Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Η Τελική Απομυθοποίηση της Ιολογίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε αυτό το βίντεο θα σας μιλήσω για ένα απίστευτο ιστορικό γεγονός. Χάρη στον μικροβιολόγο Στέφαν Λάνκα, είχαμε μια τελική διάψευση της ιολογίας.

Ο Στέφαν Λάνκα διεξήγαγε τα πειράματα ελέγχου που ανέτρεψαν τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι ιολόγοι για να αποδείξουν την ύπαρξη των ιών.

Θα σας εξηγήσω τα πάντα και θα σας δώσω το απαραίτητο πλαίσιο για να σας βοηθήσω να κατανοήσετε τη σημασία των πειραμάτων ελέγχου του Στέφαν Λάνκα.

Σας ζητώ να αναρτήσετε αυτό το βίντεο όπου μπορείτε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βοηθήσετε τη διάδοση αυτής της πληροφορίας ώστε να γίνει μια επιστημονική και ιατρική επανάσταση.

_________________________________________________

Στατιστικά στοιχεία για τα 4 πιο επικίνδυνα εμβόλια που δημιουργήθηκαν ποτέ

Πείτε έστω και μια φράση για τις βλάβες που προκαλούνται από τα εμβόλια και οι περισσότεροι "πιστοί" θα απορρίψουν αμέσως τη "θεωρία συνωμοσίας" σας. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι θα σας παραπονεθούν και θα σας εξομολογηθούν για όλα τα προβλήματα υγείας τους και

θα σας μιλήσουν για αυτιστικά παιδιά, παιδιά με σοβαρές αλλεργίες και ανεξήγητες διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά δεν θα μιλήσουν ούτε λεπτό για τις θανατηφόρες τοξίνες των εμβολίων. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Επί 60 χρόνια, το CDC προπαγάνδιζε τα εμβόλια ως το ιερό δισκοπότηρο της ιατρικής, σαν ένα μαγικό χάπι που εμποδίζει τους πάντες να πεθάνουν από τρομακτικές μολυσματικές ασθένειες από τις οποίες τίποτα άλλο στη γη δεν μπορεί να σώσει κανέναν. Ωστόσο, δισεκατομμύρια άνθρωποι επιβιώνουν χωρίς να έχουν κάνει κανένα εμβόλιο σε όλη τους τη ζωή, και κατά μέσο όρο, αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ πιο υγιείς από τα "πλήρως εμβολιασμένα" ανδρείκελα και ζόμπι που φαίνεται να παλεύουν με μυστηριώδεις διαταραχές το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους.

Γνωρίζατε ότι τα παιδιά δεν γεννιούνται με αυτισμό; Το "φάσμα" αναπτύσσεται καθώς τα παιδιά κάνουν όλο και περισσότερα εμβόλια, από τη γέννηση έως την ηλικία των 6 ετών, όταν περισσότερες από 60 τοξικές ενέσεις γίνονται στο αίμα τους, οι οποίες περιέχουν τα πάντα, από κύτταρα εκτρώσεων έως γενετικά τροποποιημένους ιούς και βακτήρια, για να μην αναφέρουμε το λάτεξ, το φυστικέλαιο, τα γαλακτοκομικά, το MSG, τη φορμαλδεΰδη και τα μολυσμένα κύτταρα νεφρών αφρικανικής πράσινης μαϊμούς.

Εάν εσείς ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο πάσχετε από διαταραχές του CNS, πεπτικές διαταραχές ή μαθησιακές δυσκολίες, ήρθε η ώρα να διερευνήσετε τα πιο επικίνδυνα εμβόλια.

Έχετε προβλήματα υγείας που οι γιατροί και οι παιδίατροι δεν φαίνεται να μπορούν να "λύσουν" μοιράζοντας αυτά τα συνταγογραφούμενα φάρμακα; Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για VTS - σύνδρομο τοξινών από εμβόλια. Όσο περισσότερα εμβόλια κάνετε, τόσο χειρότερα γίνονται τα προβλήματα, και δεν υπάρχει ούτε ένας Αμερικανός γιατρός που να μπορεί ή να δείχνει με το δάχτυλο την αιτία, παρόλο που οι περισσότερες σοβαρές τροφικές αλλεργίες συμπίπτουν άμεσα με τα συστατικά πολλών εμβολίων.

Το χειρότερο είναι ότι τα "εμβόλια" COVID-19 δεν είναι καν εμβόλια. Είναι ενέσεις πρωτεϊνών αιχμής που δημιουργούν θρόμβους στο αίμα (clot shots), και επιδεινώνουν τα τρέχοντα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένων των διαταραχών του κεντρικού νευρικού συστήματος, των ανωμαλιών του καρδιακού παλμού (μυοκαρδίτιδα), της γνωστικής λειτουργίας και των κινητικών δεξιοτήτων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα πιο επικίνδυνα "εμβόλια" στον πλανήτη γη είναι τα εμβόλια και τα αναμνηστικά εμβόλια COVID-19, επειδή στην πραγματικότητα δεν είναι καν εμβόλια, αλλά κάθε άτομο που τα κάνει νομίζει ότι είναι. Έρχονται λοιπόν εδώ - σοκαριστικές στατιστικές που αποκαλύπτουν τα 4 πιο επικίνδυνα ΕΜΒΟΛΙΑ που δημιουργήθηκαν ποτέ.

1. COVID-19 "Εμβόλια"

Κανένας που έχει υποστεί ένεση με δισεκατομμύρια πρωτεΐνες αιχμής, ή την "τεχνολογία" (mRNA) που μεταλλάσσει τα κύτταρά σας ώστε να τις δημιουργήσουν, δεν γνωρίζει τίποτα για την πραγματική "επιστήμη" που κρύβεται πίσω από αυτά, ή τις στατιστικές βλαβών και θανάτων, αλλιώς δεν θα τα έκανε ποτέ εξ αρχής. Τα εμβόλια Fauci είναι 300 φορές πιο θανατηφόρα από όλα τα άλλα εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια που έχουν ποτέ κατασκευαστεί και διανεμηθεί.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να προσθέσετε όλες τις βλάβες και τους θανάτους που προκλήθηκαν από τα 70 εμβόλια που εφευρέθηκαν και εγκρίθηκαν από τον FDA τις τελευταίες δεκαετίες, και κανένα άλλο εμβόλιο δεν πλησιάζει να είναι τόσο επικίνδυνο. Σύμφωνα με τα στοιχεία VAERS (Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων), στις ΗΠΑ έχουν ήδη αναφερθεί περισσότεροι από 12.000 θάνατοι που προκλήθηκαν από εμβόλια. Αυτό το σύστημα υστερεί πολύ σε σχέση με την πραγματικότητα και αντιπροσωπεύει μόνο ένα κλάσμα του ποσοστού των πραγματικών περιπτώσεων, αφού οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πιστεύουν καν ότι ήταν οι τοξίνες του εμβολίου, δηλαδή δισεκατομμύρια πρωτεΐνες αιχμής που μιμούνται τον ιό, που έστειλαν τους αγαπημένους τους στο νοσοκομείο ή σε πρόωρο θάνατο. Αυτό σημαίνει ότι τα εμβόλια του Fauci είναι πιο θανατηφόρα από τις ατομικές βόμβες.

2. Εμβόλιο MMR

Οι περισσότεροι γονείς θα συγκλονίζονταν αν μάθαιναν πόσο πιο επικίνδυνο είναι το εμβόλιο κατά της ιλαράς από το να κολλήσουν πραγματικά τον ιό της ιλαράς. Μια παρενέργεια που αναφέρεται στο προειδοποιητικό ένθετο του εμβολίου ιλαράς σας ενημερώνει ότι το ίδιο το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει τόσο υψηλό πυρετό, ώστε το θύμα να πάθει κρίση. Αυτό συμβαίνει σε ένα σε κάθε 3.000 άτομα που κάνουν την ένεση. Επιπλέον, η σύνδεση μεταξύ του εμβολίου MMR (ιλαρά, παρωτίτιδα, ερυθρά) αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον επικεφαλής επιστήμονα του CDC, τον Δρ William Thompson. Γιατί το MMR είναι τόσο τοξικό;

Περιέχει ορό βοοειδών που εξάγεται από το δέρμα αγελάδας και όταν χορηγείται με ένεση προκαλεί διαταραχές του συνδετικού ιστού, αρθρίτιδα και λύκο- επίσης δύσπνοια, χαμηλή αρτηριακή πίεση, πόνο στο στήθος και δερματικές αντιδράσεις. Το εμβόλιο MMR περιέχει επίσης ανασυνδυασμένη ανθρώπινη αλβουμίνη και WI-38 ανθρώπινους διπλοειδείς ινοβλάστες του πνεύμονα, που είναι το πρωτεϊνικό τμήμα του αίματος από συγκεντρωμένο ανθρώπινο φλεβικό πλάσμα, και όταν χορηγείται προκαλεί πυρετό, ρίγη, κνίδωση, εξάνθημα, πονοκέφαλο, ναυτία, δυσκολία στην αναπνοή και ταχυκαρδία.

3. Εμβόλιο πολιομυελίτιδας

Εάν κάθε Αμερικανός γνώριζε ότι έως και 98 εκατομμύρια Αμερικανοί εκτέθηκαν σε κρυφούς καρκινικούς ιούς όταν έκαναν ένεση με το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας, πόσοι θα εξακολουθούσαν να πιστεύουν ότι τα εμβόλια είναι το "ιερό δισκοπότηρο" της σύγχρονης ιατρικής; Αν κάθε Αμερικανός ήξερε ότι τα "εμβόλια" πολιομυελίτιδας από το στόμα αυξάνουν τα κρούσματα παράλυσης από πολιομυελίτιδα στα παιδιά, πόσοι θα εξακολουθούσαν να πιστεύουν στην "ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα" αυτών των εμβολίων;

 Το IPV, ή αδρανοποιημένο εμβόλιο πολιομυελίτιδας, που αναπτύχθηκε από τον Jonas Salk, χρησιμοποιεί νεκρά κύτταρα πολιομυελίτιδας, ενώ το OPV, ή εμβόλιο πολιομυελίτιδας από το στόμα, που αναπτύχθηκε από τον Albert Sabin, περνά τον ιό από πολλά ζώα προκειμένου να αποδυναμώσει το στέλεχος, αλλά αυτό δεν τον σκοτώνει. Έτσι, τα παιδιά που ήδη παλεύουν με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα από όλα τα άλλα τοξικά εμβόλια δεν μπορούν να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά τον εξασθενημένο ζωντανό ιό και καταλήγουν να τον μεταδίδουν σε άλλους. Αυτό εξαλείφει την παλιά "θεωρία της αγέλης" και στην πραγματικότητα βοηθά στην εξάπλωση της πολιομυελίτιδας, αντί να την προλαμβάνει.

4. Εμβόλιο κατά του ροταϊού

Το εμβόλιο του ροταϊού "RotaTeq" περιέχει έναν θανατηφόρο ιό χοίρου (γουρουνιού) που δεν έχει καμία δουλειά να βρίσκεται σε κανένα φάρμακο πουθενά και ποτέ, ωστόσο βρίσκεται μέσα σε ένα εμβόλιο που χορηγείται σε πολύ μικρά παιδιά, δύο φορές. Είναι τόσο θανατηφόρος, που μπορεί να προκαλέσει την εμπλοκή των εντέρων ενός παιδιού (που ονομάζεται ενδοσκόπηση) και να συσπειρωθούν μέσα τους σαν τηλεσκόπιο. Αυτό μπορεί να σκοτώσει ένα παιδί. 

Ο εφευρέτης του εμβολίου, Paul Offit, τσέπωσε εκατομμύρια δολάρια από τη φαρμακοβιομηχανία από το βρώμικο εμβόλιο. Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι το εμβόλιο υποτίθεται ότι προστατεύει από λοίμωξη από ροταϊό που προκαλεί πυρετό, εμετό και διάρροια, οδηγώντας σε απώλεια σωματικών υγρών, αφυδάτωση, νοσηλεία και θάνατο, αλλά το ίδιο το εμβόλιο προκαλεί συνήθως διάρροια, εμετό, πυρετό, συριγμό, βήχα, μόλυνση του αυτιού, έντονο πόνο στο στομάχι, αίμα στα κόπρανα. Σκέψου το. 

Σημειώστε το Vaccines.news στις αγαπημένες σας ανεξάρτητες ιστοσελίδες για ενημερώσεις σχετικά με τα πειραματικά "εμβόλια" που προκαλούν θρόμβους αίματος, μυοκαρδίτιδα και σοβαρές, χρόνιες φλεγμονές. 

Πηγές για αυτό το άρθρο είναι οι εξής: Pandemic.news, SteveKirsch.substack.com, NaturalNews.com, TruthWiki.org, CDC.gov/vaccines

_______________________________________

Σύνδεσμοι σε αναφερόμενα άρθρα του βίντεο ⬇

1. Propagation in Tissue Cultures of Cytopathogenic Agents from Patients with Measles - 1945. https://pubmedinfo.files.wordpress.com/2017/01/propagation-in-tissue-cultures-of-cytopathogenic-agents-from-patients-with-measles.pdf

2. Measles Virus: A Summary of Experiments Concerned with Isolation, Properties, and Behavior - 1947. https://ajph.aphapublications.org/doi/pdf/10.2105/AJPH.47.3.275

3. The Role of Extracellular Vesicles as Allies of HIV, HCV and SARS Viruses

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7291340/

4. DR. STEFAN LANKA: CPE - CONTROL EXPERIMENT - (21ST APRIL 2021) https://odysee.com/@DeansDanes:1/cpe-english:f

_________________________________________________

💥Γράμμα από μία πλήρως κατηρτισμένη νοσοκόμα. 


Προς πάντας ενδιαφερόμενους: 

Ανάμεσα σε όλα τα εμβόλια που έχω γνωρίσει στην ζωή μου (διφθεριτιδας, τετάνου, ιλαράς, ερυθράς, ανεμοβλογιάς, ηπατίτιδας, μηνιγγίτιδας και φυματίωσης καθώς και εμβόλια αντιγριπικά αλλά και για πνευμονία):


▪️ Δεν έχω δει ΠΟΤΕ ένα εμβόλιο το οποίο σε εξαναγκάζει να φοράς μάσκα και να διατηρείς απόσταση ασφαλείας, ενώ είσαι πλήρως εμβολιασμένος.

▪️ Δεν είχα ακούσει ΠΟΤΕ για εμβόλιο το οποίο εξαπλώνει έναν ιό μετά τον εμβολιασμό.

▪️ Δεν είχα ακούσει ΠΟΤΕ για ανταμοιβές, εκπτώσεις και κίνητρα για να πειστείς να το κάνεις.

▪️ Δεν είδα ΠΟΤΕ ρατσισμό απέναντι σε εκείνους που επέλεγαν να μην εμβολιαστούν, κανείς δεν τους φερόταν ως μίασμα.

▪️ Δεν έχω δει ΠΟΤΕ εμβόλιο το οποίο απειλεί τις οικογενειακές, συναδερφικές και φιλικές σχέσεις των ανθρώπων.

▪️ Δεν έχω δει ΠΟΤΕ πριν εμβόλιο να απειλεί την ευημερία,την εργασία το σχολείο, εμβόλιο που να δίνει την δυνατότητα σε 12χρονο παιδί να υπερπηδά την γονική συναίνεση.


🔺 Συμπεριλαμβανομένων όλων των προαναφερθέντων εμβολίων:

▪️ Δεν έχω δει ΠΟΤΕ ένα εμβόλιο σαν αυτό εδώ,το οποίο να διχάζει ρατσιστικά και να κατακρίνει την κοινωνία.

🔺 Είναι ένα "πανίσχυρο"εμβόλιο που κάνει όλα αυτά εκτός από το να προσφέρει ΑΝΟΣΙΑ!

▪️ Εάν είσαι πλήρως εμβολιασμένος, εξακολουθείς να χρειάζεσαι ενισχυτική δόση, εξακολουθείς να κάνεις αρνητικά τεστ, εξακολουθείς να χρειάζεται να φοράς μάσκα και εξακολουθείς να καταλήγεις για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

🔥Νομίζω πως επιτέλους είναι η ώρα να παραδεχθούμε πως είμαστε ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ.🔥

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
(Μετάφραση Καμπούρη Μαρία)

____________________________________________

Παρακολουθείστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLEhttps://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTEhttps://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEEhttps://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEONhttps://www.brighteon.com/channels/NIOLAND

______________________________________________

ΠΗΓΕΣ:

 
 
 
Πηγή κειμένου:https://telegra.ph/
 
«Πᾶνος» 

 

ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ