Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Να περάσει ο επόμενος… ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ! “ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ”…

 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Η ολοκληρωτική νομική αντεπίθεσή μου αρχίζει ουσιαστικά αύριο. Ποτέ βεβαίως δεν αμυνόμουν πραγματικά μέχρι τώρα (αφού η “άμυνα” αυτή ήταν πάντα βούτυρο στο ψωμί μου και αμυνόμουν πάντα επιτιθέμενος), αλλά τώρα είναι η ώρα για την πραγματική επίθεση.  Η χθεσινή μήνυση έχει μεν πολλά στοιχεία από τον πόλεμο που δέχθηκα από τις αρχές του Σεπτεμβρίου μέχρι τη δίκη (η εγκληματική σε βάρος της Μαριάννας δράση, η οποία βεβαίως ως κύριο στόχο είχε εμένα, άρχισε λίγες μέρες πριν την αναβολή της δίκης την 14.1.2022 -συγκεκριμένα την 10.1.2022), αλλά δεν εντάσσεται στα στενά όρια της στρατηγικής των επιθέσεων. Κάποιοι θεώρησαν ότι θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την ανάγκη προσήλωσης στο στόχο μου και να κερδίσουν χρήματα, αλλά η αντίδρασή μας διέλυσε τα σχέδιά τους και τώρα βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, ήδη δε σήμερα είχαμε τις πρώτες υποχωρήσεις και παραιτήσεις, και μάλιστα σε δικαστικό επίπεδο. Με δύο λόγια, αυτοί οι κάποιοι πήγαν, όπως τόσοι άλλοι, για μαλλί και δεν βγήκαν απλώς κουρεμένοι, αλλά γουλί…

Και η ερώτηση που πάντα πρώτη έρχεται στο μυαλό όλων όσοι ενημερώνονται για τις

κατά διαστήματα απόπειρες να με πλήξουν, είναι …”μα καλά, εσένα; …τα έβαλαν με σένα;”.

Τι να κάνουμε. Μωραίνει Κύριος…

Αύριο λοιπόν είναι η πρώτη νομική κίνηση προς όλους αυτούς που πέταξαν λάσπη εναντίον μου από τις αρχές Σεπτεμβρίου και …εντεύθεν.

Ήταν τότε στις 4 Σεπτεμβρίου 2021, όταν βγήκε στο twitter ο Άδωνις και πέταξε αυτή τη λάσπη, για την υπόθεση του “Ευαγγελισμού” (καταλαβαίνετε τώρα πόσες πραγματικά “δυσκολίες” έχει ο φίλος μου ο εισαγγελέας εκεί στο κτίριο 16 με τη δικογραφία του “Ευαγγελισμού”…;):

Όπως είχα γράψει τότε, “όταν είσαι συκοφάντης, αυτό πληρώνεται”.

Και η ώρα της πληρωμής, έφτασε. Με λίγη καθυστέρηση βεβαίως, αφού η κυβέρνηση και οι συνεργοί της είχαν μόλις αρχίσει να εφαρμόζουν το σχέδιο ηθικής, επαγγελματικής, κοινωνικής και οικονομικής εξόντωσής μου, πλην όμως όλα σε αυτή την ιστορία γίνονται, όπως φαίνεται, στη σωστή ώρα σε κάθε περίπτωση, είτε αυτό το καθορίζω εγώ είτε οι συνθήκες.

Μόλις λοιπόν άρχισα.

Θα έχετε κάθε μέρα νέα μου…

Υ.Γ. Αύριο το πρωί θα έχουμε νέα επεισόδια στην ιστορία με το παρακράτος του διαδικτύου.

Και όπως όλα δείχνουν (και φροντίζω εγώ να “δείχνουν”), αυτά τα νέα επεισόδια θα είναι και από τα τελευταία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »