Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Οί έμμισθοι εγκάθετοι του Facebook (Ρουφιάνοι νεοταξίτες)

«Νέες τεχνικές χειραγώγησης της κοινής γνώμης»

Η δημοσιογραφος Sharyl Attkisson μεταξυ άλλων μεθόδων ανέφερε και τη «…δημιουργία παρουσίας στα social media, συμπεριλαμβανομένων λογαριασμών σε Facebook και Twitter, που τα χειρίζονται πληρωμένοι επαγγελματίες…» με λίγα λόγια έμμισθοι εγκάθετοι, οργωνουν το Fb το twitter κλπ και με διάφορους τρόπους ( οργανωμένες επιθέσεις, ύβρεις, λασπολογία, χυδαιότητα, χαρακτηρισμούς και ταμπελοποίηση ) προσπαθούν να τρομοκρατήσουν και να φιμώσουν όσους εχουν -ΑΚΟΜΗ- αντιθετη με τα αφεντικά τους άποψη.

Θα δείτε λοιπόν να σάς επιτίθενται, γιατί δήθεν δεν έχετε την πηγή από ένα άρθρο που κοινοποιήσατε ή αναρτήσατε και δεν μπορείτε να το τεκμηριώσετε, αλλά δε θα τούς δείτε να επιτιθενται ποτέ ούτε στο συγκεκριμένο Blog ή site που το πρωτοανακοίνωσε. Δε θα τούς δείτε ποτέ να επιτίθενται όταν οι
αναρτήσεις «βολεύουν» τα συμφέροντα τής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Εκεί δε χρειάζονται ούτε αποδείξεις , αλλά ούτε και οι πηγές. Μπορούμε να κάνουμε όσα μονταζ θέλουμε.

Θα τούς δείτε να σάς χαρακτηριζουν φασίστα, ρατσιστή, ναζιστή τα ίδια και τα ίδια ΟΛΟΙ τους, σε τέτοιο βαθμό που σού κινούν υποψίες. Δε θα τούς δείτε ΠΟΤΕ να υπερασπίζονται τούς Ελληνες, την πατρίδα, και το εθνος. Θα τούς δείτε να χρησιμοποιουν ΟΛΟΙ τους τα ίδια επιχειρήματα, λές και μόλις βγήκαν από το σεμινάριο, επιχειρήματα τού τύπου «Είμασταν κι εμείς μετανάστες από τη Μ Ασία, και πήγαμε στη Γερμανία και τέτοια, συγχεοντας και εξομοιώνοντας παντελώς ανόμοια πράγματα.

Και προσέχετε και τα…προφίλ. Πολλοί από αυτούς εχουν πολλά προφίλ με τα οποία μπαίνουν στις διάφορες ομάδες ή γινονται φίλοι και «κατασκοπεύουν».

Προσέχετε λοιπόν. Τα πράγματα δεν είναι και τόσο αθώα.

Kostas Vittas

12744119_10205912635639893_4537746930582408115_n

Σχετικά: Τα τρόλ του Facebook

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »