Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Η ΕΣΧΑΤΗ ΥΒΡΙΣ ΤΟΥ «ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΚΗ» ΜΠΟΥΡΛΑ

Dimitris Yannopoulos


Η ΕΣΧΑΤΗ ΥΒΡΙΣ ΤΟΥ «ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΚΗ» ΜΠΟΥΡΛΑ

Τι μας λέει ο αρχιεγκληματίας Αλβέρτος Μπουρλά («ο Άκης ο συμφοιτητής, ο δικός μας Άκης» του κυρίου Κούβελα) σε συζήτηση με τον έτερο ψυχοπαθή μεγαλοφονιά του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Νταβός;

Στόχος του η μείωση κατά 50% του πληθυσμού ή η «μείωση κατά 50% του πληθυσμού που δεν έχει να πληρώσει τα φάρμακα μας»;

Το παρακάτω βίντεο των “fact-checkers” δείχνει πρώτα το «μοντάζ/hoax» και μετά τον πρωτότυπο πλήρη μονόλογο από τη συζήτηση Μπουρλά-Σβαμπ.

Το μοντάζ όμως είναι τόσο αριστοτεχνικά ανεπαίσθητο και η επίμαχη φράση τόσο εύκολη για «μοντάρισμα» ώστε μπορούμε να υποθέσουμε πως το «hoax» έγινε επίτηδες από τους ίδιους για λόγους γκρίζας (αντίστροφης) προπαγάνδας και ψυχολογικού πολέμου.

Σίγουρο αποτέλεσμα πάντως του προπαγανδιστικού τεχνάσματος ήταν ο διπλασιασμός των τηλεθεατών της «συνέντευξης» του Κλάους Σβαμπ με τον Μπουρλά στον επίλογο της ετήσιας μάζωξης των ανδρεικέλων του στο Νταβός.

Προσοχή όμως στο σοφιστικό τέχνασμα: Ο Μπουρλά δεν υπονοεί και δεν μιλάει πουθενά για γενική μείωση κατά 50% του κόστους αγοράς των φαρμάκων της Pfizer (μετά από τον δεκαπλασιασμό των κερδών της το 2021 λόγω υποχρεωτικού πανεμβολιασμού), αλλά μόνο του ποσοστού του παγκόσμιου πληθυσμού που δεν μπορούν να τα αγοράσουν!

Και όλοι καταλαβαίνουν για ποιά «φάρμακα» μιλάει.

Άλλωστε είναι προφανής και θρασύτατη ύβρις, προσβολή της νοημοσύνης μας και της αξιοπρέπειας εκατομμυρίων θυμάτων από παρενέργειες των «εμβολίων» της Pfizer, να λες πως μείωσες κατά 50% το ποσοστό αυτών που δεν μπορούν να πληρώσουν τα «φάρμακά» τους, αφού το πέτυχες εκβιάζοντας τις κυβερνήσεις να σε πληρώσουν για λογαριασμό εκείνων που δεν θα πλήρωναν ποτέ με τη θέληση τους το κόστος των φονικών εμβολίων που κατέστρεψαν τον μισό πληθυσμό του πλανήτη σε λιγότερο από δύο χρόνια!


1 σχόλιο:

  1. ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ: ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΘΟΓΟΝΟΥ ΙΟΥ.. ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ COVID-19 KAI O ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    https://nouveau-monde.ca/confirmation-ecrite-les-scientifiques-ne-peuvent-apporter-aucune-preuve-de-lexistence-dun-virus-pathogene/

    ΚΑΙ

    https://nouveau-monde.ca/la-fraude-du-covid-19-et-la-guerre-contre-lhumanite/


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »