Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Απίστευτη είδηση από την ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Αριστεροί «αντίφα» αρνούνται να παραδώσουν τον υπό κατάληψη χώρο που μένουν για να μείνουν μέσα «πρόσφυγες»! (video)

Η είδηση δεν είναι φάρσα. Είναι άλλη μία απόδειξη της υποκρισίας που είναι συνώνυμο της αριστεράς σε κάθε της μορφή. ​Από την κοινοβουλευτική / κυβερνητική, έως την εξωκοινοβουλευτική / «εξτρεμιστική».


Υπό οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες, αυτοί οι αριστεροί στο Βερολίνο θα βρίσκονταν έξω από αυτό τον χώρο και θα διαμαρτύρονταν για λογαριασμό των μεταναστών, διακηρύσσοντας ότι οι μετανάστες έχουν «δικαίωμα διαμονής και φροντίδας» εις βάρος του Γερμανού φορολογούμενου και θα κατήγγειλαν όποιον αντιδρούσε ως «φασίστα» και «ρατσιστή». Και θα έριχναν ίσως και μερικές μολότοφ στους αστυνομικούς. 


Αλλά όχι αυτή τη φορά. Βλέπετε, ο χώρος που έχει προγραμματιστεί να γίνει «κέντρο ασύλου», τελεί υπό κατάληψη μιας ομάδας αναρχικών-‘αντίφα’. Και τώρα διαδηλώνουν μπροστά από το δημαρχείο με το σύνθημα της «Όχι στην αυλή μου!» ζητώντας να μην
παραδοθεί ο αγαπημένος τους χώρος στους «ταξικούς αδελφούς». 


Δείτε το βίντεο (Russia Today) :




Λέει το βίντεο: Οι πρόσφυγες δεν είναι τόσο ευπρόσδεκτοι (Refugeesnotsowelcome). Κανονικά οι αριστεροί είναι στην πρώτη γραμμή στη Γερμανία, όταν πρόκειται για διαδηλώσεις για τα δικαιώματα των «προσφύγων». Εδώ στο Kiefholzstrasseστο Berlin-Neuköllnτα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Το ακίνητο που μπορείτε να δείτε εδώ στο παρασκήνιο έχει καταληφθεί από τους «Αριστερούς-Εναλλακτικούς» του Wagenburg, χωρίς φυσικά κάποιο συμβόλαιο και τώρα πλέον πρέπει να εκκενωθεί για να δημιουργηθεί χώρος για νέα καταλύματα ασύλου. Το ακίνητο είναι έκτασης 8000 τετραγωνικών μέτρων, και ζουν σε αυτό είκοσι κάτοικοι με το όνομα "SchwarzerKanal" (Μαύρο Κανάλι). Στους ένοικους, όμως, δεν αρέσουν καθόλου αυτά τα σχέδια και την Τετάρτη διαδήλωσαν μπροστά από το δημαρχείο του Neukölln εναντίον αυτής της εκκένωσης. Ένα από τα επιχειρήματά τους είναι ότι αυτό αποτελεί πρόσχημα για να εκκενωθεί το κτίριο. Η δήμαρχος του Neukölln εξακολουθεί να ελπίζει για μια ειρηνική λύση. 



ΚΟ: Να σημειώσουμε ότι “Der Schwarze Kanal” ήταν μια σειρά από πολιτικές εκπομπές προπαγάνδας που μετέδιδε σε εβδομαδιαία βάση μεταξύ 1960 και 1989 η τηλεόραση της Ανατολικής Γερμανίας! Επίσης σύμφωνα με την wikipedia, ο χώρος αυτός, στον οποίον έχουν τοποθετηθεί τροχόσπιτα και βαγόνια, τελεί υπό κατάληψη “queer”, που σημαίνει ομοφυλόφιλων γυναικών (κυρίως). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »