ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Το «βρώμικο» παιχνίδι Η.Π.Α. και CIA στην Συρία που οδηγεί τον πλανήτη σε παγκόσμιο πόλεμο

Ο ανιψιός του δολοφονηθέντος Αμερικανού προέδρου, Τζον Κέννεντυ, Robert F. Kennedy Jr., μιλώντας στο ρωσικό Sputnik, δήλωσε πως οι Αμερικανοί είναι ανενημέρωτοι σε σχέση με το γεγονός ότι η Ουάσινγκτον και η CIA σκοπεύουν να ανατρέψει την εκλεγμένη συριακή κυβέρνηση.

Σε πρόσφατο άρθρο του για το περιοδικό Politiko, ο Αμερικανός δικηγόρος έγραψε ότι οι Η.Π.Α. αποφάσισαν να απομακρύνουν τον Σύριο πρόεδρο Bashar al-Assad, όταν αρνήθηκε να στηρίξει έναν αμερικανικών συμφερόντων αγωγό αερίου από το Κατάρ, που θα το μετέφερε μέσω Σαουδικής Αραβίας, Ιορδανίας, Συρία και Τουρκίας στην Ευρώπη.

«Αν μελετήσουμε την ιστορία των σχέσεων μεταξύ Η.Π.Α. και Μέσης Ανατολής, επικεντρωνόμαστε στην βίαιη αμερικανική παρέμβαση σε Συρία, Ιράκ, Ιορδανία, Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο. (...) Σε σχέση με την Συρία οι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν ότι οι Η.Π.Α. προσπαθούν να ανατρέψουν την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, κόντρα στην (ανακοινωθείσα) εξωτερική πολιτική και κόντρα στις (ανακοινωθείσες) αμερικανικές αξίες».

O Κέννεντυ Jr. ανέφερε στο Sputnik πως η CIA προσπάθησε να δολοφονήσει τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Συρίας, δίνοντας μίζες σε
σύριους στρατιωτικούς, αλλά το σχέδιο αποκαλύφθηκε και τότε η Δαμασκός απέλασε όλους τους Αμερικανούς διπλωμάτες από την χώρα.

Τέλος, ο δικηγόρος αναφέρθηκε στην ανάμειξη της CIA στο Ιράκ, η οποία έφερε στην ουσία τον Σαντάμ Χουσείν στην εξουσία, καθώς και στον Muammar Gadhafi, ο οποίος όσο ήταν στην εξουσία κρατούσε την Λιβύη σταθερή.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η αμερικανοκίνητη «Αραβική Άνοιξη» προκάλεσε το χάος σε χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, με την Συρία να αντιστέκεται χάρη στην βοήθεια της Ρωσίας και τον Λίβανο να αποτελεί επόμενο στόχο των παγκοσμιοποιητών της Ουάσινγκτον.

Αν και εφόσον η Δύση δεν εγκαταλείψει την θέση της ότι απαραίτητη προϋπόθεση για επίτευξη λύσης στη Συρία είναι να απομακρυνθεί ο Άσαντ από την εξουσία και δεν αποδεχθεί τα νέα δεδομένα μετά την εμπλοκή της Ρωσίας στην χώρα, καθώς η Μόσχα πέτυχε τον στόχο της να διασώσει το καθεστώς της Δαμασκού, τότε θα οδηγηθούμε αναπόφευκτα σε σύγκρουση στην ευρύτερη περιοχή και επέκτασή της σε παγκόσμιο επίπεδο. Γι αυτό το σενάριο έχει ήδη προειδοποιήσει το Κρεμλίνο.

Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ