Πολύ σημαντική προειδοποίηση, παρέμβαση. Ο Ρώσος ΥΠΕΞ ο Σεργκέι Λαβρόφ προειδοποιεί για μια άμεση καταστροφή στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια που παρουσιάζει ρωγμές στον έναν αντιδραστήρα ! Πρόκειται για ο μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο της Ευρώπης που διαθέτει 6 αντιδραστήρες και βρίσκεται υπό συνεχή βομβαρδισμό των Ουκρανών που εκβιάζουν για απόσυρση των Ρώσων που το κατέχουν από 5 Μάρτη.

Και χθες Σάββατο οι Ουκρανοί βομβάρδισαν το πυρηνικό εργοστάσιο!

Η διακοπή της λειτουργίας του πυρηνικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής της Ζαπορίζια (ZNPP) θα μπορούσε να έχει τρομερές συνέπειες. Το Κίεβο είναι υποχρεωμένο να σταματήσει στοχευμένα χτυπήματα σε αυτήν την περιοχή. Αυτή η δήλωση έγινε από τον Igor Vishnevetsky, αναπληρωτή Διευθυντή του Τμήματος μη διάδοσης και ελέγχου των όπλων του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, αναφέρει το RIA News.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ουκρανικές αρχές παραβιάζουν κατάφωρα τις αρχές της φυσικής πυρηνικής ασφάλειας. Ο Vyshnevetsky είπε ότι αντί για την αλήθεια, η παγκόσμια κοινότητα ακούει «πολιτική παραπληροφόρηση» από την ουκρανική πλευρά. Κάλεσε το Κίεβο και όλους όσους μπορούσαν να το επηρεάσουν να σταματήσει τις επιθέσεις στην υποδομή του ZNPP, διαφορετικά θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστροφή. Ο Vishnevetsky πιστεύει ότι σε μια τέτοια κατάσταση πρέπει να ακούει κανείς μια αίσθηση αυτοσυντήρησης.

Είπε επίσης ότι το Κίεβο χτυπά συγκεκριμένους κόμβους του πυρηνικού σταθμού Zaporizhzhya και γραμμές ηλεκτρικής ενέργειας που καθιστούν δυνατή τη λειτουργία του εργοστασίου. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό αποδεικνύει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θέλουν να απενεργοποιήσουν τον σταθμό. Οι συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης γεγονότων θα είναι εξαιρετικά σοβαρές, τόνισε ο Vishnevetsky.

Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι οι αρχές του Zaporozhye προχώρησαν σε έκτακτη διακοπή λειτουργίας του αντιδραστήρα λόγω ζημιάς μετά τα χτυπήματα των ενόπλων σχηματισμών της Ουκρανίας (VFU) στο ZNPP.

”Έκτακτο! Ενόψει του συνεχιζόμενου βομβαρδισμού του πυρηνικού σταθμού Zaporozhskaya από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, οι τοπικές αρχές προτείνουν τη διακοπή αυτής της εγκατάστασης προκειμένου να αποφευχθεί η πυρηνική καταστροφή.” γράφει ο Μιχαήλ Ulyanov Ρωσικός κυβερνητικός αξιωματούχος και Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας σε Διεθνείς Οργανισμούς στη Βιέννη

To έκαναν και με το covid19 το κάνουν και τώρα.. Η ανθρωπότητα οδηγείται χειροπόδαρα δεμένη στον πυρηνικό όλεθρο καθώς η παγκόσμια χούντα έχει αποκλείσει τα ρώσικα μέσα να εκπέμπουν στο δυτικό κόσμο. Αυτή την ύστατη στιγμή πρέπει ν’ ανοίξουν οι δίαυλοι επικοινωνίας ελευθερία στην πληροφόρηση για να μάθει ο κόσμος τι τον περιμένει κι από ποιούς….

Αμερικάνικοι πύραυλοι M31,GMLRS έπληξαν το μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης στη Ζαπορίζια!! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!

ΠΗΓΗ: dimpenews.com