ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΦΙΛΗ;Στην πρόσφατη αντιπαράθεση μεταξύ του Υπ. Παιδείας Νίκου Φίλη (ο οποίος μαζί με τους συντρόφους του καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες να το μετατρέψει σε Υπ. Αηδίας} και του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθίμου, ο Φίλης ανέφερε ότι δεν επιθυμεί το σχολείο να «μετατραπεί σε θέατρο αντιπαραθέσεων και κηρυγμάτων με πρωταγωνιστές εξωσχολικούς παράγοντες», ότι «η εκπαίδευση είναι ευθύνη της Πολιτείας» και ότι οι «εξωσχολικοί παράγοντες π.χ. εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων κοινωνικών φορέων μπορούν να παρευρίσκονται σε εκδηλώσεις στο χώρο του σχολείου όχι όμως σε ώρα μαθήματος.» Τέλος, ο Φίλης δεν παρέλειψε να επικαλεστεί τη γνωστή ‘δημοκρατική’ καραμέλα: «θέλω να καθησυχάσω τον Παναγιώτατο ότι επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ δεν σχεδιάζονται διωγμοί και μάλιστα λόγω των θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων των πολιτών. Προφανώς ο κ. Άνθιμος συγχέει εποχές… Στόχος μας είναι το ανοιχτό δημοκρατικό σχολείο και αυτό υπηρετούμε».

Ας μας πει ο λαλίστατος κ. Φίλης αν επιτρέπονται στα σχολεία φτηνιάρικα προπαγανδιστικά φυλλάδια μίσους από συνδικαλιστικά όργανα της κομματικής του συνομοταξίας/συμμορίας με οδηγία μάλιστα προς τους μαθητές «ΤΟΥΣ» να συζητήσουν το περιεχόμενο την ώρα του μαθήματος. Αλήθεια!! Θα γίνει κάποιος έλεγχος για
αυτά τα πολυπληθή φαινόμενα (χρόοοοονια αυτή η ιστορία) ή θα περιοριστεί ο Φίλης στον έλεγχο των Μητροπολιτών και κληρικών που με πρόσκληση έχουν επισκεφθεί τα σχολεία μέχρι σήμερα, μπας και έκαναν κατήχηση αντί για ομιλία; Ας μας πει αν οποιαδήποτε Μητρόπολη μπορεί να κάνει το ίδιο, να μοιράζει όποτε γουστάρει φυλλάδια στα σχολεία με ρητή εντολή μάλιστα «ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΙ», να συζητηθεί το περιεχόμενό τους την ώρα του μαθήματος και να δίδει περαιτέρω οδηγίες δράσης που επεκτείνονται στο οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον των μαθητών, όπως έγινε στην παρακάτω περίπτωση. Ας μας πει επιτέλους, για να τελειώνουμε με αυτό το ΠΑΡΑΜΥΘΙ, αν τα εθνομηδενιστικά, άθεα, συνδικαλιστικά όργανα της ιδεοληπτικής του νομενκλατούρας αποτελούν μέρος της Ελληνικής Πολιτείας.


ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΦΙΛΗ;
Αυτό που σε κάνει πραγματικό φασίστα είναι η κρυφή σου επιθυμία να ΞΕΡΙΖΩΣΕΙΣ από τη συνείδηση των Ελλήνων την Πίστη που τους κράτησε ζωντανούς εις τους αιώνες. Που κράτησε το γένος των Ελλήνων ζωντανό Φίλη κατάλαβες; Κατάλαβες αρνητή της Γενοκτονίας εις βάρος των Ποντίων; Οι άλλοι φασίστες ως εκ τούτου μπροστά σας φαίνονται άγγελοι. Το ανέκδοτο του «ανοιχτού» και «δημοκρατικού» σχολείου είναι το παρασύνθημα μιας εποχής που ΔΕΝ άλλαξε, πονηρέ ‘προοδευτικέ’ Φίλη.Φαίη/Αβέρωφ


Φαίη said


μια μικρή λίστα ‘ομολογίας’ του εθνοκτόνου/γενοκτόνου και άθεου υπουργού αηδίας

* γνωστές δηλώσεις απαξίωσης και μηδενιστικής αλαζονείας για το Άγιο Φως και τα Λείψανα της Αγίας Βαρβάρας

* δεν υπάρχει Γενοκτονία των Ποντίων

* εγκύκλιος όπου ζητά από τα σχολεία να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις για το ολοκαύτωμα των Εβραίων

* εγκύκλιος που μετέτρεψε σε «προαιρετικές» τις εορταστικές εκδηλώσεις για τους Τρεις Ιεράρχες στην Πρωτοβάθμια και στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Οι εκδηλώσεις είχαν οριστεί ως εκκλησιασμός και δραστηριότητες για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα γράμματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ