Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

+18 ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΙ! Φρικώδες έγκλημα πολέμου του ΝΑΤΟ: 53 νεκροί,75 τραυματίες.Με αμερικάνικους HIMARS ο ουκρανικός στρατός έπληξε τη φυλακή Ουκρανών αιχμαλώτων Yelenovka στη Λ Δ Ντόνετσκ για να αποσιωπήσει εγκλήματα πολέμου και γι αποθάρρυνση παράδοσης στρατιωτών του! BINTEO

Εκατόμβη θυμάτων. Ένα φρικώδες έγκλημα πολέμου του ΝΑΤΟ. Ολοκαύτωμα δεκάδες απανθρακωμένοι.Τους τεμάχισαν ακρωτηριασμένα μέλη παντού, τους έκαψαν ζωντανούς ,απανθρακωμένα πτώματα. Μυρωδιά καμένης σάρκας. Με αμερικάνικους HIMARS ο ουκρανικός στρατός έπληξε τη φυλακή Ουκρανών αιχμαλώτων Yelenovka στη Λ Δ Ντόνετσκ για να αποσιωπήσει εγκλήματα πολέμου και

γι αποθάρρυνση παράδοσης στρατιωτών του!

όπως στην Οδησσό τους έκαψαν ζωντανούς
τους έκαψνα ζωντανούς

Σύμφωνα με το RIA Novosti ο αριθμός των θανάτων λόγω του βομβαρδισμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο κέντρο κράτησης στη Yelenovka, όπου φυλάσσονται Ουκρανοί αιχμάλωτοι πολέμου, αυξήθηκε σε 53, αναφέρει το κανάλι Telegram του αρχηγείου εδαφικής άμυνας της ΛΔ Ντόνετσκ.


Άλλοι 75 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανέφερε το δημοσίευμα.
«Το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου σκόπιμα εξολοθρεύει Ουκρανούς μαχητές που έχουν παραδοθεί για να καλύψει τα ίχνη των εγκλημάτων πολέμου που διαπράχθηκαν κατά του άμαχου πληθυσμού του Ντονμπάς και έτσι να αναγκάσει τους υπόλοιπους να συνεχίσουν τις εχθροπραξίες και να μην παραδοθούν», πρόσθεσε το αρχηγείο.


Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε 40 νεκρούς και 75 τραυματίες αιχμαλώτους πολέμου, καθώς και οκτώ τραυματίες μέλη του κέντρου κράτησης. Σύμφωνα με το στρατιωτικό τμήμα, ο ουκρανικός στρατός επέφερε πλήγμα από το αμερικανικό σύστημα πολλαπλών πυραύλων HIMARS με σκοπό την πρόκληση – προκειμένου να εκφοβίσει τους Ουκρανούς στρατιώτες και να αποτρέψει την παράδοσή τους.


«Μας διέταξαν να το κάνουμε»: αποκαλύψεις Ουκρανών αιχμαλώτων πολέμου
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του DPR, Denis Pushilin, οι αρχές του Κιέβου διέταξαν τον βομβαρδισμό για να δολοφονηθούν κρατούμενοι που άρχισαν να καταθέτουν, συμπεριλαμβανομένων των μαχητών του Azov.


Στα μέσα Μαΐου, ο Ουκρανικός στρατός και οι φονταμενταλιστές από το Τάγμα του Αζόφ, αποκλεισμένοι στο έδαφος του μεταλλουργικού εργοστασίου της Μαριούπολης Azovstal, άρχισαν να παραδίδονται. Συνολικά, περίπου δυόμισι χιλιάδες άνθρωποι κατέθεσαν τα όπλα. Οι τραυματίες στάλθηκαν στο νοσοκομείο, οι υπόλοιποι – στο κέντρο κράτησης στην Yelenovka.


Από τις 24 Φεβρουαρίου, η Ρωσία διεξάγει ειδική στρατιωτική επιχείρηση για την αποναζοποίηση και την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλεσε το καθήκον του «την προστασία των ανθρώπων που έχουν υποστεί εκφοβισμό και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου για οκτώ χρόνια». Σύμφωνα με τον πρόεδρο, απώτερος στόχος της επιχείρησης είναι η απελευθέρωση του Ντονμπάς και η δημιουργία συνθηκών που εγγυώνται την ασφάλεια της ίδιας της Ρωσίας.

Συνελέχθησαν θραύσματα από τους πυραύλους Himars.

«Οι ερευνητές έχουν ήδη συλλέξει κάποια θραύσματα του πυραύλου HIMARS. Εδώ είναι. Υπάρχουν ακόμη και μεγάλα, όπως, για παράδειγμα, αυτό ή αυτό – είναι ακόμη δύσκολο να το σηκώσετε. Όλα αυτά είναι στοιχεία σε μια ποινική υπόθεση», σχολίασε ο ανταποκριτής.

Νωρίτερα, η Zvezda έδειξε πώς μοιάζει το κέντρο κράτησης στη Yelenovka μετά το χτύπημα της APU. Στον θεατή παρουσιάζεται μια εικόνα μιας σφαγής – μια κατεστραμμένη στέγη, κρεβάτια καμένα με μεταλλικά δίχτυα και μέλη από τα σώματα των Ουκρανών κρατουμένων που κοιμόντουσαν ήσυχοι τη στιγμή του χτυπήματος.

Ο λόγος για την επίθεση των Ουκρανών στους δικούς τους αιχμαλώτους είχε προηγουμένως εκφραστεί από τον επικεφαλής του DPR Denis Pushilin – σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας άρχισαν να βομβαρδίζουν τη φυλακή στη Yelenovka λόγω του γεγονότος ότι οι αιχμάλωτοι μαχητές από τα εθνικιστικά Τάγματα άρχισαν να μιλούν και να μιλούν δημόσια για τα εγκλήματά τους.

Στις 29 Ιουλίου (την ημέρα μετά τη δημοσίευση της κατάθεσης ενός από τους αιχμαλωτισμένους Ναζί σχετικά με τη συμμετοχή του περιβάλλοντος του Zelensky στην έκδοση εγκληματικών εντολών για τη δολοφονία αμάχων), ρουκέτες από το πρόσφατα παραδοθέν Western MLRS φτάνουν με μεγάλη ακρίβεια στην ίδια Yelenovka, που βομβαρδίζουν εδώ και αρκετούς μήνες οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Η Γ Διεύθυνση πληροφοριών του Υπ.Άμυνας Ουκρανίας HUR MOU / GUR MOU γνωρίζει πού βρίσκονται οι Ουκρανοί αιχμάλωτοι πολέμου. Το GUR MOU παρέχει ορισμό στόχου για χτυπήματα και τρομοκρατικές επιθέσεις. Η Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας βρίσκεται σε στενή επαφή με το Mi-6, ενώ σύμφωνα με τον Nezygar, το Mi-6 εξέταζε την επιλογή χρήσης δυτικών όπλων υψηλής ακρίβειας για την καταστροφή Ουκρανών αιχμαλώτων πολέμου στην αποικία Zelensky στο αρχές Ιουνίου, ενώ ο βομβαρδισμός της Yelenovka συνεχιζόταν.Το Mi-6 συντονίζει περισσότερο από στενά (και αυτό το θέτει ήπια) τις ενέργειες της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας και ορισμένων άλλων ουκρανικών δομών.

. Τον Ιούνιο-Ιούλιο ξεκίνησαν οι παραδόσεις δυτικών βαρέων MLRS στην Ουκρανία, μετά την οποία άρχισαν να χρησιμοποιούνται με τη χρήση δεδομένων πληροφοριών του ΝΑΤΟ, καθώς και δεδομένων που συλλέγονται από την Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας. Δόθηκαν χτυπήματα, συμπεριλαμβανομένης της Yelenovka.

To Πεντάγωνο παραδέχθηκε πως η Ουκρανία χτύπησε κατά λάθος τη φυλακή.

Το Πεντάγωνο είναι σίγουρο ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις δεν ήθελαν πραγματικά να χτυπήσουν το κέντρο κράτησης της Yelenovka.

«Αν ήταν χτύπημα από την ουκρανική πλευρά, σας διαβεβαιώνω ότι δεν σκόπευαν να το κάνουν», δήλωσε εκπρόσωπος του Πενταγώνου…”

Ο Ζελένσκι κατά τα συνήθη ψεύδη τα ρίχνει στους Ρώσους για μια ακόμη φορά ισχυρίζεται ότι αυτοπυροβολήθηκαν κι έστρεψαν τα πυρά τους κατά εδάφους που ελέγχουν. Το ίδιο έκανε όταν χτυπήθηκε το κέντρο της πόλης του Ντόνετσκ και σκοτώθηκαν άμαχοι. Στο τέλος θα πει ότι από το 2014 αυτοί που επιτέθηκαν στο Ντονμπάς είναι οι Ρώσοι και τα σοβαροφανή κανάλια της ασύστολης απροσχημάτιστης προπαγάνδας θα τ΄αναπαραγάγουν.

‘η APU σκότωσε 8 κατοίκους της RPD σε 1 μέρα. “Το τελευταίο 24ωρο από τις 08h00 της 29 /7/22 ως 08h00 της 30/7/22 από βομβαρδισμούς της VFU επί του εδάφους της Λ Δ του Donetsk, 8 άτομα σκοτώθηκαν και 15 άλλα τραυματίστηκαν, “, δήλωσε η έδρα του TRO.Κι αυτούς οι Ρώσοι τους σκότωσαν;;

Παρατεταμένα Χειροκροτήματα ………για το Ζελένσκι στη Βουλή στο Κογκρέσο στην έδρα της ΕΕ ……..κροτάλισμα από παρατεταμένα χειροκροτήματα

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »