Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

WEF: «Η ελευθερία του λόγου χρειάζεται ΑΝΑΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗ»! Κυρίες και κύριοι η ΧΟΥΝΤΑ ξεκινά – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μπλόκο παντού...

Όπως είδατε νωρίτερα, αποκλειστικά στο ΕΛ, ο επικεφαλής της Μεγάλης Επανεκκίνησης και του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), Κλάους Σβαμπ έδωσε το σύνθημα: Ο πλανήτης θα αλλάξει!

Ως εκ τούτου, μετά ειπώθηκαν πολλά και διάφορα και ό,τι εντοπίζει το ΕΛ θα σας το δίνει.

Ένα από αυτά το αποκάλυψε, μιλώντας σε πάνελ κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, η Επίτροπος eSafety της Αυστραλίας, Julie Inman Grant!


Όπως δήλωσε, χρειαζόμαστε μια «αναβαθμονόμηση» μιας ολόκληρης σειράς ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στοχεύοντας συγκεκριμένα την ελευθερία του λόγου και το δικαίωμα στην προστασία δεδομένων. Αναβαθμονόμηση σημαίνει επαναχάραξη βαθμολογικής κλίμακας – ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Πριν από τον διορισμό της από την αυστραλιανή κυβέρνηση, η Julie Inman Grant είχε ρόλο δημόσιας πολιτικής και ασφάλειας στον κλάδο της τεχνολογίας στηΝ Microsoft και στο Twitter, στο άντρο της λογοκρισίας!

Δήλωσε:

«Βρισκόμαστε σε ένα μέρος όπου έχουμε αυξανόμενη πόλωση παντού, και όλα φαίνονται δυαδικά, ενώ δεν χρειάζεται – έτσι νομίζω ότι θα πρέπει να σκεφτούμε μια αναβαθμονόμηση μιας ολόκληρης σειράς ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υπάρχουν διαδικτυακά – από την ελευθερία του λόγου -να είναι κάποιος απαλλαγμένο από την διαδικτυακή βία (σ.σ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΒΙΑ;;;). Ή το δικαίωμα προστασίας δεδομένων, μπροστά στο δικαίωμα της παιδικής αξιοπρέπειας (σ.σ. με πρόσχημα τα παιδιά θα καταγράφουν και θα αποθηκεύουν για πάντα τα πάντα)».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ