Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Απόβαση Αμερικανών στρατιωτών στην Υεμένη για να πάρουν τον έλεγχο των πετρελαϊκών αποθεμάτων! Νέο πλιάτσικο. Ιράκ, Συρία, Λιβύη, Υεμένη. Οι Έλληνες στρατιώτες πληρώματα των Patriot στη Σ Αραβία κατάντησαν μισθοφόροι των πετρελαιάδων!

 

Ένα νέο απόσπασμα αμερικανικών δυνάμεων έφθασε στην επαρχία al-Mahrah, στη ΝΑ Υεμένη καθώς η Washington συνεχίζει τις επιθετικές της απόπειρές για να πάρει τον έλεγχο των πετρελαϊκών αποθεμάτων και να λεηλατήσει το υπέδαφος της επαρχίας αυτής που είναι πλούσια σε κοιτάσματα.

Λιβύη, Ιράκ, Συρία, Υεμένη όλοι οι πόλεμοι των ΗΠΑ είναι για το πετρέλαιο….Είμαστε με τη σωστή πλευρά της ιστορίας με τους Απάνθρωπους υποστηρίζουμε τους πειρατές του πετρελαίου τους υπέρ-ληστές του κρατικού πλούτου τόσων χωρών. 

Ο πόλεμος στην Υεμένη διεξάγεται από τη Συμμαχία της Σ Αραβίας κατά των σιιτών Χούτι που ελέγχουν την πρωτεύουσα Σαναά. Σαουδάραβες κι Αμερικανοί θέλουν να

καρπωθούν τον ενεργειακό πλούτο της Υεμένης. Έχουμε στείλει Patriot συστοιχίες και τα πληρώματα τους για να φυλάνε τις περιουσίες των Σαουδαράβων στη διαμάχη τους με τους Χούτι καθώς οι σιίτες επιχειρούν αντίποινα σε πετρελαϊκούς στόχους της μοναρχίας του Κόλπου. Ενδέχεται να στείλουμε και στα ΗΑΕ οι Έλληνες στρατιώτες γίνονται στην ουσία μισθοφόροι των πετρελαιάδων Σαουδαράβων στο βρώμικο πόλεμο κατά λαού Υεμένης. Το βασικό κίνητρο της επίσκεψης του Σαουδάραβα πρίγκιπα Μπιν Σαλμάν στην Αθήνα ήταν πρωτίστως η εμβάθυνση της στρατιωτικής συνεργασίας. Μποϊκοτάρουμε τη Ρωσία “στο όνομα των αξιών!” »
Αλλά…Ζήτω η Σαουδική Αραβία, που βομβαρδίζει την Υεμένη, σκοτώνει 400.000 ανθρώπους, αποκεφαλίζει δημόσια, καταδικάζει τους ομοφυλόφιλους σε θάνατο!

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ