Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Ξέρουν. Βλέπουν ότι τελείωσε το παραμύθι τους και φοβούνται για τις άθλιες ζωές τους. Και καλά κάνουν.

Periklis Bozinakis

Για να είναι κάποιος σφουγγοκωλάριος νταβατζήδων μέχρι τέλους (ακόμα και όταν οι ίδιοι οι νταβατζήδες του τα έχουν παρατήσει ή κάνουν άλλη δουλειά) δεν αρκεί το συμφέρον και ο ηθικός πυθμένας. Θα πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένο υπόστρωμα λανθάνουσας ψυχοπαθολογίας. "Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους" πιστεύει ο συγκεκριμένος ότι έχουν όσοι αρνούνται να καταστρέψουν το ανοσοποιητικό τους και να πιστοποιηθούν από τον Υπόκοσμο της χούντας. Αναπόφευκτο. Ένα μηδενικό με ανύπαρκτη αυτοεκτίμηση, που σέρνεται για να μη χάσει την εύνοια των αφεντικών του, θεωρεί κάθε δείγμα στοιχειώδους αυτοσεβασμού και λογικής ως "μεγαλοϊδεατισμό". 

Ακόμα και τώρα, που έχουν απομείνει μόλις μια χούφτα ψυχωσικοί, δυο-τρεις κρετίνοι με κλινικό πρόβλημα αντίληψης και κανα-δυό καθεστωτικοί ρουφιάνοι να επιμένουν αυτιστικά σε εντολές που έχουν ξεχαστεί, και σε μια εξωπραγματική προπαγάνδα που δεν υποστηρίζουν πλέον ούτε οι εμπνευστές της. 

Ακόμα και τώρα που τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ καταγράφουν το αναπόφευκτο και το προφανές από την αρχή: οι 8 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ είναι πλήρως... "εμβολιασμένα" πειραματόζωα. 

 Ακόμα και τώρα, λοβοτομημένα ασπόνδυλα και

συμπλεγματικά φασιστοειδή όπως ο Μπέζος στη φωτό, το νεο-Ναζιστικό μητσοτακικό κατοικίδιο ο Αρκάς, ο εμετικός Καφετζόπουλος, ο ανθρωπόμορφος καμπινές ο Σαββόπουλος, ο εγκεφαλικά νεκρός ρουφιάνος Χατζηστεφάνου, αλλά και πληρωμένοι ντήλερς και μαζικοί δολοφόνοι όπως ο Γεροτζιάφας επιμένουν να παραληρούν πανομοιότυπα, σαν ηχώ των καλών ημερών, τότε που υπήρχαν αρκετά θύματα προς παγίδευση και αφανισμό. 

Συνεχίζουν, παρότι κανείς δεν τους ακούει και παρότι τα θύματά τους (άρα οι υποστηρικτές τους, η πελατεία τους) μειώνονται δραματικά κάθε μέρα διότι πολύ απλά πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλο, ή όσοι επιβίωσαν έχουν επιτέλους ενεργοποιήσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης όσο ηλίθιοι και να είναι. 

Συνεχίζουν, όχι μόνο γιατί τρώνε ακόμα από τα αποφάγια του καθεστώτος και δεν είναι ικανοί να κάνουν τίποτε άλλο στην αποκρουστική ζωή τους, αλλά και γιατί φοβούνται. 

 Προσπαθούν να προσποιηθούν ότι πιστεύουν ΟΝΤΩΣ τον παραλογισμό, ακόμα. Προτιμούν να θεωρηθούν εντελώς ανισόρροποι και όχι απλώς διαταραγμένοι, και να τη γλυτώσουν με μερικές καταδιώξεις και λίγο ξύλο. Ξέρουν. Βλέπουν ότι τελείωσε το παραμύθι τους και φοβούνται για τις άθλιες ζωές τους. Και καλά κάνουν.

2 σχόλια:

  1. το πιο λυπηρο απο ολα ειναι οτι ολοι αυτοι οι ανθρωποι εχουν διαβασει και εχουν παιξει εργα των αρχαιων προγονων μας και υποτιθεται οτι κατι θα γνωριζουν και για το μη βλαπτεις.οπως σιγουρα ειναι αρκετα καλιεργημενοι για να γνωριζουν και τι σημαινει λογικη του παραλογου.τελος σιγουρα εχουν την παιδια να καταλαβουν οτι δεν γινεται να κανεις την ιδια ενεση σε ολους να μην λες τι εχει μεσα να πεθαινουν ανθρωποι και να συνεχιζεις.δεν μπορεις να λες οτι πετανε ιοι στον αερα αλλα μολις κατσεις για φαι πετανε απο πανω σου .δεν μπορεις να λες οτι βρισκεις καθε μερα κρουσματα στα λυματα .ολοι αυτοι οι ανθρωποι που εχουν δημοσιο βημα και λογο και υποτιθεται εχουν καλιεργεια παιδεια και λογικη αντι να υπερασπιστουν την αληθεια το δικαιο και την κοινωνια συμβαλουν στην αποδομηση της και γινονται ηθικοι αυτουργοι δολοφονιων.και ολα αυτα γιατι?για τα ευρω??λυπαμαι αλλα διαλεξαν λαθος συμμαχο ολοι αυτοι γιατι οταν δεν εχεις πατριδα δεν εχεις τιποτα δεν εισαι τιποτα οσα ευρω και να εχεις στην τσεπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπεσαν οι μάσκες ΌΛΩΝ.
    ΌΛΩΝ ΌΜΩΣ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »