Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! Γερμανοί διαδηλώνουν για το «δικαίωμά» τους να κάνουν σεξ με ζώα…

 Γερμανοί κτηνοβάτες έχουν βγει στους δρόμους σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στους νόμους που απαγορεύουν το σεξ με ζώα. Σύμφωνα με τους διαδηλωτές, οι Γερμανοί πολίτες θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με ζώα, συμπεριλαμβανομένων των κατοικιδίων τους.


Οι κτηνοβάτες πιστεύουν ότι είναι αποδεκτό να έχεις σεξουαλική επαφή με ένα ζώο και θέλουν το κίνημα LGTBQ+ rainbow να προσθέσει ένα Z στο όνομά του.

Σύμφωνα με τον γερμανικό νόμο για την προστασία των ζώων, είναι παράνομη η σεξουαλική δραστηριότητα με οποιοδήποτε ζώο, ωστόσο οι διοργανωτές της Zoophilia Pride March λένε ότι σχεδιάζουν να πιέσουν την κυβέρνηση να αλλάξει τον νόμο κερδίζοντας την υποστήριξη της κυρίαρχης πλειοψηφίας.

Σε μια συνέντευξη που διαδόθηκε στο διαδίκτυο από το RUPTLY, ένας από τους διαδηλωτές της Zoophilia pride υπερασπίστηκε την έννοια των σεξουαλικών σχέσεων με τα ζώα. Σύμφωνα με τον διαδηλωτή, το σεξ με ζώα πρέπει να αποποινικοποιηθεί γιατί «είναι πολύ πιο εύκολο να χτίσεις μια σχέση με ζώα παρά με ανθρώπους».

Ο διαδηλωτής έφερε επίσης το σκυλί του στην πορεία για να «μοιραστεί την αγάπη…» και είπε ότι το πρώτο σκυλί με το οποίο είχε σεξουαλική σχέση ήταν αρσενικό, ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι σε σχέση με μια «σκύλα Γερμανού Ποιμενικού».

Αν και στη Γερμανία το φαινόμενο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, δεν είναι το μόνο μέρος που ωθούν τις διαστροφές στις μάζες. Ο προαναφερόμενος άνδρας που μίλησε στο RUPTLY είναι στην πραγματικότητα Αμερικανός και κατάγεται από την Πενσυλβάνια.

Είναι λυπημένος για το γεγονός ότι ζωόφιλοι σαν τον ίδιο δεν αναγνωρίζονται επί του παρόντος από την LGBTQ κοινότητα, επιμένοντας ότι οι ζωόφιλοι «είναι ουσιαστικά queer».

«Η υπερηφάνεια είναι μια διαμαρτυρία. Η υπερηφάνεια είναι η περιφρόνηση ενάντια σε μια κοινωνία που δεν θέλει να υπάρχεις», πρόσθεσε.

«Μερικοί άνθρωποι μπορεί να το έχουν ξεχάσει αυτό, αλλά εγώ δεν το έχω ξεχάσει. Έτσι, οι άνθρωποι μπορούν να πουν πράγματα στο Twitter, όπως «οι ζωόφιλοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο Pride», αλλά δεν μπορούν να μας εμποδίσουν να συμμετέχουμε. Η υπερηφάνεια δεν είναι κάτι που μπορούν να σου αφαιρέσουν οι άλλοι αν δεν τους το αφήσεις.»

Αυτό που είπε ο ίδιος παραπάνω ειναι και η αλήθεια: Η κοινωνία δεν θέλει να υπάρχουν άνθρωποι σαν αυτόν. Πολλοί άνθρωποι το κατέστησαν σαφές στο Twitter, τέτοιες πράξεις με ζώα είναι αδιανόητες και δεν έχουν θέση πουθενά . Η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, στην μεγάλη πλειοψηφία τους δεν τους δέχεται όπως παραπονέθηκε κι ο ίδιος «οι ζωόφιλοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο Pride». Ωστόσο, ας ελπίσουμε πως αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, γιατί δεν έχουν δει και λίγα τα μάτια μας…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ