Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στον πλανήτη με πολλά παρακλάδια. Το ονομαζόμενο W.H.O

Ας μιλήσουμε λίγο για την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στον πλανήτη με πολλά παρακλάδια. Το ονομαζόμενο W.H.O - Π.ΟΥ και γιουσουφάκια όπως η UNICEF.

Και κατά πόσο αυτή η εγκληματική οργάνωση, αυτή η συμμορία με τις άσπρες ποδιές και τις γραβάτες, ενδιαφέρεται για την Υγεία ή για την ανθρώπινη ζωή ή κάνει τα μέγιστα ώστε να σωθεί έστω και ΜΙΑ ζωή ή δήθεν σώζει ζωές μωρών και παιδιών ή κάνει ακριβώς τα αντίθετα και εσκεμμένα ΒΛΑΠΤΕΙ με ΠΡΌΘΕΣΗ και ΔΟΛΟ.

Εδώ και πάνω από 5 χρόνια έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά, από έγκριτους επιστήμονες ((που υποστηρίζουν φυσικά την χρήση 💉💉💉💉 γενικά)), πληθώρα μελετών που αποδεικνύουν πως ένα από τα 💉💉💉💉 που χρησιμοποιούνται στα μωρά ΑΥΞΑΝΕΙ την ΓΕΝΙΚΉ ΠΑΙΔΙΚΉ ΘΝΗΣΙΜΌΤΗΤΑ, ήτοι πεθαίνουν πάρα πολλά περισσότερα ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΑ παιδιά από ότι ανεμβολιαστα, ακόμα και σε περιπτώσεις όπου ο εμβολιασμενος πληθυσμός χαίρει καλύτερης πρόσβασης σε παροχές υγειονομικής περίθαλψης.. ((Το συγκεκριμένο 💉💉💉 αν και έχει αποσυρθεί (μαντέψτε γιατί) εδώ και 20 χρόνια από τις πρωτοκλασάτες χώρες, ακόμα χρησιμοποιείται σε δευτεροκλασατες και τριτοκλασατες χώρες στην Αφρική, Ν.Αμερικη, Ασία το όνομα αυτού DTP))

Και ο W.H.O - Π.ΟΥ και τα γιουσουφάκια όπως η UNICEF και άλλοι παραπλήσιοι οργανισμοί που δήθεν ενδιαφέρονται για την υγεία και τις ζωές των παιδιών στις υπανάπτυκτες και τριτοκοσμικές χώρες, έχουν ΑΔΙΑΦΟΡΉΣΕΙ παντελώς για τις ισχυρότατες επιστημονικές αποδείξεις για την "παράδοξη" αύξηση της Γενικής θνησιμότητας στους εμβολιασμενους πληθυσμούς μωρών και παιδιών και φυσικά δεν έχουν κάνει καμία κίνηση να διορθώσουν το πρόβλημα ώστε να σωθούν εκατομμύρια ζωές παιδιών. Ακόμα και κάποιες προτάσεις που έχουν γίνει από επιστήμονες, (προτάσεις βασιζόμενες σε επιστημονικές αποδείξεις επίσης) για κάποιες βασικές αλλαγές στο χρονικό πρόγραμμα χορήγησης των εμβολίων και όχι για την απόσυρση του, έχουν ΑΓΝΟΗΘΕΙ παντελώς από τον WHO.

Ο W.H.O - Π.ΟΥ η UNICEF και όλοι άλλοι παραπλήσιοι και συνεργαζόμενοι οργανισμοί ισχυρίζονται πως ΔΕΝ έχουν δει τίποτα και ούτε καν θέλουν να βλέπουν τις αποδείξεις που κυριολεκτικά βγάζουν μάτια.

Ο λόγος που ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ και ούτε καν κάνουν, ΕΣΤΩ μια μικρή μεταβολή στο χρονικό πρόγραμμα εμβολιασμού και τη σειρά χορήγησης των παιδικών εμβολίων για να σώσουν με βεβαιότητα ένα αρκετό μεγάλο αριθμό μωρών και παιδιών, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ γιατί αν ενεργήσουν κατά αυτό το τρόπο, έμμεσα αλλά και άμεσα ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ πως τα 💉💉💉💉 προκαλούν (με άγνωστο τρόπο!!!!!!) θανάτους και φυσικά μια τέτοια παραδοχή αμαυρώνει το Ιερό Δισκοπότηρο και γκρεμίζει την Ψευδή Φήμη των δήθεν "ασφαλών 💉💉💉"

Και έτσι κυριολεκτικά ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ μωρά και παιδιά απλά και μόνο για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ τη ψευδή ΦΗΜΗ των 💉💉💉 ακριβώς όπως δούλευε η ΜΑΦΙΑ.

Μια ιδέα για το πόσο εγκληματίες είναι θα την πάρετε από εδώ. Έχει όλα τα έγγραφα που έχουν κατατεθεί ακόμα και στο International Criminal Court (ICC) και όλες τις μελέτες. Κατεβάστε τα ΟΛΑ και διαβάστε τα προσεκτικά μπας και καταλάβετε τι εγκληματίες και τι συμμορίες "φροντίζουν" για την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας.

icandecide.org ICAN Letter Exchange with UNICEF and ICAN’s Subsequent Petition to the International Criminal Court for Failing to Prevent Death of Countless Children from DTP Vaccine UNICEF REFUSES TO CEASE DISTRIBUTING DTP VACCINE DESPITE CLEAR EVIDENCE IT CAUSES A TEN FOLD INCREASE IN DEATH The seminal study regarding DTP vaccine and mortality found that children receiving this product during the first six months of life died at 10 times the rate when compared to unvaccinated....

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΕΜΕ..............

    Η ευλογιά των πιθήκων είναι ένας ιός που προέρχεται από άγρια ​​ζώα όπως τα τρωκτικά και τα πρωτεύοντα θηλαστικά και περιστασιακά μεταδίδεται στους ανθρώπους. Τα περισσότερα ανθρώπινα κρούσματα ήταν στην κεντρική και δυτική Αφρική, όπου η ασθένεια είναι ενδημική.
    Η ευλογιά των πιθήκων ανήκει στην ίδια οικογένεια ιών με την ευλογιά αλλά προκαλεί ηπιότερα συμπτώματα.
    Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκτιμά ότι υπάρχουν χιλιάδες μολύνσεις από ευλογιά πιθήκων σε περίπου δώδεκα αφρικανικές χώρες κάθε χρόνο.Τα περισσότερα βρίσκονται στο Κονγκό,το οποίο αναφέρει περίπου 6.000 κρούσματα ετησίως, και στη Νιγηρία,με περίπου 3.000 κρούσματα ετησίως.
    ==
    Σε ανάρτησή του Ο ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ αναφέρει χαρακτηριστικά πως:

    Όσον αφορά την εξάπλωση του ιού της ευλογιάς των πιθήκων έχουμε τουλάχιστον 3 επιδημιολογικά ενδιαφέροντα σημεία:

    1) τα στοιχεία συγκλίνουν στην παρατεταμένη μετάδοση μεταξύ ανθρώπων και όχι ανθρώπων από μολυσμένα ζώα (όπως βλέπαμε στον παρελθόν)
    ΣΩΠΑ............

    2) πρώτη φορά στα ιστορικά βλέπουμε εξάπλωση σε περισσότερες από μία ευρωπαϊκές χώρες. ΑΝΤΕ.......

    3) τα κρούσματα δεν έχουν όλα μεταξύ τους άμεση σχέση, συνεπώς σίγουρα υπάρχουν αδιάγνωστοι (ασυμπτωματικοί;) φορείς της νόσου.

    ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΤΩΝ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.
    ΡΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕ???????

    Όπως επισημαίνει δε, «Σε κάθε περίπτωση δεν είναι μία επιδημική έξαρση όπως αυτές που γνωρίζαμε για αυτόν τον ιό και έχουμε συνηθίσει, και συνεπώς είναι σημαντικό να σκεφτούμε out of the box, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να βλέπουμε μία σημαντική αλλαγή συμπεριφοράς του ιού, ως αποτέλεσμα και της μειωμένης ανοσίας από το εμβόλιο της ευλογιάς.
    »Χωρίς να πιστεύω ότι υπάρχει άμεσα λόγος ανησυχίας, θα έλεγα ότι τα στοιχεία δείχνουν ανάγκη για αυξημένη επαγρύπνιση.»

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Π.Ο.Υ Η ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ...........
    ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΛΑΘΟΣ??????
    Για τα μουσλίμια
    (που δεν υποχρεώθηκαν να κάνουν ΚΑΝΕΝΑ διαβόλιο)δεν τρέχει μία??????????
    ΡΕ ΟΥΣΤ.............
    ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΊΖΕΣΤΕ???????????
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕ ΡΕΜΑΛΙΑ............

    --
    Σε «αυξημένη επαγρύπνηση» καλεί ο Μαγιορκίνης για την «ευλογιά των πιθήκων»

    https://www.alfavita.gr/koinonia/381541_se-ayximeni-epagrypnisi-kalei-o-magiorkinis-gia-tin-eylogia-ton-pithikon

    ------------ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ---------
    Peter McCullough TO Σχέδιο του Bill Gates- Η αλήθεια για την ευλογιά των πιθήκων.

    https://rumble.com/v15u70p-peter-mccullough-to-bill-gates-.html
    --
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΞΕΙΑ ΠΙΘΗΚΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΛΙ???????????

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »