Νίκησε! Θάνατος στη φασιστική παγκόσμια διακυβέρνηση. Κάτω η Χούντα των Αγορών. Κάτω οι φασίστες της Ανοιχτής Κοινωνίας. Μπρέξιτ και Τραμπ είναι επανάσταση των Πολλών ενάντια στη ΑΘΕΑΤΗ Χούντα, και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Λευτεριά στο λαό!

Η νεοναζί εβραία Δωροθέα, ζήτησε από τον Ντόναλντ, «να σεβαστεί τη δημοκρατία, την ελευθερία, το σεβασμό του κράτους δικαίου, την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, ανεξάρτητα από την προέλευσή τους, το χρώμα του δέρματός τους, τη θρησκεία, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή τις πολιτικές τους απόψεις».

Έβαλε μπροστα δηλαδή την φασιστική ατζέντα ατζέντα της νεοναζιστικής Ανοιχτής Κοινωνίας. Μόνο τις μεταρρυθμίσεις ξέχασε.

Το πακέτο της Δωροθεας το σέβεται πάντως η (αμερικανογερμανική) Κοινοπραξία Τσιπρά – Panos χίκ.

-Η Δημοκρατία και η Ελευθερία θα
νικήσουν και στην Αυστρία και στην Γαλλία και στην Ελλάδα.

-Οι ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ θα μπουν στο χρονοντούλαπο. -Ο λαός θα πάρει ξανά την εξουσία από τους τοκογλύφους και τους υπαλλήλους τους.

το είδα


Γιατί χαίρετε ο Κόσμος και χαμογελάει πατέρα;

Οι πιο χαρούμενοι από όλους για τη Νίκη του λαϊκού κινήματος του Τραμπ είναι οι Σύριοι, οι Σέρβοι στο Κόσσοβο, και οι ρωσοφωνοι της ανατολικής Ουκρανίας.

Η εβραιουργιά συνεχίζει να κλαίει με λυγμούς και αναφιλητά. Οι ρουφιανοι της ναυαρχίδας της εβραιουργιάς του Economist έγραψαν για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών. «Στην αρχή ήταν αδιανόητο, μετά ήταν εξαιρετικά απίθανο, τώρα είναι η πραγματικότητα».

το είδα


Έγινε η δεύτερη αμερικανική επανάσταση

Κόντρα σε όλους και σε όλα, ο ανώνυμος αμερικανός ψήφισε ΟΧΙ στην τηλεόραση και τους επικοινωνιολόγους και κυρίως ψήφισε «κάθαρση» από το διεφθαρμένο κατεστημένο. Αν δεν γίνει μεγάλη «επέμβαση» ο Τραμπ θα βγει πρόεδρος, και θα αλλάξουν όλα. Μέχρι και η κοινοπραξία Τσιπρά.

το είδα Κλαίνε οι ρουφιάνοι 

Γράφουν: «Τεράστιο σοκ για το Βερολίνο». Στην Κοινοπραξία Τσιπρά να δείς, που έπαιξαν τα ρέστα τους στο ίδρυμα Λεβί.Εκεί είναι το ΣΟΚ. Και ετοιμάζουν βαλίτσες. Και οι καθοδηγητές στην Βασιλίσσης Σοφίας. Έρχεται άλλη βάρδια.

Εν τω μεταξύ συνεχίζουν την προπαγάνδα τα πρακτόρια. Απτόητοι.
Αντιγράφω την «είδηση» από την «Ημερησία» του «κεντροαριστερού» Μπομπολιστάν.


«Η πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν έσπευσε να στείλει πρώτη τα συγχαρητήριά της στον Ντόναλντ Τραμπ. «Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τους Αμερικανούς πολίτες», έγραψε στο Twitter η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου».

-Θα μάθουν να σέβονται και το Εθνικό Μέτωπο και την Μαρίν και θα κάνουν και "ακροδεξιές" γαργάρες. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

το είδα
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ