Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Έρχονται οι αστυνομικοί του κλίματος: Θα συλλαμβάνουν και θα ανακρίνουν ανθρώπους για «κλιματικά εγκλήματα»!

 Έρχονται οι αστυνομικοί του κλίματος: Θα συλλαμβάνουν και θα ανακρίνουν ανθρώπους για «κλιματικά εγκλήματα»!

Η Γαλλία εξοπλίζει 3.000 νέους «πράσινους αστυνομικούς» για να συλλάβουν και να διώξουν άτομα για τα λεγόμενα «κλιματικά εγκλήματα» που θα μπορούσαν να σημαίνουν σχεδόν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης ακόμα και της εκπνοής διοξειδίου του άνθρακα(!)

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Gerald Darmanin, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να προσλάβει χιλιάδες άτομα για την «πράσινη αστυνομία» και τη διερεύνηση περιβαλλοντικών εγκλημάτων.

«Αποφασίσαμε να ενισχύσουμε μαζικά τους πόρους του Κεντρικού Γραφείου για την Καταπολέμηση της Ζημίας στο Περιβάλλον και ξεκινάμε με 3.000 θέσεις «πράσινης αστυνομίας»», συνέχισε. «Ο στόχος είναι, σε κάθε ταξιαρχία χωροφυλακής, να υπάρχουν χωροφύλακες εκπαιδευμένοι στην οικολογία».

«Θα είναι μια επανάσταση», πρόσθεσε ο Darmanin…

Ο Καναδάς ετοιμάζει και “φυλακές” κλίματος

Η καναδική κυβέρνηση κατασκευάζει τώρα μια νέα εγκατάσταση δίωξης και ανάκρισης εγκλημάτων για το κλίμα, με δωμάτια ανακρίσεων και οπλοστάσιο!

Το νέο κτίριο στο Winnipeg που κατασκευάζεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής του Καναδά (ECCC) θα περιέχει ένα οπλοστάσιο πυροβόλων όπλων, αίθουσες ανακρίσεων, βιολογικά εργαστήρια, γραφεία σύνδεσης με τα μέσα ενημέρωσης, «δωμάτια πληροφοριών» και

εγκαταστάσεις πληροφοριών κτλ…

Τα δωμάτια «πληροφοριών» θα στεγάζουν πράκτορες πληροφοριών του Καναδά που θα κατασκοπεύουν αγρότες και κτηνοτρόφους για να δουν εάν διαπράττουν «κλιματικά εγκλήματα», σύμφωνα με τα οποία θα μπορούσαν να διωχθούν. Θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας στους φακέλους για το κλίμα, εάν εκπέμπετε πολύ άνθρακα ή χρησιμοποιείτε πάρα πολύ λίπασμα.

Το συγκρότημα αυτό, εκτιμάται ότι είναι μεγαλύτερο από 50.000 τετραγωνικά πόδια και θα φιλοξενήσει εκατοντάδες αστυνομικούς κλίματος καθώς και προσωπικό υπεύθυνο για την πρόγνωση του καιρού.

Η νέα νομοθεσία που πέρασε αθόρυβα απο το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής, δίνει την εξουσία στην (πράσινη) αστυνομία να έχει πρόσβαση σε τοποθεσίες χωρίς ένταλμα έρευνας προκειμένου να «επαληθεύσουν τη συμμόρφωση των πολιτών».

Σχετικό: Yuval Noah Harari «Η ανοχή του κόσμου στα μέτρα Covid, μας κάνει ανοιχτούς σε ακραίες ιδέες σχετικά με την αντιμετώπιση της κλιματική αλλαγής».

Στόχος είναι οι αγρότες

Η κυβέρνηση Τριντό παρουσίασε πρόσφατα ένα σχέδιο μείωσης της χρήσης λιπασμάτων στις καναδικές φάρμες κατά 30%. Οι αγρότες σε ολόκληρη τη χώρα και οι κυβερνήσεις των δυτικών επαρχιών έχουν καταδικάσει δριμύτατα αυτήν την πολιτική, υποστηρίζοντας ότι θα βλάψει σοβαρά την προσφορά τροφίμων της χώρας.

Σύμφωνα με ορισμένους παρατηρητές, υπάρχει λόγος να πιστεύεται ότι αυτές οι ενέργειες αντιπροσωπεύουν τις απαρχές ενός νέου μοτίβου επιθέσεων κατά των αγροτών παρόμοιων με εκείνων που πυροδότησε την μαζική δυσαρέσκεια στην Ολλανδία και σε άλλα μέρη της Ευρώπης.

Αν και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν το έχει αναγνωρίσει, υπάρχει ανησυχία ότι οι βασικές μετρήσεις από τη δειγματοληψία νερού που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή θα χρησιμοποιηθούν για να επιβληθούν μελλοντικές κυρώσεις στη χρήση λιπασμάτων.

Αυτή η επίθεση στο άζωτο φαίνεται να εξαπλώνεται και αν ακολουθήσει όλες τις χώρες, θα οδηγήσει σε παγκόσμιο λιμό, αφού περίπου τέσσερα δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη Γη εξαρτώνται από λίπασμα με βάση το άζωτο για να τραφούν .

Αφαιρέστε το αζωτούχο λίπασμα και θα υπάρχει αρκετή τροφή μόνο για τον μισό πληθυσμό. Το άλλο μισό πεθαίνει από την πείνα. Αυτός φαίνεται να είναι ο στόχος. Το σχέδιο ήδη εφαρμόζεται.

Δείτε τι άλλο ετοιμάζουν στα πλαίσια της ατζέντας 2030: Πως το αποτύπωμα άνθρακα θα οδηγήσει σ’ ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης, χειρότερο κι απο αυτο της Κίνας!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ