Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ: "Οργανικό αλεύρι απο αλεσμένους γρύλους"

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ: "Οργανικό αλεύρι απο αλεσμένους γρύλους"

Όπου είναι γραμμένο το «συστατικά--sustainable», η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων με το WEF και τον Klaus Schwab είναι μέσα. Έτσι και στο φαγητό. Αν βρείτε αλεύρι αλεσμένου γρύλου που αναφέρεται ως συστατικό στα επεξεργασμένα τρόφιμα σας, τρώτε αλεσμένα έντομα, πιο συγκεκριμένα: γρύλους.

Η δήλωση «Θα φάτε έντομα» είναι της μόδας στα social media εδώ και αρκετό καιρό.

Η ActuallyFoods, κατασκευαστής πατατών και άλλων σνακ, έχει γράψει εδώ και καιρό στις συσκευασίες «sustainable». Η λέξη μπορεί επίσης να βρεθεί στο πρόγραμμα SDG 2030 των Ηνωμένων Εθνών, το οποίο συνεργάζεται χέρι-χέρι με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

Στα μικρά γράμματα θα βρείτε στη συνέχεια το

"Organic Cricket Fur" - που σημαίνει "αλεύρι από γρύλους". Άλλες εταιρείες καμουφλάρουν το νέο συστατικό με τον όρο "Achetas Domesticus" — που είναι η επιστημονική ονομασία για τους εγχώριους γρύλους.

Οι «ελίτ» του κόσμου θέλουν να επανεκπαιδεύσουν την ανθρωπότητα σε κάτι που είναι ανώμαλο, όπως οι ίδιες. Στο μέλλον, οι άνθρωποι υποτίθεται ότι θα τρέφονται όλο και περισσότερο με κρέας και έντομα που εκτρέφονται στο εργαστήριο. Αυτό είναι το μέλλον που ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα..Αν δεν σας ενδιαφέρει τι τρώτε και αν πρέπει να τα τρώτε, τότε καλή σας όρεξη..

report24

το είδα


 Οι Ιταλοί ξεκίνησαν τις πρωτεΐνες από ακρίδες και αλλά βιολογικά έντομα -όλα γίνονται για την καλή υγεία


πηγή 
  KORAKAS NEWS






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ