Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Ο επόμενος… ΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ! ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ”, ΤΟ “ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ”, ΤΟ “ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ”, ΤΟ “ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΕ”, ΤΟ “ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ”, ΤΟΝ “ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ”… Ήρθε και η δική σου ώρα…

Πάμε στον επόμενο, μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη. Σημειώνω ότι δεν λαμβάνουμε αμέσως με την κατάθεση επικυρωμένα αντίγραφα των αγωγών με τον προσδιορισμό της δίκης. Μόλις τα έχουμε στα χέρια μας, θα τα δημοσιοποιήσω, την ίδια ώρα που θα παραδίδονται τους δικαστικούς επιμελητές για τις επιδόσεις τους.

Όπως έγραψα από προχθές, έχει έρθει η ώρα για τον κάθε κατεργάρη να πάει στον πάγκο του. Την Δευτέρα θα κατατεθεί και το τρίτο στη σειρά δικόγραφο. Αυτή τη φορά θα είναι μήνυση. Μετά το κράτος σειρά έχουν οι συνεργοί του παρακράτους. Μία κυρία πρόκειται να γίνει διασημότερη από όσο την έχω κάνει μέχρι τώρα για τις ασύλληπτες βρωμιές της και την εργολαβία που έχει αναλάβει εναντίον μου πολλούς μήνες τώρα.

Και θα διαπιστώσετε πώς συνδέονται οι κρατικοί με τους παρακρατικούς και τους συνεργούς τους. Θα δείτε πώς συνδέεται ο πρώτος εναγόμενος με την τρίτη που θα μηνυθεί την Δευτέρα.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ιστορία αυτή.

Και έχω πολλά νέα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το βαθύ παρακράτος. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Έχουμε όμως πολλά να πούμε και με τους φίλους μου της γνωστής ομάδας της Ευελπίδων την Δευτέρα. Με έναν συγκεκριμένα, και την προϊσταμένη του. Γιατί κάποιοι/ες όχι απλά ενημερώνονται παράνομα μέσα από το άντρο της ομάδας στο κτίριο 16 για τα δικόγραφά μου, αλλά το διατυμπανίζουν κιόλας.

Είναι ώρα λοιπόν να τους κοπεί ο βήχας, και είναι οι ίδιοι που με βοήθησαν να τους τον κόψω και μάλιστα να καθαρίσω με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Η ύβρις και τα συμπλέγματα πληρώνονται. Και πληρώνονται ακριβά.

*****************************

[Από το κείμενο της αγωγής]

Ο εδώ εναγόμενος, με το ειδικό βάρος που έχει η ιδιότητά του ως Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, και ως εκ των πλέον προβεβλημένων στελεχών της κυβέρνησης-εγκληματικής οργάνωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την καθημερινή σχεδόν παρουσία στα συστημικά Μ.Μ.Ε., εκμεταλλεύτηκε την θέση σε ισχύ του εγκληματικού σε βάρος μου σχεδίου ηθικής, επαγγελματικής, κοινωνικής και οικονομικής εξόντωσής μου, το οποίο σχέδιο αναλυτικά εκτίθεται στο πρώτο κεφάλαιο – εισαγωγικό της παρούσης, και του οποίου ο εναγόμενος είχε βεβαίως πλήρη γνώση, ως ένας εκ των πρωταγωνιστών της εγκληματικής οργάνωσης του αρχηγού Κυριάκου Μητσοτάκη, και προχώρησε την 24.11.2021 στις ακόλουθες δηλώσεις κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής «ΣΚΑΪ ΕΙΔΗΣΗ» του πρώτου σε ακροαματικότητα κατά τον χρόνο εκείνο ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΚΑΪ 100,3», την οποία παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Οικονόμου και Εύα Αντωνοπούλου (ακολουθεί απομαγνητοφώνηση της επίδικης εκπομπής από το 8:25):

«Δημοσιογράφος 1 / Δημήτρης Οικονόμου: Να σας ρωτήσω κάτι κύριε Υπουργέ; Έχουμε κάποιες περιπτώσεις διασποράς ψευδών και επικίνδυνων ειδήσεων όπως ενός γνωστού δικηγόρου που βγαίνει από το πρωί μέχρι το βράδυ και λέει διάφορες ακρότητες και επηρεάζει κόσμο, τέτοιες περιπτώσεις αντιμετωπίζονται άμεσα από τη Δικαιοσύνη, από το συντεταγμένο Κράτος τέλος πάντων; Αλλά θα ήθελα να πείτε και μια κουβέντα για μια άλλη περίπτωση που είχαμε εχθές, μια περίπτωση ενός ηθοποιού που δημιούργησε μεγάλη συζήτηση…

Δημοσιογράφος 2 / Εύα Αντωνοπούλου: Του Άρη Σερβετάλη.

Δημοσιογράφος 1 / Δημήτρης Οικονόμου: …στο δημόσιο λόγο. Ακριβώς.

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Ακούστε, σε ό,τι αφορά την πρώτη περίπτωση που μου είπατε έχουμε πλέον τα θεσμικά εργαλεία, το νομικό οπλοστάσιο με βάση τις αλλαγές που κάναμε στην τελευταία τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα, έτσι ώστε αυτοί οι επικίνδυνοι άνθρωποι, αυτοί οι τσαρλατάνοι, να μου επιτρέψετε την έκφραση, που έχουνε πάρει κόσμο στο λαιμό τους γιατί περί αυτού πρόκειται, έχει πεθάνει κόσμος που παραπλανήθηκε, τους άκουσε και οι οδηγίες τους τον οδηγήσανε, οδήγησαν σε απώλειες ανθρώπινων ζωών, υπάρχει πλέον το θεσμικό οπλοστάσιο έτσι ώστε να έχουν αυστηρές νομικές κυρώσεις, όπως και πρόσφατα έχει γίνει πέρα από τα διοικητικά και τα πειθαρχικά πρόκειται για τον ορισμό της διασποράς ψευδούς ειδήσεων που εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Εδώ μιλάμε για ανθρώπους που πεθαίνουμε επειδή ακούν αυτούς τους περίεργους τύπους, άρα εκεί η Πολιτεία θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, όλα οι Αρχές η καθεμία στις αρμοδιότητές της και βεβαίως η Δικαιοσύνη.

Δημοσιογράφος 1 / Δημήτρης Οικονόμου: Μάλιστα».

****************************

Έλα τώρα. Πάμε ξανά.

Όχι στον Οικονόμου και στην Αντωνοπούλου πάλι.

Αλλού αυτή τη φορά. Εκεί που δεν θα μείνεις εκεί που τα άφησες στον ΣΚΑΪ.

Αλλά θα πρέπει και να τα αποδείξεις κιόλας αυτά που είπες για μένα.

Και εδώ είναι αγωγή. Δεν έχει εισαγγελείς να σε βοηθήσουν και να μην σε στέλνουν στο δικαστήριο ή να καθυστερούν.

Εδώ έχει κατευθείαν δικάσιμο. Δίκη. Θα την μάθεις την άλλη εβδομάδα.

Και εκεί θα αρχίσουν τα προβλήματα, βρωμιάρη…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »