Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Προσπαθούν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα, σ΄ έναν τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Με κάθε τρόπο προσπαθούν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα, σ΄ έναν τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο.

Οι τρομακτικές πιέσεις, που... ασκούνται σε ανεξάρτητα κράτη, για την ένταξή τους, σε ΝΑΤΟ, ή ΕΕ προκαλούν αντιδράσεις στους ίδιους τους πολίτες αυτών των κρατών. Γι΄αυτό και απουσιάζει κάθε ιδέα δημοψηφίσματος, από την σκέψη των ηγετών αυτών των κρατών.

Η Δημοκρατία έχει καταργηθεί παντού, στον Δυτικό κόσμο. Οι αποφάσεις παίρνονται, άνωθεν και η αντιπολίτευση έχει φιμωθεί, προφανώς με κάποια ανταλλάγματα, άγνωστα προς το παρόν, στους πολίτες. Δεν υπάρχουν ηγέτες, που θα οργανώσουν και θα κινητοποιήσουν την αντίσταση των λαών, στον επερχόμενο ναζισμό.

Το ίδιο συμβαίνει και στην Φινλανδία και στην Σουηδία. Κανείς δεν ρωτάται, εντελώς "δημοκρατικά"!

Η ουδετερότητα της Φινλανδίας είναι ένα απομεινάρι της παγκόσμιας τάξης μετά τη Γιάλτα. Αυτό είναι! Στην πραγματικότητα, αυτή η ουδετερότητα ήταν το αποτέλεσμα της ήττας της Φινλανδίας ως συμμάχου του Χίτλερ. Το 1947, η Φινλανδία υπέγραψε τη Συνθήκη Ειρήνης του Παρισιού με τις χώρες του Συνασπισμού κατά του Χίτλερ. Μεταξύ άλλων, η συνθήκη μείωνε τις ένοπλες δυνάμεις της Φινλανδίας. Το Ελσίνκι απαγορευόταν να έχει πυρηνικά όπλα και κάποιους άλλους τύπους όπλων, ο αριθμός των ενόπλων δυνάμεων ήταν περιορισμένος. Το 1948 υπογράφηκε η Συνθήκη Φιλίας, Συνεργασίας και Αμοιβαίας Βοήθειας μεταξύ της ΕΣΣΔ και της Φινλανδίας, σύμφωνα με την οποία η Φινλανδία διακήρυξε μια πολιτική ουδετερότητας. Επιπλέον, η συνθήκη απαιτούσε από τη Φινλανδία να αναγνωρίσει τα ειδικά συμφέροντα της ΕΣΣΔ.

Το 1992, αντικαταστάθηκε από συμφωνία μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Φινλανδίας, όπου η ρήτρα ουδετερότητας εξαφανίστηκε, ελέω Γκορμπατσώφ. Ταυτόχρονα, το Ελσίνκι εγκατέλειψε μονομερώς τους στρατιωτικούς περιορισμούς του 1947. Τώρα, με πρόσχημα την Ουκρανία,  ζητεί την ένταξη της στο ΝΑΤΟ, που εκβιάζει για νέο αίμα, στους κόλπους του, σαν πραγματικό βαμπίρ με ασταμάτητη πείνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »