Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Η παρασιτική δομή γιορτάζει

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

η παρασιτική δομή γιορτάζει
… γιορτάζει εις βάρος μας κάθε μέρα, κάθε στιγμή και όχι μόνο κάθε 24 Ιουλίου. Η «μεταπολιτευτική κομματική χούντα» που διαδέχθηκε τη στρατιωτική όχι απλώς γιορτάζει αλλά πανηγυρίζει που για 48 ολόκληρα χρόνια γενοκτονεί τον Ελληνισμό και όχι μόνο δεν έχει γίνει αντιληπτή αλλά ακόμα τυγχάνει της εμπιστοσύνης και της αποδοχής του.

Πανηγυρίζει και γιορτάζει:

  • την αφέλεια, την ανοχή και την πεισματική εμμονή μας στα κατά συρροή ψεύδη της και την δυσανεξία μας στην αλήθεια
  • το ποσό πειθήνια πιόνια είμαστε και τη συμμόρφωσή μας σε κάθε παρανοϊκή άνωθεν εντολή της (με αποκορύφωμα τη μοναδική στα παγκόσμια χρονικά αποδοχή της ψευδο-πανδημίας)
  • την αδιαφορία και την απάθεια μας για τα κοινά, για την τύχη και το μέλλον της χώρας

Επιπλέον πανηγυρίζει και γιορτάζει την εθνοδιάλυση και τη σκόπιμη μετατροπή της Ελλάδας σε failed state μέσω:

  • της γενικευμένης καταστροφής σε κάθε πτυχή της ζωής μας με την οικονομία, παραγωγή, υγεία, παιδεία, εξωτερική πολιτική, άμυνα και εν γένει τον κρατικό μηχανισμό σε πλήρη διάλυση (όταν πρόκειται να παράσχει υπηρεσίες στον Έλληνα πολίτη) αλλά σε πλήρη ετοιμότητα και λειτουργικότητα στην περίπτωση της εξυπηρέτησης των κρατικοδίαιτων «επιχειρηματιών», του με κάθε τρόπο διαμελισμού/εκχώρησης της επικρατείας, των υποδομών και της περιουσίας της χώρας ή της προώθησης του λαθροεποικισμού
  • του ευτελισμού των εννοιών όπως δημοκρατία, ισονομία, ισοπολιτεία και της έκπτωσης κάθε έννοιας δικαίου και Δικαιοσύνης
  • του ολέθρου των πυρκαγιών μέσω των εμπρηστικών «νομοθετημάτων» της και της ολικής καταστροφής της Ελληνικής φύσης
  • της προκλητικής εδραίωσης της νεοταξικής ιδεολογίας του εθνομηδενισμού, του πολυπολιτισμού, της ανωμαλίας, των «υπερηφανειών», της ηθικής κατάπτωσης και της διαφθοράς
  • της εμμονικής επίθεσης στην Ελληνική συνείδηση, στην ελληνική γλώσσα και στην ιστορία και τον συστηματικό αφελληνισμό των Ελλήνων και την αποσύνδεση και αποκοπή τους από τη ρίζα τους: τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό (που οι αξίες του και τα επιτεύγματά του είναι η βάση που λειτουργούσε και λειτουργεί ο κόσμος)
  • της ραγδαία εκτυλισσόμενης αντικατάστασής μας από τον ισλαμικό εποικισμό

48 χρόνια κρατάει καλά ο εμπαιγμός και τα ελληνόφωνα παράσιτα ροκανίζουν το δέντρο που λέγεται Ελλάς. Υπάρχουν όμως ακόμα Έλληνες που γρηγορούν και θα γελάσει/γιορτάσει καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »