Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Εὐκαιρίες καῤῥιέρας στὴν Ἑλλάδα…

700 εκατομμύρια σε ΜΚΟ θα δώσει η ΕΕ.
90% των χρημάτων που παίρνουν oι ΜΚΟ πάει σε έξοδα λειτουργίας, λέει η Αction Aid…
ΜΚΟ που εισπράττουν εθνικές και ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, κρατούν Φορολογικά Βιβλία;
Κάνουν Δημοσίους Διαγωνισμούς για Προμήθειες;

Σανό!
Ευρωμπίζνες….
Ο μπαμπάς έκανε λαμπράν καριέρα ως ρουφιάνος στην αριστερή Ελευθεροτυπία του Φυντανίδη και ως συνεργάτης του νεοφιλελέ αμερικανικού Human Reich Watch με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ιός.

Μετά, η Ελευθεροτυπία έκλεισε, οπότε ξεκίνησε άλλη λαμπρή καριέρα, δίνοντας διαλέξεις σε διάφορες «αναρχικές» Βίλλες, Επαύλεις, Resort, All inclusive διαλέξεις κατά του ρατσισμού και του Αντισημιτισμού -που μας καίει.

Ήταν όμως πολύ οικονόμος και αυτός και η γυναικα του η Άντα, και όλο και κάτι ἐβαζαν στην άκρη, ώστε να αποκαταστήσουν και να σπουδάσουν την κορούλα τους, ερευνήτρια σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, και διοίκηση Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (LSE), ώστε να assholeθεί με το σχεδιασμό και την υλοποίηση ανθρωπιστικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. 

Κι έτσι το Χριστινάκι προσφάτως άνοιξε το δικό της μαγαζί και
περιμένει την βοήθεια όλων μας.

Εὐκαιρίες καῤῥιέρας στὴν Ἑλλάδα...1


Πρέπει νὰ ἐπανεκπαιδευθοῦμε στὴν …φιλοξενία!!!


Και από το εσωτερικό και από το εξωτερικό.
Και η επιχείρηση της κορούλας.

Εὐκαιρίες καῤῥιέρας στὴν Ἑλλάδα...3

Εὐκαιρίες καῤῥιέρας στὴν Ἑλλάδα...4

Εὐκαιρίες καῤῥιέρας στὴν Ἑλλάδα...6
Μωρέ μην ακούτε!
Ευκαιρίες καρριέρας υπάρχουν και στην Ελλάδα.

Εὐκαιρίες καῤῥιέρας στὴν Ἑλλάδα...5

refugees-welcome

Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »